תגובה להודעה: צמיגים - מה עדיף ובאיזה מחיר?
כדי לא לפתוח עוד שרשור..
שאלה: מעוניין ברבעיית 245/70/16 לרודאו.
בגלל מאפיין שימוש 90% כביש/ 10% שטח החלטנו על A/T
לאחר שעות השכלה מקריאת כל פוסט אפשרי בפורום (ותודה רבה על המידע שאנשים נותנים פה - פשוט חסר תחליף!) , ועבודת רגליים בפנצ'ריות מובילות הרי התוצאות והתלבטות:
1. BG AT חלום של צמיג. הכי זול 730-750 כולל הכל. יקר לי לצערי הרב מאד. :confused:
2. ברידג'סטון - רמה דומה (התרשמות שלי) אבל מחיר כמעט זהה ל BF פוסל אותו על הסף. גודייר גם יקר.
3. פירלי סקורפיון AT הצעה הכי נמוכה כרגע 550 (כולל הכל) נראית הכי הגיונית. לצמיג יש אחיזה מוכחת בכביש רטוב (מישהוא חולק?) ומאחר והאשה החליקה קלות (הסתיים עם דופק מואץ אך ללא נזק) על כביש רטוב - יש חשיבות גבוהה לעניין. הרודיאו(מוגבה) ידוע כזורק זנב סדרתי והרכב משמש הרבה להסעת הילדים המתוקים.
לעניין השטח הבנתי שהאחיזה על יבש מצויינת והחסרון המרכזי יהיה בבוץ (בהשוואה לצמיגי AT אחרים). אני יכול לחיות עם זה.
4. ניסו לדחוף לי קומו AT מספר פעמים. גפני אפילו הסתבר כתומך נלהב. מאחר ולא זול משמעותית מהפירלי - ירד מהפרק.
ועכשיו לשאלות:
האם אני צודק בנוגע לפירלי (צמיג/תמורה טובה) או שומר נפשו ירחק?
האם המחיר סביר (לי נראה שאפשר לקזז כמה שקלים, לא יותר)?
האם נכשלתי בשעורי הבית ופספסתי אלטרנטיבה נוספת?
לתגובתכם אודה ביותר!
אה - ולא למכור לי את עניין ההגרלה בבקשה. בצבא אני הייתי הראשון לכל מספר מוות - אז אני כן מאלו שזוכים - אבל לא בדברים הטובים :D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רוכברודאו
כדי לא לפתוח עוד שרשור..
לאחר שעות השכלה מקריאת כל פוסט אפשרי בפורום (ותודה רבה על המידע שאנשים נותנים פה - פשוט חסר תחליף!) , ועבודת רגליים בפנצ'ריות מובילות הרי התוצאות והתלבטות:
1. BG AT חלום של צמיג. הכי זול 730-750 כולל הכל. יקר לי לצערי הרב מאד. :confused:
2. ברידג'סטון - רמה דומה (התרשמות שלי) אבל מחיר כמעט זהה ל BF פוסל אותו על הסף. גודייר גם יקר.
3. פירלי סקורפיון AT הצעה הכי נמוכה כרגע 550 (כולל הכל) נראית הכי הגיונית. לצמיג יש אחיזה מוכחת בכביש רטוב (מישהוא חולק?) ומאחר והאשה החליקה קלות (הסתיים עם דופק מואץ אך ללא נזק) על כביש רטוב - יש חשיבות גבוהה לעניין. הרודיאו(מוגבה) ידוע כזורק זנב סדרתי והרכב משמש הרבה להסעת הילדים המתוקים.
לעניין השטח הבנתי שהאחיזה על יבש מצויינת והחסרון המרכזי יהיה בבוץ (בהשוואה לצמיגי AT אחרים). אני יכול לחיות עם זה.
4. ניסו לדחוף לי קומו AT מספר פעמים. גפני אפילו הסתבר כתומך נלהב. מאחר ולא זול משמעותית מהפירלי - ירד מהפרק.
ועכשיו לשאלות:
לתגובתכם אודה ביותר!
אה - ולא למכור לי את עניין ההגרלה בבקשה. בצבא אני הייתי הראשון לכל מספר מוות - אז אני כן מאלו שזוכים - אבל לא בדברים הטובים :D
למה אתה לא שוקל גם את מקסיס?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סופת המדבר
לדעתי זה לא הגיוני
כשאני הרכבתי צמיגים בחודש חמישי בערך(השנה)
אז כתוב עליהם 4608 ז'תומרת סוף שנת 2008
כששאלתי למה אין צמיגים של שנת 2009 כי אנחנו כבר חצי שנה כמעט ב09'
נאמר לי שצמיגים של ה1.1.09 יגיעו רק ב- 1.6.09 יענו חצי שנה אחרי..
לא יודע למה ...
אולי באמת יש הפרש של חצי שנה מהיצור עד המדף...
ואולי לא היו לו אז הוא המציא לי תרוץ...
אבל אם זה נכון אז איך הרכיבו לך צמיג שיוצר ליפני חודשיים..?
סיבנו אותך....
כשקניתי צמיגים למוסך הם היו בני חודשיים בממוצע
במיוחד במקסיס.
צמיג מומלץ. דגם 751 ( AT ) מאוד מפתיע באחיזת שטח
במידות מעל 245/70 .
אישתי נוסעת כל יום כבישטח על 762 ( MT 31/10.5) כבר 4 שנים וזמנם לא תם .
אוטוטו...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רוכברודאו
כדי לא לפתוח עוד שרשור..
ועכשיו לשאלות:
לתגובתכם אודה ביותר!
כל צמיג שתיקח יעשה את העבודה עד היום שתדע איזה צמיג אתה מחפש.....
הברידגסטון שפסלת צמיד מדהים.
מי שקנה טראנו חדש ולא ריחם בשטח לפני אי אלו שנים מקלל את הפירלי עד היום...
BFG אין מילים
מקסיס? לרודאו יותר מדי כח מנוע לצמיג הזה.הוא יאבד איזון ויתעוות לדעתי ( אל תקח למרות שאני בעדו )
תודה על התגובות. נראה לי שאצמד לפירלי הפעם. הברידג'סטון נהדר אבל יקר. (עכשיו אני מוריד זוג כזה - מקורי של הרכב - שנוסע כבר 6 שנים (75K) ונשאר לו עוד 50% - צמיג שפשוט לא נגמר!). אחיזת כביש מאד חשובה לי מאד - ופירלי עושה ת'עבודה.
לגבי המקסיס - מסכים. צמיג טוב אבל לא לרודיאו הבועט..
אייל - לשאלתך בהפ - ה BF מוצע ב 780 ע"י הבחור מיבנה. 245/ 70- 16
אבשלום,
ראשית שיהיה בהצלחה בבחירתך.
שנית, טלפון? שם? מיקום? משהו? לצערי "הבחור מיבנה" לא מספיק ...:?
אייל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רוכברודאו
אייל - לשאלתך בהפ - ה BF מוצע ב 780 ע"י הבחור מיבנה. 245/ 70- 16
780 כולל מע"מ??
איל
הזמנתי צמיגים BF AT.
בטעות שלחו לי צמיג פול שטח מודל חדשה
http://www.bfgoodrichtires.com/image...in-t-a-km2.jpg
משהוא מכיר הצמיג?
יש ניסיון?
יכולים להמליץ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל67
אבשלום,
ראשית שיהיה בהצלחה בבחירתך.
שנית, טלפון? שם? מיקום? משהו? לצערי "הבחור מיבנה" לא מספיק ...:?
אייל
אבשלום?
אייכה?
אייל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל67
אבשלום?
אייכה?
אייל
הנני..
לא הייתי באזור כמה ימים מצטער.
שלחתי לך בה"פ את הפרטים על יבנה.
בכל מקרה המספר הוא 088642110 (אלי אני חושב)
אני לקחתי פירלי ATR מאנטון ביפו ב500 כולל מעמ אחרי זכוי על זוג קדמי משומשים של פלקן.
בינתיים מבסוט עד הגג. הצמיג נצמד כמו דבק מגע לכביש. יבש או רטוב.
רק שתבינו, הרודיאו היה זורק זנב אפילו לאשתי בסיבוב רידינג (ליד הבית) עם הסט הקודם במהירות 50 קמ"ש בלבד. בגשמים הראשונים הרכב אפילו 'עבר' נתיב באופן עצמאי (החלקה מפחידה) באותו סיבוב. עכשיו עם הפירלי אותו סיבוב ב 70 קמ"ש והצמיגים אפילו לא מצייצים. הרכב פשוט עושה מה שההגה אומר לו וברודיאו - זה לא תמיד טריוויאלי.. פשוט תענוג ובטיחותי.
הצמיג חרישי באופן בלתי רגיל (סוף סוף אני שומע את הנפיחות שלי בנסיעה, גם את היוסופים). ונותן מענה מצויין בשטח (בינתיים רק נבדק שטח קל ובדיונות)
נראה לי שבדרדרת קשה עם שיפוע הוא ייתן פחות מBF עקב מבנה סוליה כבישי יותר.
אה - והצמיג לא חזק כמו כמו ה BF או הברידג'סטון. הדופן (לפני ההתקנה) עשתה רושם של דקה ורכה יחסית לצמיגים אחרים ששכבו שם. אבל לשימושים שלי שכוללים פעם בחודשיים מדבר יהודה ושות' זה נראה לי בול.