מצריך סיווג ביטחוני ?
Printable View
אני לא אבוא בספקולציות, במיוחד כי אני גם לא מכיר את בעל העסק ואת הסיפור שמאחורי כל קבוצת המכירה הזו.
אבל וואלה, קבוצת מכירה, לכל הפחות תפרסם את גובה ההנחה לקיט ספציפי. הרי לא מדובר על עבודת קאסטום.
נאמר שקיט עולה 4K והשיגו ב30 אחוז פחות אז 2800 - אחלה בחלה, למה לא לפרט את זה ככה ?
בקיצור, גם דרך האינטרנט יש ריחות מסתבר...:roll:
איי איי , איך מעלים מהאוב שרשור נוסטלגי כזה ?
אני מה זה מת להתנצל (הבטחתי) אבל,
חוץ מאותה תגובה של ראיד שאין בה כל מידע , בנתיים אף אחד מעשרות "המוגבהים" לא חושף את עצמו או את הרכב.
אגב ראיד, קיבלת אישור מהיצרן או היבואן להגבהה ? כך בכל אופן הובטח.
אה, סליחה גם על זה לא תכתוב , כנראה יש פה שבועה לכת סודית ... או חתימה על תצהיר סודיות של השב"כ.
רענן
לכל "המריחים" שלום רב,
אני שי מנשס, זה שהריץ את כל נושא קבוצת הרכישה, ועכשיו מריץ עוד שתי קבוצות
רכישה לגבי צמיגים ומיגונים.
אתם כנראה לא מבינים את העיקר, את המטרה - להשיג לנו,קהילת הגי'פאים בארץ, מחירים
שפויים לכל השיפורים לג'יפים שלנו!!!
ראיד לא חייב לחשוף את המחיר שהוא קיבל במסגרת קבוצת הרכישה אם לא בא לו - באיזו זכות
אתם "מפעילים לחץ" עליו, הוא עשה את כל הבירורים שלו ונוכח לדעת שבמסגרת קבוצת הרכישה המחיר
שקיבל היה הזול ביותר - כמוהו גם כל אלו שהיו בקבוצת הרכישה והגביהו את הרכבים שלהם!!!!
אני יודע, כי הם אמרו לי, כתבו לי או התקשרו אליי להגיד תודה ולפרגן על העבודה שנעשתה במסגרת קבוצת
הרכישה, וגם הם קיבלו את הצעת המחיר הטובה ביותר במסגרת קבוצת הרכישה - אחרת הם לא היו עושים
את ההגבהות ברכבים שלהם. זה שהם לא פרסמו את המחיר "קבל עם ועדה" לא אומר שהם מסתירים משהו!!!
הם פשוט הגביהו - נהנו ממחיר מעולה - ונסעו לטייל בשטח (במקום להתעסק בקטנות בכל מיני שרשורים)!!!
ראיד בסך הכל כתב בשרשור הזה על שביעות רצונו מכל הנושא, מהמחיר ומאיך שהג'יפ שלו יצא אחרי ההגבהה,
אז למה ישר לחפור בכל מיני שטויות?
אם אתם כל כך רוצים לדעת (ואתם מתים לדעת...)
ההנחות שקיבלנו אצל "המתלם" במסגרת קבוצת הרכישה נעו מ-25% הנחה ועד 35% הנחה!!!!תלוי באיזה
סט מדובר - אז הנה גיליתי את "הסוד" הגדול, ואתם יכולים לנוח בשקט....
שי מנשס
חבר'ה בואו נעשה קצת סדר !!
הרעיון להקים קבוצת רכישה כמו שציין שי זה להשיג מחירים שהסדנאות לא נותנים לבודדים
ובמבחן התוצאה זה הצליח !! אני גם בהתחלה היית סקפטי לגבי כל העניין אך בסופו של דבר זה הצליח , עניין המחיר לא כל כך רלוונטי מסיבה אחת פשוטה , כל אחד מאיתנו עושה סקר שוק לשיפורים שבכוונתו לעשות והיכן שהוא מקבל הנחה משמעותית הוא מתקין !! במקרה שלי אכן היתה הצעה הכי עניינית והכי משתלמת , אין מצב שהייתי מקבל את המחיר שקיבלתי דרך קבוצת הרכישה ,(יותר מזה , בדקתי עלויות לייבא את הקיט לבד מארה"ב) , אין לי שום אינטרס או עניין לפרסם את בית העסק או קבוצת הרכישה , בסה"כ תגובתי הייתה כפרגון לרעיון , מילה טובה על שירות טוב וכן להמשיך עם זה לפרוייקטים נוספים כל עוד שאנחנו הג'יפאים נהנים מכך ...
עצם העובדה שאיני מפרסם את המחיר לא חייבת להיות שמשהו מריח לא טוב , רבים מחברי הפורום "הסתלבטו" על הרעיון בתחילתו , אני גם היית בספק כמו כולם עד שנוכחתי לדעת שזה אכן אמיתי ועובדה קיימת הקיט מורכב על הג'יפ !!!
בשורה התחתונה , רעיון מבורך וצריך להמשיך עם זה בפרוייקטים נוספים .
רענן ,
לא צריך אישור הגבהה , זה קיט מיועד לסיקס , לא בוצע שינוי כל שהוא בהתקנה !!!!!
ראיד
ואחרי כל מה שנכתב אני עדין לא מבין למה המחירים מוסתרים.
זה בושה לקבל מחיר טוב דרך קבוצת רכישה או כל דרך רלוונטית אחרת שיכולה לשרת רבים אחריך?
ממה שאני מבין ואני לא מבין גדול, המתלם אמר לכם לא לפרסם את המחירים כי הוא לא מעוניין למכור במחירים האלו שוב ולשבור לעצמו את המחירון שהוא קבע מראש.
לעניין הרישוי אני לא נכנס בכלל.
כמובן שאף אחד כאן לא חייב דין וחשבון לאיש, אבל ההמלצה החמה נראית בהתאם.
חבר'ה עזבו אותכם משטויות
העיקר יצא מליון $
הגיע הזמן לביצועים בשטח ;)
ראיד
"המתלם" לא אמר לנו דבר וחצי דבר לגבי פרסום או אי פרסום של המחירים!!!!
כל מי שהיה איתי בקשר שמע וקיבל הצעת מחיר מדויקת לגבי הסט שביקש, בלי שום
בעיות ובלי להסתיר כלום.אני עדיין לא מבין מה החשיבות של פרסום המחירים עכשיו, אחרי שהקבוצה
הסתיימה, מה זה ייתן לכם?
שי מנשס
קבלתי הצעת מחיר גם. לא זול אבל סביר כמעט כל הצעות המחיר מהמתחרים יצאו דומות.
החברה מתחרה בשירות ולא במחיר זה מה שנאמר לי שבקשתי להפחית עוד במחיר.
באו לא נשכח שאנו בתקופה של מיתון אז לדעתי יש מקום להפחתה נוספת
וגם המחיר שלך חסוי ???
ג'ו,
אף אחד בארץ לא אוהב לחשוף מחירים,
חלק מהתרבות :D
סער.
סלע שצריך לשבור ("ומשה היכה בסלע...")
הג'יפה העסקית של עולם הרכב היא אחד הדברים הרקובים ביותר במדינה שלנו ואולי פה הפיקוח היה יכול להועיל לתחרות...
בתור אחד שאין לו שום קשר לסיפור הזה וקורא את הכתוב אני מתחיל לראות פה דימיון לאתרים שאני אישית כבר לא נכנס אליהם.
הספקולציות, החשדות, הריחות המסריחים - מה לזה ולכל הסיפור הזה?
מה הקשר בין פידביק חיובי לשירות ומחיר טובים שאדם קיבל לכל מה שנאמר פה.
אם מישהו היה כל כך מעניין במחירים, היה מרים טלפון למי שהיה צריך לדבר איתו והיה בודק.
הרי כולכם יודעים שברגע שמישהו יפרסם מחיר יקומו אלף חוכמולוגים ולכל אחד יהיה מה להגיד.
אמרו לכם בין 25 ל- 35 אחוז הנחה. זה לא כזה חשבון מסובך, אפשר להבין את הסדר גודל של המחיר לבד.
בקיצור,
נמאס מהחשדנות, החטטנות והספקולציות.
תנו לאנשים לעשות מה שטוב להם. מי שרצה להצטרף, עשה את זה ומי שלו לא. אז על מה עכשיו כל הסיפור?
נועם.
נועם היקר ...
תראה , כשמישהו אומר - " קיבלתי מחיר פצצה/ בן ז@#נה/ הכי נמוך בשוק " , ולא מוכן להגיד כמה (ועוד שהמוכר אפילו לא ביקש לצנזר את המחיר ....) זה מתחיל לעורר תהיות !
יכול מאוד להיות שזה מחיר מצויין , אך אם לא נדע את המחיר למה יש לנו להשוות ???
אז מה נעשה ? נשרוף חצי יום עבודה בלהגיע למוכר ואז יתברר לנו שהמחיר לא להיט בכלל ( למרות שיכול להיות שכן ..) ???
הפורום הזה נועד ע"מ להעביר מידע בין הגולשים , בין אם זה אופן התקנת נעילה ובין אם זה מקום למחירים טובים לצמיגים .
כאשר אומרים לי " בין 25-35% הנחה " הדבר הראשון שאני חושב עליו זה - מאיזה מחיר ? , מוכר לך הסיפור של תחנות הדלק שנותנות 7.30 הנחה לסולר ?? מאיזה מחיר מחירון הם גוזרות את ההנחה אם בסופו של דבר אתה משלם 6.9 לליטר סולר ???????????????????????????????????????? ?????????????????
עיקר הפורום הוא העברת מידע !!!
מוריס,
לג'ו לא ממש כדאי לקפוץ למתלם לברר,
כרטיס הטיסה יעלה יותר מהקיט :D
אני חושב שהוא עלה על הנקודה העיקרית של המחיר ההתחלתי.
אני שמח עבור מי שהזמין את הקיט וקיבל אותו במחיר שהוא רצה.
כל אחד ומה שמתאים לו.
מצטער אבל גם אני לא מבין איפה הבעיה,
הוקמה קבוצה לרכישת הגבהות, כל מי שרצה יכל להיצתרף, לשמוע מחירים ועוד דברים, ובסוף להחליט אם הוא קונה או לא.
רוב האנשים ישבו בבית מול המחשב ולא עשו עם זה כלום.
הקבוצה קיבלה מחירים, אילו שרצו קנו והתקינו, אילו שלא, לא.
עכשיו פתאום אנשים התעוררו? למה נראה לכם שתקבלו את המחירים שהקבוצה קיבלה? זה כל הקטע בקבוצה, יותר כוח רכישה.
הגיפ שלי מוגבה כבר כמה שנים, אחרת בהחלט הייתי מיצטרף לקבוצה שהיא הוקמה, ולא בא "להציק" אחרי שהיא הצליחה.
סער,
אולי לג'ו זה "קצת" רחוק להגיע, אבל הוא לא מאילו שלא עוזבים את הקטע שלא פורסם פה מחיר, את זה אנשים אחרים עושים