נכתב במקור על ידי
rikmik
אסביר לך למה מיקי כתב "חתום בסלע"...
כמה אתה נוסע בכבישים??? לא יודע ,אבל אני המווון...ותמיד משתדל לפי חוקי התנוע,
ניזהר,ומשתדל להיתחשב באחרים,אפילו בחניות...עד כדי כך שצוחקים עלי "כשאני עוצר בעצור,אני יורד לבדוק את הגלגלים שכולם עצרו",,,ולמה כל ההקדמה הזו?
כשאני נוסע מאילת דרך רמון,,,ואני אומר הרבה לא כולם, טסים שם,,,במהירות שהרכב שלי לא מכיר לא יודע ולא יגיע,כשמגיעים לעליות של רמון,אני רואה ניידת עומדת בצד,שני שוטרים,יושבים,מעשנים(לבריאות)שותים קפה(אלף פעם לבריאות)אבל מה ראו את "הנגמש" שלי,כדברי ליאור...הופ..הנה קורבן!!!!ישר עצור בצד,ומתחילים השאלות,הרשיונות,,,ואז, הצמיגים לא חוקיים,,,,(הם ברשיון...)איפה הכנפונים?(מי מחייב??)ולא לקפוץ כל החכמים,,,אין חוק מחייב לכך!!!שאני שואל אותם:למה הם לא נוסעים בכביש,ומנסים לתפוס את הנמהרים ,בלשון העדינה,את עוקפי הקו הלבן,את המוביל הענק שנוסע אחרי צמוד עד כדי כך ,שאני מסוגל לראות איזה נורות יש למשאית בתוך הפנס....מה עונה לי החוצפן...כן כן החוצפן..."מה אתה מנסה ללמד אותי את העבודה שלי??מה אני עובד אצלך?(לידיעתו...כן!!!עבורי ועבור כל האזרחים!!!!) אני לא מתלהם שיש משטרה...להיפך זה טוב,,,אם היו עושים את עבודתם נאמנה!!!
לא איכפת לי שיעשו ביקורת רשיונות...אבל למה להטיש את הבןאדם???
אבל מה ...תעשה ניסוי...תתקשר למשטרה,וכשיענו לך (עד שיענו לך...)תגיד להם שאתה רואה אנשים חשודים אצלך ברח,לא היתפרצות,לא גניבת רכב..סתם חשודים...תפנים,תלמד,ותבין את התשובה של אותה יומנאיית משעוממת...או יומנאי...ועד שישלחו ניידת........היצחקתה אותי....
כן משטרת התנוע ,היום במתקונה....מ י ו ת ר ת ! ! ! !!
אחלה שנה ,בריאות ,פרנסה ,ואושר!!!
מיקי