היה אחלה, תודה למארגנים ולנותני החסות שבזכותם גם לא חזרתי בידיים ריקות...
מקוה שבשנה הבאה תגרילו רוביקון :D
מציע להשאיר את ההצעות לשיפור לשרשור נפרד.
Printable View
היה אחלה, תודה למארגנים ולנותני החסות שבזכותם גם לא חזרתי בידיים ריקות...
מקוה שבשנה הבאה תגרילו רוביקון :D
מציע להשאיר את ההצעות לשיפור לשרשור נפרד.
טיפה יותר גבוה :)
כל הכבוד היה 10
היה נהדר.
כל הכבוד על הארגון וההשקעה.
כיף לראות קהילה איכותית גם מעבר למסך ולמקלדת.
היה פשוט ענקקקקקקק ומושקע כל הכבוד על האירגון יישר כוח לעוד שנים
ואפילו זכיתי פעם ראשונה בחיי בסט צמיגים של קופר אז תודה לצוות המארגנים .
היה נפלא, והמיקום בסמיכות לגני משחקים לילדים איפשר גם לקטנטנים לשחק בצעצועים :-)
הצעת ייעול למפגש הבא -
דבר שמקובל במפגשי מועדוני דה שבו הוא "שוק פשפשים" FLEEMARKET- מן שטח שמוקצה לעניין,
בו כל אחד יכול לשטוח את הג'אנק שהתאסף לו בבית ולמכור או לחילופין למצוא את הצ'ופצ'יק המעצבן שחסר לנו ואנחנו מתעצלים/מתקמצנים לסוע-לחפש-לקנות.
אין ספק מפגש מוצלח ביותר והגדול ביותר שהיה כל הכבוד לארגון פשוט מדהים .
- :Dהיינו וזכינו היה מיפגש מעניין ומרשים מאוד
יש רשימה של המסכנים ששמם עלה בהגרלה, אבל הם לא היו שם?
לדעת עד כמה אני מבואס שלא הגעתי ...:(
היה אחלה מפגש המון כלים מגניבים
בעיקר הרנגלרים שפתאום צצים להם
לעניין ההגרלה
לדעתי הרעיון נחמד הביצוע לא טוב
כולם עומדים מסביב כאילו מחלקים להם אוכל
לא מרגיש נעים וכיף
וגם לא שומעים כלום כך שגם אם קוראים את השם שלך אין מצב שאתה שומע אלא אם אתה דחוס בין כולם
דרור ונמרוד קחו את זה לצומת ליבכם .
היה אחלה !
הנה לינק לתמונות שלי:
http://www.jeepolog.com/forums/album.php?albumid=200
תודה.
תודה על ההזמנה האישית, על החניה ה"מיוחסת" כראוי לזקני השבט:cool:....על הבירה הצוננת, הנקנקיות החמות....
ארגון למופת. להתראות בשנה הבאה.
דורון ועופר
http://www.jeepolog.com/forums/attac...1&d=1253991911
משתתף בכל מה שהחברים כאן אמרו היה אחלה של מפגש כל הכבוד על הארגון מחכה לשנה הבאה
תודה לכל מי שהגיע. המפגש היה מוצלח ואפילו מרגש, ונראה שאנחנו מתקרבים לנוסחה הנכונה. עדיין לא שם בדיוק, אבל משתפרים, וזה מה שחשוב. אל תחששו לכתוב דברי ביקורת - אנחנו לוקחים אותם כפשוטם, ביקורת בונה. בדיעבד, ללא ספק ההגרלה היתה צריכה להערך בעזרת מערכת הגברה, לכל הפחות... מה שעבד בשנה שעברה עם מאות בודדות של אנשים, היה גבולי כש(לפי הערכה בלבד)אלף איש עמדו מסביב. אז שנה הבאה נצטרך להתאמץ הרבה יותר. זה מרחיק עוד יותר את האינטימיות שאנחנו מתגעגעים אליה, זו של השנים הראשונות, כשלראות שלושים ג'יפים במקום אחר היה "וואו!", אבל אין מה לרדוף אחרי העבר, אלא רק להסתכל קדימה.
תודה מיוחדת למי שעומד מאחורי הקלעים של הארוע והאתר - לא חתום על כתבות, לא בוחן ולא מצלם, לא מתפלמס בפורומים, אבל הוא הבן-אדם שעובד הכי קשה, ודוחף את ג'יפולוג קדימה בשנתיים האחרונות - סביון עזר. תסמיק, מה אכפת לי. תודה.
http://www.jeepolog.com/with.php?pic...ting%20031.JPG
אפילו אישתי בחודש ה 9 לא הסכימה לוותר והפגינה נוכחות.
שוב תודה על עוד מפגש מוצלח ומהנה.:D
ביקשת, קיבלת:
חולצות:
הצבע מעורר סלידה (חוץ אולי מלגיפאים אוהדי הפועל), כדאי להוסיף לקולקציה חולצות בשחור ו/או בלבן (שהם חלק מצבעי הלוגו).
חניה:
היה נחמד אם בדומה לפורומים היתה חניה מסודרת לפי שיוך (לנדרובר, סוזוקי, גיפ, וכו') אפילו ל-"אוף טופיק" יש מקום (הבן שלי הכי התרשם מהארלי)
אין לי מושג כמה גיפים הגיעו (מאות) אבל אישית הרבה כלים שרציתי לבחון מקרוב היו נעולים ללא בעלים בסביבה.
מצטרף, חלק מההנאה מהרכבים הוחמצה עקב הפיזור מפאתי כמות הג'יפים וגודל וסגנון המקום.
תודה רבה (וגמר חתימה טובה) לאוכלי הנבלות שלא הזמינו אותי וגם לא שלחו לי כרטיס (קמצנים)
הפנקס פתוח והיד רושמת.
היה מדהים ואני בטוח שבפעם הבאה יהיה אף יותר.
כבוד גדול למארגנים ולמשתתפים.:cool: