1. מסכים לחלוטין עם אסף (עברתי מ- BF AT ל- BF MT לפני מספר חודשים).
2. בגיפ שמטרתו טיולים (לא מתפקד כפרייבט ביום יום) אין זכות קיום ל- AT.
My2C
Printable View
1. מסכים לחלוטין עם אסף (עברתי מ- BF AT ל- BF MT לפני מספר חודשים).
2. בגיפ שמטרתו טיולים (לא מתפקד כפרייבט ביום יום) אין זכות קיום ל- AT.
My2C
לפי השרשור הזה אני תיכף יתחיל לחשוב שכולכם נוסעים לעבודה דרך ציר המצלעות וחוזרים מהעבודה דרך מעלה רמון,
ברכב שהוא דו"ש ולא רכב שלישי בבית שמוגדר לשטח בלבד כולנו נוסעים 80 אחוז בכביש.
מה המחיר שכל אחד מוכן לשלם בשעות הכביש שלו הוא אישי וכאן אלה שלא נסעו על שניהם צריכים לנסות ואז להבין.
אני באמת חושב שאני נוסע על היילקס לא בגלל שהוא מכונת עבירות ספרטנית אלא, בגלל שהוא אחרון הרכבים הפשוטים , אחרון הרכבים עם סרן חי שהוא חזק ואמין ורכב אמין וזול לאחזקה.
וכאן נכנס ה"בגלל" שהוא רכב כל כך עביר עם נעילה אחורית וקדמית בדרך ,עם מהלכי מתלה טובים,עם יחסי העברה מוצלחים לטעמי ולכן, אני חושב שהירידה כביכול לצמיג נחות במעט בשטח עדין משאיר אותי עם תוצאת עבירות טובה מאד ברמה שאין שום מסלול טיול שאני יעצר בגלל הצמיגים (ואולי זה נכון רק להיילקס).
שוב אני אומר הדיון מבחינתי הוא על רכבים שאינם יעודיים לשטח ,
בימי הסיקס לא הייתי מעיז לדבר ככה ולרדת מצמיגי MTR כי שם הרכב היה שטח נטו , רעש הצמיגים בכביש היה מוזיקה נעימה, ברכב לא היה אפילו מותקן רדיו כדי שלא יפריע לצמיגים לנגן , אבל ברכב דו"ש שיש דיבורית וצריך לנהל שיחות ,יש רדיו וצריך לשמוע , זה פשוט עונש.
למי שאומר שבכביש כמעט ואין הבדל אני אומר בין MTR לBF AT ממש טועה ואני מתייחס רק לשני סוגי הצמיגים שכתבתי כי רק אותם אני מכיר , ההבדל הוא תהומי ואני מדבר מנסיון ארוך מאד על MTR ,
יאללה חאלס דיבורים שמישהו ירים את הכפפה למבחן השוואתי !!!!
נסיעה בטוחה .
אני מנדב את הפוראנר הקשיש והטוב שלי, הנעול ב MT טהורים MT8060 של מקסיס
דרור - אתה כבר מכיר את הרכב מהמבחן ההוא ב"הגה בשטח" :D
ליאור
http://farm4.static.flickr.com/3188/...70048773_o.jpg
אסף, את הסופות שלי אתה מכיר. גם את הנהיגה שלי, שלא משאירה הרבה מקום לספקות. אני נוסע מהר בכל רכב ובכל מצב. כבר יצא לי להחליק בכביש עם צמיגי MT במקומות שה-AT לא התרגשו בכלל.
אחרי שנים של נסיעה על משומשים והחלפתם בקצב מבהיל, אם יש משהו שאני לא מתפשר בו יותר זה צמיגים. אני מחליף כל שלוש שנים ותמיד קונה חדש מהשקית, וכן, כמה שזה כואב בארנק.... אבל צמיג? רק חדש. וכמובן לא סיני ולא טורקי.
ובכל זאת - הרכב הוא נתון. יש לו מתלים כאלה וכאלה, נעילות כאלה וכאלה. הגובה שלו כך וכך. אתה רוצה לומר לי שסוג הצמיגים - AT או MT לא משפיע?... כי אם זה באמת היה ככה, לא היו בעולם צמיגי AT בכלל.
שוב - לסופה או סיקס או היילקס MT זה בסדר (למרות שהחל מ-60-70 קמ"ש בערך, רעש המקסיס ביגהורן MT אצלי, בסופה הפתוחה/ברזנט, חזק יותר מרעש המנוע והרוח גם יחד. רדיו? הוצאתי אותו. אין טעם להשאיר אותו ולא בגלל הגנבים...) אבל ב-SUV יומיומי? תחשבו פעמיים. אני לא צוחק. בחיי.
תומך ומחזק את דעתו של דורון .
אכן ה- km2 שקטים בצורה יוצאת דופן , קניתי את הרכב עם צמיגי 50/50 אין הבדל בינם לבין ה- km2 !!!
אבל ...( וזה אבל גדול מאוד ! )
לדעתי ( דעתי בלבד ) יש הבדל ניכר בחוזק הדופן בינם לבין ה- mtr הישנים והטובים .
ה- km2 חלשים/רכים מידי בדופן ( היה לי פנצ'ר בדופן אחרי חודש מקניית הצמיגים, ולא בשטח ) .
ועוד אבל ...( וגם אחד גדול )
ה - km2 מגיבים הרבה הרבה יותר טוב בכביש רטוב ( מה- mtr הישנים ) !!!