אין מניעה ויש הרבה שמתקינים.
מורי הוא היחידי מהמומחים שמתעסק עם רוקר פאנלים
Printable View
אין מניעה ויש הרבה שמתקינים.
מורי הוא היחידי מהמומחים שמתעסק עם רוקר פאנלים
אז שירכיב רוקר פאנלים היתרונות של מדרגות (היי ליפט) בלי החסרונות (אין הנמכה וזליגה החוצה של הבאדי). מורי הרכיב לי את שלי, אין תלונות כלל.
אף פעם לא הבנתי למה צריך מדרגות צד לרכבים נמוכים (כן, מתחת ל- חצי מטר לסף הכניסה לרכב זה נמוך).
מורי אני בטוח שלא היחיד שיעשה לך רוקר פאנל יש עוד המון סדנאות שיודעות לעשות דברים כאלה וכניראה ברמת חוזק וגימור יותר גבההות .
גם מסגר ברמה בינונית יכול ...
עמירי עם היכולות שלך אתה תעשה את זה בלי בעיות , זה פרוייקט דיי פשוט .
עוד חסרון של רוקר הוא שזה בית גידול לחלודות .
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
היי.
מניסיוני ודעתי האישית רוקר פנל מגלם בתוכו את כל היתרונות שמחפשים במדרגות טובות ובלי הפוזה למי שלא מחפש.
נכתב פה לפני שכל מזגר טוב או מישהו עם מחשיר כיפוף מתאים למשטחים יכול לייצר רוקקר פנל טוב.
ועוד נכתב פה לפני בכחמה רבה שהרוקר פנל הוא אכן בית גידול לחלודה....
ולכן טיפול נכון גם בשילדה לפני ההתקנה של הרוקר פנל וגם בפאנל עצמו ימנעו את הבעיה הזאת.
מי שלא טיפל מראש כשיוריד את הפאנל יגלה חלודה בקורה עצמה וזה לא שווה את זה.....
אבל טיפול מקדים בפריימר וצבע אבץ יפתור הכל... כי ברגע שמתקינים את הפאנל הקורה עצמה לא רואה שיפשוף כי היא מוגנת...
וזאת כמובן דעתי האישית, כל אחד אוהב משהוא אחר.... זה היופי פה. אין תשובה אחת.
- - - Updated - - -
היי.
מניסיוני ודעתי האישית רוקר פנל מגלם בתוכו את כל היתרונות שמחפשים במדרגות טובות ובלי הפוזה למי שלא מחפש.
נכתב פה לפני שכל מזגר טוב או מישהו עם מחשיר כיפוף מתאים למשטחים יכול לייצר רוקקר פנל טוב.
ועוד נכתב פה לפני בכחמה רבה שהרוקר פנל הוא אכן בית גידול לחלודה....
ולכן טיפול נכון גם בשילדה לפני ההתקנה של הרוקר פנל וגם בפאנל עצמו ימנעו את הבעיה הזאת.
מי שלא טיפל מראש כשיוריד את הפאנל יגלה חלודה בקורה עצמה וזה לא שווה את זה.....
אבל טיפול מקדים בפריימר וצבע אבץ יפתור הכל... כי ברגע שמתקינים את הפאנל הקורה עצמה לא רואה שיפשוף כי היא מוגנת...
וזאת כמובן דעתי האישית, כל אחד אוהב משהוא אחר.... זה היופי פה. אין תשובה אחת.
סוף סוף מצאתי את השרשור של הבנייה של המדרגות סף של הג'ימני שלי.
אחרי 4 שנים יכול לספרלכם שהמדרגות עדיין מחזיקות מעמט. ללא חלודות, אחרי הרבה מכות והרמה עם היי ליפט.
http://www.jeepolog.com/forums/showt...E3%F8%E2%E5%FA