בעיות תקציב: האם אפשר להחליף רק שני צמיגים ואז במועד מאוחר יותר עוד שניים? השלה היא- כי אז יווצר מצב שמאחור יש צמיגי MT חדשים ומלפנים AT ישנים...
Printable View
בעיות תקציב: האם אפשר להחליף רק שני צמיגים ואז במועד מאוחר יותר עוד שניים? השלה היא- כי אז יווצר מצב שמאחור יש צמיגי MT חדשים ומלפנים AT ישנים...
היום בדרך לעבודה עצרתי אצל עוד פנצ'ריה לחפש "מציאות" ולהלן הצעתו:
צמיגים משומשים במקום חדשים, במחיר 1000 ש"ח כולל התקנה, של יוקוהומה/גודייר במידה 235/75, שטח מלא, והוא מתחייב לסדר את בעיית הרישוי (לטענתו אין כלל בעיה מאחר והם נמוכים יותר ורק מעט יותר רחבים- הוא טוען שלא יגעו בגוף הרכב בסיבוב)- שתי שאלות:
1. צמיג משומש- שומר נפשו ירחק? (כך אומר לי ההגיון- משומש ירד מהרכב כי מישהו חשב שהוא בלוי ורצה להחליף לא?)
2. האם באמת 215 זו המידה המקסימלית או שניתן להגדיל עוד ללא צורך בשינויים אחרים והתאמות ברכב (סמוראי סלילים)
ברמה התיאורטית אתה יכול גם לשים 32'' בלי יותר מהגבהה. אבל השחיקה של המערכות ויחסי ההעברה הסופיים יהיו זוועה.
דעתי האישית: 215 זה הגבול בלי שינויים.
אני גם לא הייתי הולך על משומש, אלא אם המצב שלו מדהים.
הוא טועה, 235 גם בעל קוטר גדול יותר. חישוב קליל: 75% מתוך 215 זה 161.25. 75% מתוך 235 זה 176.25. הפרש שני פחות ראשון = 15. זה התוספת לדופן, לכן נכפיל ב-2 כי יש 2 דפנות (אחת מעלה ואחת מטה) ונקבל 30. וזה לטובת ה235, כי התוצאה חיובית. מסקנה: לא ללכת לאיש הזה, הוא רמאי או שהוא לא יודע על מה הוא מדבר. כך או כך, פסול.ציטוט:
לטענתו אין כלל בעיה מאחר והם נמוכים יותר ורק מעט יותר רחבים
לך על הכי טוב, זו השקעה של פעם בארבע שנים.
ומה זה, לדוקטור אין כסף? :twisted:
לא צריך יותר מ 215 לסמוראי ללא יחסי העברה משופרים.
האוטו יהיה עצל נורא
צריכת דלק גבוהה מאוד
והיתרונות בשטח מפוקפקים עד לא קיימים.
ותקשיב לנקסוס המלך ...
תודה תודה ושוב תודה- לא ארכוש ממנו- גם לא חדשים!
אלון- לד"ר גם אין כסף (סמוראי לא פג'רו...) וגם צריך להעביר כל הוצאה בוועדת הכספים הביתית (יום אחד תתחתן - תבין...). בשורה התחתונה ברגע שאמצא במידה שלי MT ארכוש- כרגע לכולם משום מה חסר. יש במלאי AT של קומו ושל ברידג'סטון כאן בב"ש, אבל MT אין- ומה שהבנתי מכם- עדיף ללכת על ה MT- לכן אמתין בסבלנות.
מעבר לכל הנאמר לגבי בעיתיות המידה לרכב, המחיר הנדרש עבור הסט משומש מאוד גבוה,
צמיד משומש במצב טוב אפילו טוב מאוד (אחרת אין טעם לגעת בכלל) במידות שלך צריך לעלות 100-150 ש"ח (על הרכב, כולל איזון).
יואב,
כהמ דברים,
יש 215/75/15 MT או שלא הבנת את גפני או שהוא התייחס לחוסר במלאי כרגע אצלו,ממה ששמעתי(קראתי..) עד היום האיש ישר ומקצועי ככה שלא נראה לי שהטעה אותך במכוון.
על הניבה שהיתה לי היו צמיגי MT של קופר במידה הזו וחבר עם סמוראי נסע על BF MT במידה הזו.
יש בעמק שרה מקום שנקרא "מרכז הפרונט", כיוון פרונט ומכירת צמיגים, הבחור (גבי)ישר כמו סרגל ולא ינסה לדחוף לך מחיר שהוא לא הגיוני ביחס למוצר ושרות תקבל אצלו מעל ומעבר, לי נקרע MTR חדש אחרי שבועיים ,הלכתי אליו לבדוק התכנות של הלחמה והבנתי שזה לא אפשרי הזמנתי חדש, כשהצמיג החדש הגיע (באותו השבוע) הופתעתי לגלות שבלי שביקשתי או עשיתי לו עיניים הוא חייב אותי רק על עלות הצמיג ולא מחיר מלא כיוון שהצמיג הקודם היה חדש לגמרי ולמרות שאין קשר בין הקריעה ובין אחריות כלשהי שלו (קריעה מבזנט).
אם תרצה אתן לך הכוונה יותר מדוייקת איך להגיע אליו.
אופס, שכחתי..
יש לו גם צמיגים משומשים במחירים כמו שערן כתב למרות שאישית לא הייתי קונה ככלל צמיגים משומשים אלא אם אתה יודע שהם היו זמן מינימלי על רכב אחר. אמנם הרגשה של חסכון אבל אורך החיים שלהם כבר קצר מראשיתו ויש אפשרות יותר מסבירה שתכנס לתקופת ה"פג תוקף" של הצמיגים המשומשים.
הצמיג המשומש היחיד שלי יש הוא הצמיג ספר השני שאני סוחב לטיולים.
אגב, אם תציע לבחור ב"מרכז הפרונט",גבי, (נקרא גם מקור הצמיג, עכשיו ראיתי..) יותר מסביר שהוא יקנה ממך את המשומשים שעל הרכב ויקזז לך ממחיר סט חדש.
שוב תודות- בדקתי שוב- יש כמובן MT במידה שלי רק שיש חוסר במלאי של מרבית החברות (השביתה בנמלים הם טוענים) למעט BF ששם צמיג עולה סביב 700 ש"ח (גררר...!).
אני אגש מחר למרכז הפרונט ואעדכן, למרות שאם אין לו אישית במלאי כנראה שגם הוא יתקשר לאותו הסוכן שמפיץ לכולם ויגלה שיש מחסור מהחברות TOYO, KHOMO, BRIDGSTONE ו YOKOHOMA, KOOPER.... אגב- על הקופר/ברידג'סטון- כשיגעו לארץ, הציעו לי 2000 ש"ח פה בב"ש כך שסה"כ לא נראה לי שיהיו הרבה מציאות אחרות- וכשיגיעו ארכוש (אם מחר יהיו למרכז הפרונט מהמלאי- מובטחות תמונות!)
2K לרביעיית קופר זה מחיר נורמלי,עכשיו אתה צריך לבחור לגבי השרות.
גבי קונה(לפחות קנה..) צמיגים משומשים אז בקיזוז של הסט המשומש אתה יכול לחסוך עוד 400ש"ח~ שזה כמעט עלות של צמיג חדש בשבילך, אני לא מצאתי בב"ש עוד מי שקונה משומשים.
אני גם אהיה אצלו מחר לסדר משהו.
2000 ש"ח זה אולי מחיר נורמלי לצמיגי 31 ל 215 נראה לי מחיר גבוה
ערן,
מחיר לצמיג שטח מלא גם אם זה 215/75/15 זה בסביבות 400-500ש"ח לצמיג,BF כהרגלם עולים יותר, זה מה שזכור לי מהניבה שנסעה על המידה הזו.
יש לך מידע על מחירים אחרים לצמיגי MT במידה הזו?
לא יאומן כי יסופר אבל- בלא פחות מ 13 פנצ'ריות גדולות (!!!) מנצרת בצפון ועד ב"ש אין להשיג צמיגי שטח מלא במידה שלי, כולל טלפונים ותחינות לספקים השונים- AT יש גם יש אבל MT חסר לכולם!!! כבר שכנעתי האשה, הכנתי המזומנים- וצמיגים אין :cry:
אבל- נקודת אור אחת- דורון צודק- כל מי שצריך שירותי צמיגים/פרונט בדרום- גבי מומלץ בחום- ישר, הגון, נחמד, מסביר, במו עיניי ראיתי אותו מסרב להחליף למישהו צמיג לחדש כי פשוט אין צורך (!!), והפך עולמות לחפש לי צמיג, ומוכן לקנות את הסט הישן- לא יאומן כי יסופר.. מי שמחפש- נמצא בעמק שרה בב"ש על הכביש הראשי ליד משרד הרישוי לשעבר.
ודורון- מסרתי לו שאתה הממליץ.. :wink:
אם מישהו יודע על מקום שיש לו במלאי 215/75/15 MT- נא להודיע ומיד!
גם אני הייתי מעוניין לדעת על מקום שיש בו צמיגי שטח מלא
מכיוון שאני עוסק בתחום אז אני מכיר גם כמה יבואנים גדולים של צמיגים
אין לאף אחד מהם צמיגי שטח במידה 215!!! השביתה בנמל גרמה למחסור מוחלט של הצמיגים במידה הנ"ל.
נקווה שעכשיו אחרי שהשביתה הסתיימה ישובו למדפים הצמיגים הרצויים!!
יואב
צור איתי קשר לגבי הצמיגים הישנים שלך
תודה
איתי
052-3227000
לכל הממתינים.... נכון להבוקר, אחרי סבב מקיף בין היבואנים/מפיצים- עדיין אין להשיג את הצמיגים במידה הזו MT......
ארצנו הקטנטונת....
יש תשובה! ב 20 לחודש אמורה להפרק מכולת הצמיגים בנמל אשדוד (כך מסרו לי מקורות יודעי דבר וחפצי ממון...)- עד אז ניסע על ה ג'אנטים
תבדוק בצמיגי זוארץ בתל אביב
ואם יש אז תרים טלפון אלי 0544-485353
ננסה לסדר מחיר.
חגי
הנה הצמיגים לבקשת איתי
[img]http://www.pic4u.co.il/view/picture.aspx?idx=bade0c8b3a12460a9f9c789 bf936f1b8
[/img]http://www.pic4u.co.il/view/picture.aspx?idx=bade0c8b3a12460a9f9c789 bf936f1b8
http://www.pic4u.co.il/view/picture....9c789bf936f1b8
לא ממש עבד... ננסה שוב
http://www.pic4u.co.il/view/picture....9c789bf936f1b8