אם נוחות זה הסעיף הכי חשוב בשיקולים אז אתה יכול לחשוב בכיוון של ריינג' רובר משנים מוקדמות עם מערכת מתלי אויר....פשוט הכי נוח...
Printable View
אם נוחות זה הסעיף הכי חשוב בשיקולים אז אתה יכול לחשוב בכיוון של ריינג' רובר משנים מוקדמות עם מערכת מתלי אויר....פשוט הכי נוח...
גב זה ענין מאוד שונה מאחד לשני -אני לדוגמא יכול לנסוע שעה ב מיצובישי לנסר של אישתי
ולצאת עם הגב כואב אבל יום שלם של רכיבה על הטרטורון (פולאריס ) שהיה לי או נסיעת שטח
ארוכה וממושכת בסופה (ארוכה וללא שיפורים) והגב כמו חדש !!!
לדעתי צריך פשוט לנסות לשבת בכמה סוגי רכב ולראות איפה יותר נוח ואת מה אישתך פוסלת
אפילו בלי לשבת וסמוך עלי יהיו כאלה מקרים.
מכוער או יפה זו שאלה של טעם אישי...אני סבור למשל שהדיפנדר שלי הוא יפה...אך משום מה רבים סבורים ההיפך...מעניין למה...
לגבי הריינג' רובר קלאסיק - מחיר המחירון שלו הוא כ- 36K ש"ח.
שקלתי לרכוש הריינג' קלאסיק הלבן שביד 2 ואף בדקתי אותו..הרכב אכן שמור מאד יחסית לשנתון ובמציאות הוא הרבה יותר יפה מהתמונות...
אבל, הרכב עבר הסבה לקפיצי סליל ובולמים רגילים במקום מערכת המתלים המבוססת על כריות האויר....למרות המעבר עדיין הוא מגהץ את השטח בצורה מדהימה ויכול להתאים בסעיף הנוחות המבוקשת..
בשנתון הזה הריינג' הוא למעשה עם המנוע ומרבית המיכלולים של הדיסקברי בנזין לטוב ולרע...יחסית אמינות טובה פלטפורמה טובה לשיפורים ויכולות שטח גבוהות אפילו במצבו הסטנדרטי..
קח בחשבון שמדובר ברכב נדיר יחסית, חלקי פלסטיקה שיתקלקלו וכו' צפויים לעלות הרבה תחזוקה תהיה יקרה יותר מרכב נפוץ מאותו שנתון...גם אם האמינות היא טובה יחסית עדיין לא לשכוח שמדובר בלנדרובר ...
לגבי המחיר - הוא בהחלט נכנס לתקציב המוכר דורש מעל המחירון...אבל כנראה יתפשר על המחיר שהוא דורש.
כנראה שלא הסברתי את עצמי היטב.
אני בעלים של הדיפנדר שלי מזה כשנתיים. לפניו היה לי לנדרובר דיסקברי בנזין.
עבר לי לרגע ג'וק בראש להחליף שוב ת הדיפנדר בחזרה למשהו מתורבת יותר ושקט יותר..לכן הלכתי לראות את הריינג' קלאסיק שבלוח יד 2 .
לכן ההנחה שלך שבסוף בחרתי בדיפנדר על פני הריינג' אינה נכונה.
תמונות וסירטונים של הדיפנדר שלי אתה יכול לראות בשירשור כאן:
http://www.jeepolog.com/forums/showt...=23471&page=77
הסירטון:
http://www.youtube.com/watch?v=s06JUmA_l7k
שלמה
קודם כל המלצה חמה על דר' אשכנזי מאסותא מנתח גב בחסד עליון.
לא מומלץ בהחלט, לסובלים מבעיות גב ושנמצאו אצלהם ממצאים ברורים,לצאת לטיולי ג'יפים, לא שמעתי שום המלצה בנושא.תמצאו תחביב אחר כי החום שנוצר בגב בעת הטילטולים מעודד דלקות ולאורך זמן מגביר את השחיקה הטבעית , התחביב הכי טוב לעונה זו זה שחיה בים ,פשוט כיף.
לגבי דעתך על הקלאסיק ...זה הרכב היחיד בעולם ומעולם שהוצג במוזאון הלובר בפריס כיצירת אומנות הכי שימושית !
מה שהכי בטוח זה להשתמש בקרם הגנה מהשמש ולהיתיעץ עם דר' אשכנזי ממרפאת הכאב באסותא ושרק תהיו לי בריאים. :rolleyes:
תודה על המידע לגבי הקלאסיק.