עודד
דבר עם ליאורה ג מג'יפ טריפ יש לה כסאות אחורים של הג'ימני שגנבו לה, שני כסאות שניתן לקפל כל אחד בנפרד.
Printable View
עודד
דבר עם ליאורה ג מג'יפ טריפ יש לה כסאות אחורים של הג'ימני שגנבו לה, שני כסאות שניתן לקפל כל אחד בנפרד.
אם אתה רוצה כיסאות מתקפלים, ניצבים לכיוון הנסיעה (שהנוסעים יושבים ומסתכלים אחד על השני "מי המניאק שהושיב אותנו מאחורה בסמוראי??") שהיו מותקנים בדיפנדר מאחורה (על הבתי גלגל)- אתה מוזמן לקחת. אני לא ממליץ, אבל זה בחינם, ותופס פחות מקום מהמושב המקורי (ואתה במילא לא הולך לשבת שם, אז מה אכפת לך? ).
אסף.
לאסף וערן תודה
אסף - למרות הנדיבות ותסלם, ראיתי כסאות כאלה אצל חבר וזה ממש לא מתאים, נכון שניתן לשחק שש בש בין היושבים על הכסאות, אבל הם יצטרכו להיות גמדים קטועי רגליים - אין רווח של ממש לרגליים בסידור כזה
ערן - שלחתי לך ה"פ עם הפרטים שלי כדי לראות אולי אפשר לסגור משהו עם ליאורה.. פשוט אני לא יודע מה ג'יפ טריפ (עדיין)
תודה
עודד
יש לי פתרון למושב
רק חבל שאין מצלמה
בגדול זה הולך ככה :
1. מושב זוגי שמתקפל קדימה .(אצלי זה המושב המקורי)
2. פרופיל U בגובה 10 ס"מ - משמש להגבהת המושב
3. מס' ריתוכים - חיבור חבקים כמו בארגזי הפעלה לשחרור החלק האחורי של הכסא (זה שמתרומם.
4. חיזוקים של המבנה לצדדים - בשל הגדלת המומנט בעקבות ההגבהה (אנחנו לא רוצים שחס וחלילה הכסא יעוף החוצה )
משלבים 1-4 נוצר המון מקום - בצורת תיבה כאשר המכסה הוא בעצם תחתית המושב
ותתפלאו כמה ציוד נכנס שם
אצלי , וזו רשימה חלקית , נכנס מטבח גזית בישול, סיר, מחבת, אוכל יבש ל3 ימים, פק"ל מנגל +רשת, פק"ל קפה רצועות חילוץ ארגזי כלים ועוד שטויות .
אלון יכול להעיד על כך
גילי
גם אני יכול להעיד.
מה שאתה ולירז עשיתם בסמוראי שלכם ראוי להערצה.
פשוט גאוני, מפנה ים של מקום ברכב שאין בו בכלל מקום אכסון
איתי
אני אנסה להשיג מחר מצלמה דיגיטלית ואני אשלח לך במייל כי אין לי מושג איך להעלות תמונות לכאן
אז אתה מוזמן להשאיר כתובת למשלוח