-
תגובה להודעה: נגנבה כננת WARN POWERPLANT 12,000
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
whisky
אם למישהו יש פתרון ריאלי, לא משהו כמו לירות בגנבים, אלא איך לתפוס אותם, אני מוכן ליישם (תלוי כמה זה עולה, כבר לא נשאר לי הרבה)
יריב
אתה לא מבין שכאן שורש הבעיה?....
מה עוזר לך שגנב ניתפס, ובאותו יום משוחרר?....
מילא תאמר שאתה תופס אותו ודואג שלא תישאר עצם אחת שלמה בגופו, ושיישאר נכה מהאף ומטה לכל ימי חייו ללא יכולת שיקום וללא חובת פיצוי מאף אחד... אבל במחשבה שניה גם זה לא טוב, כי הוא יצטרך להיות מאושפז ומטופל על חשבוננו.
ככל שדשים בזה והופכים את זה. מבינים שהפיתרון הריאלי היחידי זה כן לירות בהם ולהרוג אותם. ואם לא אנחנו, אז שהשוטרים יעשו את זה. בשביל זה הם שוטרים ויש להם נשק לעזאזל. פשוט להרוג גנבים.
חזון אחרית הימים מבחינתי זה החלת עונש מוות על מגוון רחב מאד של עבירות פליליות. האמת? על כולן כמעט. לצערי הגענו למצב שזו הדרך היחידה שנשארה כדי לנקות את הזבל מכאן.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
ככל שדשים בזה והופכים את זה. מבינים שהפיתרון הריאלי היחידי זה כן לירות בהם ולהרוג אותם. ואם לא אנחנו, אז שהשוטרים יעשו את זה. בשביל זה הם שוטרים ויש להם נשק לעזאזל. פשוט להרוג גנבים.
כן, אבל קודם כל צריך לתפוס אותם בשביל זה, לא?
עכשיו ברצינות לגמרי (ואני לא מזלזל ברצינות שלך דרור) אני מעדיף לא להרוג, לא פציפיסט ולא בטיח, פשוט כבוגר תעודת מוסמך מהקורס "הרוג כפי יכולתך ותנסה לצאת מזה בחיים בצבע חאקי" אז אחרי הסיום עוד התנדבתי לעוד שנה ואני חושב שהחיים שלי השתנו אחרי שהרגתי קצת אנשים, בשביל כסף אני לא מוכן להרוג אותם.
אני כן מוכן לתרום מעצמי, כולל את הפטרולים השכונתיים שאני עושה בלילות, כולל לרדוף אחרי הבני עכברושים האלו עם הסוסה, או עם הדיפנדר או עם מה שבא ליד, כולל להפליא בהם את מכותי אם אתפוס מי מהמקקים בני מוות דיירי המיץ של הזבל האלו. אני רוצה לדעת בשלב הראשון איך אני תופס את נבלות הסרוחות משכיב אותם על הרצפה דורך להם על הראש, נותן לוויסקי הכלב שלי לנבוח עליהם ורואה את השתן שלהם בורח עד שיבוא כחול המדים ויכניס אותם לניידת. לכן אני פונה אליכם, רעיונות פרקטיים לאיך לתפוס בבקשה.
חייב לספר לכם איך נגמר הסיפור של יום חמישי האחרון, כי לא סיפרתי לכם עדיין:
כאמור השכן העיר אותי לספר לי שהרכב פרוץ ושכל הגשם נכנס לי לרכב ולמה אני לא שם ניילון, אז כמובן כמו יהודי טוב ביטלתי את הטיול המתוכנן לסרטבה ונסעתי לי למשטרת ישראל, בתחנת המשטרע (כך במקור) פגשתי את היומנאית החביבה, חיילת שח"מ שלא ידעה ממולה שלא לדבר על מימינה ומשמאלה, אמרתי לה שפרצו לי לרכב בלילה, אז היא שואלת אותי איך קוראים לי, ואז אומרת לי, אה.. אבל לא ענית לנו לטלפון, רצינו להגיד לך שהרכב שלך נפרץ.
"לעזאזל, אני גר בדיוק מעל הרכב, לא יכולתם לדפוק בדלת?"
"רגע המספר טל' שלך XXXXXX ? "
"לא! זה XXXXXX" (תגידו כל כך קשה למשטרה עם האמצעים המשוכללים שלה לעשות 144 ולברר את המספר טלפון שלי בבית, או בפלא פון שלא השתנה כבר עשר שנים, או פשוט לעלות למעלה ארבע מדרגות ולדפוק על הדלת?)
טוב התקשרה הילדה הטובה למפקד שלה להגיד שהגעתי, אז הוא אומר לי לחכות שעתיים עד שהוא יגיע לרשום תלונה.
בשלב הזה התעצבנתי, מה שאני לא נוהג לעשות בתחנות משטרה, לקחתי את השפורפרת ואמרתי לו: "תשמע זה שפרצו לי את הרכב שלוש פעמים ואתם לא יודעים לעשות את העבודה שלכם, ניחא, אבל שבגלל שאין כאן אף אחד עכשיו אני אצטרך להמתין שעתיים, זו כבר חוצפה, לא מעניין אותי איך תביאו לי אישור על הגשת תלונה, כדי שאוכל ללכת לתקן את החלון לפני הסופ"ש או שכל האוטו שלי נהיה בריכת דגים!!!"
"אין מה לעשות אין אף אחד בתחנה, תצטרך לחכות" הייתה תשובתו.
"תשמע, לא מעניין אותי מה הדרגה שלך, תנו לי אישור על הגשת תלונה הרגע, או שאני הולך לעיתון עם השטויות שלכם"
אז הוא הכתיב ליומנאית הצעירה איך למלא טופס הגשת תלונה (כמובן עם שגיאות כתיב) ואז התקשרו אליי מז"פ, אמרו לחכות עוד שעה יגיע טכנאי לקחת טביעות אצבעות
"אתם נורמליים, כל הרכב רטוב, איזה טביעות ואיזה אצבעות? וחוץ מזה, אם הייתי חושב שזה עוזר עוד הייתי מחכה לכם, אבל פעמיים כבר לקחתם טביעות, גם אם הוא היה משאיר שם את האצבע כולה זה לא היה עוזר לכם לצאת מהרכב עזבו אותי בשקט ותנו לי לתקן את החלון!"
"טוב בסדר, אבל אז אם יתפסו את הציוד, אז יכול להיות שלא יחזירו לך, כי אין רישום שזה נגנב ממך"
"אם יתפסו את הציוד תקנו לעצמכם עוד צ'קלקה ותעזבו אותי בשקט".
זהו נסעתי לתקן את החלון, ביטלתי את הטיול, הלך עוד סופ"ש של טיול.
יריב
-
אני כבר לא טורח לעדכן, אבל לפני 3 שבועות, ניסו לגנוב ממני את הסופה המחליפה, למזלי לא הצליחו. עם הזעם שהיה בי ברגע שגילתי את זה, יכולתי להרוג 10 גנבים ולא אחד. אני אישית כבר לא ממש יודע מה לעשות נגד זה, אמנם הפעם לא התגברו על המכשולים שהעמדתי בדרך, אבל אני כבר מכיר את ההרגשה של איך זה עלול להיראות בפעם הבאה...
קובי
-
קובי, שוב אותו תרגיל כמו בפעם הקודמת ?
-
כל זה רק מחזק את הטענות שלי.
כל הזמן שלא הורגים אותם, זה לא ייפסק.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
כל זה רק מחזק את הטענות שלי.
כל הזמן שלא הורגים אותם, זה לא ייפסק.
בסדר דרור, אני אהרוג אותם, רק תן לי שיטה יעילה לתפוס אותם
יריב
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
whisky
עכשיו ברצינות לגמרי (ואני לא מזלזל ברצינות שלך דרור) אני מעדיף לא להרוג, לא פציפיסט ולא בטיח, פשוט כבוגר תעודת מוסמך מהקורס "הרוג כפי יכולתך ותנסה לצאת מזה בחיים בצבע חאקי" אז אחרי הסיום עוד התנדבתי לעוד שנה ואני חושב שהחיים שלי השתנו אחרי שהרגתי קצת אנשים, בשביל כסף אני לא מוכן להרוג אותם.
זהו, שהחיים שלי ממש לא השתנו אחרי שצה"ל "הסמיך" אותי ללחוץ על הדקים וראיתי לא מעט מלוכלכים מפורקים לחתיכות. חלקם אפילו כתוצאה ממעשה ידי להתפאר. לא רק שזה לא עשה לי כלום, אלא שגם ישנתי יותר טוב אחר כך.
בשביל כסף? ידידי, אני מוכן להרוג אותם בחינם. שרק ירשו לי.
-
ההצהרות שלכם כאן יום אחד יעלו לכם ביוקר, כי יש כאן כבר כוונה ותיכנון ,
אני לעומתכם ,
מתכנן לצלצל למשטרה,להמתין לבוא השוטר והמז"פ ,
הרי אני אזרח שומר חוק
תשאלו את דרור
-
יריב, אל תיתמם. לתפוס זה חצי צרה.
תופסים אותם כל הזמן.
הבעיה היא שמשחררים אותם מיד אחר כך, וגם אם לא משחררים במקום והם אשכרה הולכים לנפוש בכלא לכמה חודשים, הם משתחררים וחוזרים "לעבוד".
מאיר, זה שהמשטרע תעדיף לחפש אותנו כי זה הכי קל, זה כבר לא ניוז. תחדש משהו?....
ובעניין המתנה לטכנאי המז"פ - בחייך, זמנך לא יקר לך? הרי ברור לך שהמשטרע לא עושה עם זה כלום, וסוגרת את התלונות על גניבות "מחוסר עניין לציבור".
-
הבעייה שגם אם תיתפוס אותם הם יכולים לעשות לך אצבע משולשת וללכת וברגע שתפעיל כח אתה מסתכן בפלילים.
יותר מזה חבר שלי (כך הוא מספר) ומשפחתו חזרו לביתם ומצאו את הבית פרוץ ומוכתם מדם הכלבה שלו עשתה את עבודתה נאמנה והפורץ נמצא כאשר חסרות לא חתכות יפות מגופו.
לבסוף הוא (הפורץ) זכה בפיצוי בניכוי הנזקים שהוא עשה לבית בשל העובדה שלא היה שלט זהירות כלב נושך!!!
לך תבין את בתי המשפט!
-
אין מה לנסות להבין את בתי המשפט.
הם מתייצבים חד משמעית לצד הגנבים.
הם משת"פים של הפושעים, ואך ורק בגללם אנחנו מאבדים את המדינה הזו.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ינון
הבעייה שגם אם תיתפוס אותם הם יכולים לעשות לך אצבע משולשת וללכת וברגע שתפעיל כח אתה מסתכן בפלילים.
יותר מזה חבר שלי (כך הוא מספר) ומשפחתו חזרו לביתם ומצאו את הבית פרוץ ומוכתם מדם הכלבה שלו עשתה את עבודתה נאמנה והפורץ נמצא כאשר חסרות לא חתכות יפות מגופו.
לבסוף הוא (הפורץ) זכה בפיצוי בניכוי הנזקים שהוא עשה לבית בשל העובדה שלא היה שלט זהירות כלב נושך!!!
לך תבין את בתי המשפט!
בעניין הזה המחוקק התעשת וקבע (החל משנת 2005) סייגים לאחריות בעלים של כלב כאשר האחרון תקף.
אחד הסייגים הוא בדיוק המקרה שאתה מתאר והוא אומר שאם המותקף התפרץ לבית ושם תקף אותו הכלב - בעלי הכלב לא ישא באחריות פלילית..
סתם לידע כללי
-
ההודעה הבאה היא בשם צחי (למרות שהוא לא יודע מזה...)
מאוד נחמד החפירות וסיפורי הגבורה בשרשור, אבל מה עם מידע או רעיונות על הכננת???
קצת נסחפתם עם ההודעות על ציונות בארץ הקודש תאילנד...
-
מידע ורעיונות?
לדעתי הכננת עדיין "חמה", ומי שמחזיק בה כרגע מסליק אותה היטב.
עוד כמה שבועות היא עשויה לצאת למכירה. כולם צריכים לפקוח עיניים היטב על כננות משומשות למכירה, בעיקר דרך מוסכים למיניהם, ובעיקר, לא נעים, ב"מגזר".
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Jacob80
בעניין הזה המחוקק התעשת וקבע (החל משנת 2005) סייגים לאחריות בעלים של כלב כאשר האחרון תקף.
אחד הסייגים הוא בדיוק המקרה שאתה מתאר והוא אומר שאם המותקף התפרץ לבית ושם תקף אותו הכלב - בעלי הכלב לא ישא באחריות פלילית..
סתם לידע כללי
ובכן סיפר זה היה במהלך שנות ה80 בישוב גבעת זאב שעוד היה בראשיתו.
הבית היה עוד בית בודד על גבעה פחות או יותר וכנראה שאז לשופטים עוד לא היה שכל.
ינון
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ינון
וכנראה שאז לשופטים עוד לא היה שכל.
ינון
שהרי היום מדובר בגאוני הדור.
-
חברים יקרים.
ממש מרתק לקרוא את השרשור הזה.מה ההתלהמות הזאת? לתפוס ולהרוג? מה קרה? גנבו כננת?
נו..באמת.. אפילו מחבלים אסור להרוג... ע"ע קו 300.
השופטים אינם מכירים בהלכה "הקם להורגך השכם להורגו".הם גם אינם מכירים בפסוק מפורש בתורה שאומר: "אם במחתרת ימצא הגנב והוכה ומת,אין לו דמים".
אני מאוד מבין מדוע הם שופטים לפי החוק העותומני או המנדטורי ולא לפי המשפט העברי,שכן חלק גדול מהעם מתייחס לתורה כספר הוראות מהבורא והמשמעות היא,אם זה נכון,תקבל את הכל...
אבל אם היתה להם קצת גאווה יהודית,הם היו משתמשים בחלקים הרלוונטיים.האמינו לי,אף אחד לא היה כועס שלא מקבלים את "עשרת הדברות".חוקי מדינה-כל מדינה-הם "בין אדם לחברו" ולא "בין אדם לבוראו".
וכשאין "גאווה יהודית" לאליטות,לשלטון ולתקשורת,זה מחלחל להמונים.אז אם יש גנבים,בורחים לחו"ל בשביל "ליטרת הבשר".
איפה...איפה הם הימים שייבשו כאן ביצות? איך אמר פילוסוף חכם "אם אין לך דבר ששווה למות למענו,אין לך דבר ששווה לחיות למענו".
נכון,הדולר של השכן באמת ירוק יותר,אבל איפה הערכים?
עם 70% התבוללות בתפוצות,הסיכוי שהנכד של היורד הנכבד יהיה יהודי הוא אפסי,אבל זה באמת לא מעניין את מי שאין לו גאווה יהודית או מי שחושב שהיהדות זה סוג של מועדון שאם לא מועדון זה,אצטרף למועדון אחר.
לשיטות הנ"ל,באמת אין שום הגיון או הצדקה להשאר כאן מלבד כוח האנרציה והרצון להיות ליד המשפחה... כי באמת הערבים היו כאן קודם (בטווח הקצר).
(מנגנון ההגנה העצמית של חלק קטן מהיורדים,עלול לגרום להם לשנוא את המדינה ואת יהודיה ולהצדיק את אויבנו ואז הצבא הכי מוסרי בעולם,הופך ל"צבא כיבוש אכזר" כביכול...)
אז יאללה,בואו נפסיק להתבכיין.נכון.
הפוליטיקאים מושחתים.מערכת המשפט היושבת בהיכלי השן מנותקת מהעם ומהמציאות.
המשטרה עסוקה ב"לעשות כותרות" (אך יש לציין שלא רק).העיתונות-פרבדה.(למה...למה הפסיקו להשמיע את השיר של אריק איינשטיין "עיתונאי קטן שלי?).
אבל יש לנו ארץ נהדרת,עם אנשים נהדרים.אם נחפש את החיובי,נמצא.תנו בלבכם מקום לרוחניות.יורדים! חזרו הביתה! אל הארץ! אל העם!
סליחה על פרץ הציונות שתקף אותי.אבל אל תטעו בי! אינני מתנחל שרץ על הגבעות ואינני ציוני מהדגם המקובל. אני כותב דברים אמיתיים מלב כואב. תקראו ותחשבו על הדברים.
שמואל.
-
זהו שאין לנו ארץ נהדרת, היתה לנו .. זה כן. אבל עכשיו אין.
עכשיו יש לנו ארץ אוכלת יושביה.
ויסקי, אני מבין אותך לגמרי. כשגנבו לי את הברלינגו, וצלצלתי למשטרה, אמרתי לשוטרת, עכשיו לקחו את האוטו, תעשו מחסום. היא אמרה לי "ילד, אתה צוחק עלי ? האוטו שלך כבר בקרטונים .. " הם לא חיפשו.
אגב, בחמישי בלילה ניכנס מישהו ברכב בחניה לידי בכל הכוח, פרק אותו לגמרי. וברח כמובן. הרכב ההוא עף על רכב שחנה לידו וההוא עף לטראנו. במזל ( טפו טפו טפו ) נעצר 4 ס"מ לפני שפגע בטראנו.
בשישי בערב, מצלצלת גרושתי, שהמשטרה אצלה בבית, מתברר שהכתובת שרשומה לי במשרד הרישוי היא עוד שם. השכן שהאוטו שלו עף לטראנו ביקש מהמשטרה שאני אזיז את האוטו כדי שיוכל לצאת. 11 בלילה ..אבל אם הם רוצים לצאת מי אני שאני אפריע להם? ירדתי הזזתי את האוטו, הרחוב ריק אין כלב. בשבת ב 11 יצאתי עם הילדים לתאטרון האוטו עוד לא זז .... ב 7 בערב חזרתי הביתה אחרי שהפקדתי אותם אצל אמא שלהם, האוטו ההוא עדיין לא זז ...
אבל המשטרה עשתה את השירות לאזרח !!
:)
אני בעד דרוד לשלטון !
:)
-
יסלח לי פותח השרשור אבל אני ממש מוכרח (עקב הגל העכור והממורמר שגואה כאן),
יתכבדו נא כל חברי ויואילו להביט על האירוע ההיסטורי הניקרא "מדינת ישראל" מרום גובה הנשר ולא ממבט התולעת אותו הם מאמצים בחום!
כן, יש בעיות. אפילו גדולות מאוד!
יודעים מה? תמיד היו בעיות גדולות ואולי פעם הן היו גדולות יותר (נא לחזור ולשנן את פרשת קסטנר רבותי..), הרבה יותר. אה מה מה, שאז היינו עסוקים בלבנות מאפס את המדינה ולאף אחד לא ממש היה זמן לבכות על אוזלת ידה ורשעותה של הכת השלטת והיום נידמה כאילו שהגענו אל המנוחה ומה פתאום שדברים לא פיקס?
חברים, סבא שלי הלך על הכביש בתימן בתוך רפש של חמורים כי היה יהודי!
סבא השני נאלץ להחליף שם משפחה כי רצא ללמוד רפואה (וזה בארצות הברית של שנות ה 60').
שניהם חלמו על מדינה יהודית ואף זכו. אני חי כאן כעובדה.
נכון שלא מושלם אבל זה בדיוק המשימה שלנו לדורות הבאים!
לרדת? לא שופט את הטראומות האישיות של אף אחד אבל תעשו לי טובה, אל תיקפצו לפני שבדקתם שיש שם מים...
-
לקחתם את השרשור למקומות אחרים לגמרי. ויכוחים על ציונות?...ירידה מהארץ? בחיים לא.
אני אולי כועס על המדינה, מה זה כועס? עצבני ושונא ומתעב!!! אבל גם מאוהב לגמרי בארץ היפה הזו.
אני לא רוצה ללכת מכאן לשום מקום. לא תאילנד ולא קנדה ולא אוסטרליה. לברוח זו גם קצת אופציה של פחדנים. כאילו ששם אין צרות אחרות.