תגובה להודעה: איך לעזאזל מתגרשים מסלקום?
דרור ידידי .. אתה טירון :)
אני שברתי חוזים עם אורנג' וסלקום יחסית בקלות, כל מה שאתה צריך לעשות זה להתיש אותם בחזרה.
להתנהג מגעיל בסניף אבל בגבולו ת החוק כי הם מזמינים שוטר שירגיע את הלקוח העצבני.
ובשום פנים לא לשבור את המכשיר מול העיניים שלהם.
כל שיחה טלפונית עם הנציגים חייבת להתחיל ב "שלום את המנהל משמרת בבקשה" ... אם הוא לא פנוי .. להמתין, אסור להם לנתק. להזכיר להם שאנחנו משלמים להם את המשכורת.
כל שיחה פנים מול פנים במרכז התשה, לבקש את מנהל הסניף, שיתן שרות, אם הוא לא מסוגל לדרוש מהעובדים שלו לתת שירות ...
אגב, אני כבר כמה שנים עם מכשיר שקניתי בשוק החופשי, ללא שום התחייבות - לקוח מזדמן. משלם טיפה יותר אבל לא חייב לאף אחד כלום.
החיים יפים מאז :)
תנסה את הדבר הבא:
תדרוש מסלקום העתק של החוזה שחתמת עליו,
במידה והם ממציאים לך עותק שלו, אתה עובר סעיף סעיף, כל האותיות הקטנות, ומחפש חורים שאותם הם הפרו במהלך ההתקלויות האחרונות שלך איתם.
מצאת? יופי, הם הפרו חוזה, אתה יכול להתנתק (ע"ע ערוץ הולמרק וחברות הכבלים\ לווין).
האפשרות השניה,
והיא רק במידה שלא חתמת חתימה אלקטרונית (יש את זה רק בחלק ממרכזי השירות, ורק בחלק מחברות הסלולר), ושחתמת על חוזה ידני,
היא שהם פשוט לא ימצאו את החוזה. לא מצאו את החוזה? אני חושב שאתה רשאי לבטל את הוראת החיוב בכרטיס אשראי/ הוראת קבע. הרי אין חוזה...
גילוי נאות, שאני התנתקתי מסלקום לפני שנה, שילמתי את שאר תשלומי ההתחייבות.
בשום פנים לא ללכת לתביעות קטנות. הם שולחים עורך דין מוסווה. לך תתמודד מול אחד כזה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
בשום פנים לא ללכת לתביעות קטנות. הם שולחים עורך דין מוסווה. לך תתמודד מול אחד כזה...
מה זה עורך דין מוסווה?
השופט לא מטומטם!
תשאל את הנציג שלהם עם הוא למד עריכת דין - הוא לא יעיז לשקר....
דרור , אתה לא היחיד , אולי תתאים יותר תביעה יצוגית ( סיפורי אלף לילה יש לי על סלקום ) .
הבעיה שהחוזה שלהם הוא " דרקוני " לגמרי ועל כל פירצה קטנה לטובתך יש 10 סגירות לטובתם .
שלום דרור,
אני עבדתי בחברה סלולרית 7 שנים בשירות הלקוחות ב4 תפקידים שונים ( לא בסלקום ),
קודם כל אין ספק שמה שעברת מצדיק צ'יפור רציני מצד החברה הסלולרית. מנהל איזור זו פונקציה שקיימת בכל החברות. יש לפונקציה הזו הרבה סמכויות , חשוב שתבין לפני שאתה מדבר עם אותו מנהל איזור שהוא יכול לתת לך כעקרון הכל! העבודה שלך תהיה לשכנע אותו שמגיע לך.
ועכשיו לטקטיקה של איך להוציא מפונקציה כמו מנהל איזור את מה שאתה רוצה:
שתי אופציות:
1. לצעוק ולהשתולל עליו ברגע שהוא מתקשר שמגיע ומגיע וקללות וכו וכו.. - יכול להיות שזה יעזור והוא ירגיש בפינה וירצה להוריד אותך מהקו ויתן לך מה שתרצה ויכול גם להיות שיעשה לך דווקה( אם הוא טוב בתפקיד שלו הוא לא יתן לך כלום ) - לא ממליץ על האופציה הזאת.
2. בד"כ מדובר על מישהו שהוא בר שיחה, כנראה בחור/ה לעניין, דבר איתו על המקרה שלך אפילו שכעקרון הוא אמור לדעת בדיוק במה מדובר, ספר לו את הגרסא שלך, תישמע מיואש אבל נחמד. נסה לעורר בו הזדהות איתך, נסה לשים אותו במקומך, תשחיל איכשהו ובעדינות את העובדה שאתה מקורב לעיתונות ומכיר את מי שצריך..שכנע אותו שאתה לא רוצה להגיע לזה..
לדעתי אתה תקבל את מה שאתה רוצה.
במידה ולא, ואתה משלם הרבה כסף בחודש ואני מדבר על עלות שיחות של יותר מ1000 ש"ח לחודש על מכשיר בודד וגם מקבל המון שיחות ( לא פחות חשוב ) חברות מתחרות ישמחו לקחת אותך אליהן וגם לכסות את מה שאתה חייב לסלקום כרגע.
אבל קודם כל שהוא יתקשר באמת,
במידה והוא לא מתקשר אז להציק להם כדי שיתקשר.
בסוף תצא מרוצה.
בקשר למכשיר,
כמו שאמרו לפני, נסה למצוא איזה מכשיר פשוט לא דרך החברות הסלולריות ב200-500 ש"ח ( ניתן לקבל גם עליהם ביטוח) אפילו משהו משומש..
ועוד דבר אחד: הנוקיה הישנים הם המכשירים האמינים ביותר!!! בוודאות. כנראה שנפלת במקרה על נבלה/ות...
בהצלחה ;)
מצטרף לכל מה שנאמר פה מעליי בעיקר על הנוקיות הישנות, לי אישית יש סמסונג מיושן שמחזיק מעל 4 שנים מתוכן 3 שנים בצבא ואין להם סוף!
אני אישית עושה הרבה קומבינות על המכשירים ומתקן אותם לבד, משיג מכשיר זהה מקולקל ומחליף חלקים, גם מכשיר שנפל לדלי מים (אמא מוכשרת) מספר פעמים ממשיך לעבוד כרגיל עד היום,מתנקים סוללה, פותחים מנקים אם אלכוהול מיבשים, קצת ספריי מגעים וזה ממשיך לעבוד שנים.
אל תיתן להם לייאש אותך קנה מכשיר פשוט בשוק ותהייה מבסוט!
אהה והדבר האכי חשוב!
בחיים אבל בחיים לא להכניס הבייתה סוכני שטח
הם שקרנים אחד אחד, היו אצלי בבית שלושה עד היום מהם שלושה ניסו לדפוק אותי, אחד הצליח ואחד כמעט הצליח
הם משקרים, מעלימים פרטים, חותמים על הצהרות שאין להם בסיס ויעשו הכל אבל הכל כדי שתשדרגו את המכשיר או תעברו לחברה שלהם, דוגמאות לשקרים שנתקלתי בהם:
התחייבות לדיבורית ב 200 שקלים שלא הייה לה שום בסיס ודרשו ממני 800 שקלים לאחר מכן (לקחנו 5 מכשירים במכה)
הגיע סוכן הסברנו לו שאנחנו לא מוכנים להתחייב יותר לחברה אפילו ליום אחד ונשאר לנו שנה וחצי, הוא הקיף בעיגול בכל החוזה את המספר 18 חודשים באדום ואמר שאנחנו לא מחיובים לכלום
אבל בדיעבד התברר שהתשלום מחולק ל שלוש שנים יום למחרת ביטלנו עסקה והוא נשמע מאוד כועס.
ל ה ז ה ר!!!
אתה מכניס אותם לבית מכין לך קפה והם משקרים לך בפרצוף!!*
דרור ,אני מתפלא עליך.
מי מתחתן כיום?!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eran4x4
מה זה עורך דין מוסווה?
השופט לא מטומטם!
תשאל את הנציג שלהם עם הוא למד עריכת דין - הוא לא יעיז לשקר....
אתה תמים.
השופטים - חלקם - מטומטמים - אני מכיר כמה אישית.
עורכי דין - אני מכיר המון - הייתי אפילו נשוי לאחת - שקרנים - לבוקר טוב שלהם לא הייתי מאמין ...
- לזה שמעלי, לא נכון. אני בשלוש שנים האחרונות, ביטלתי חוזים עם התחייבויות ארוכות של אורנג', פלאפון, הוט, בזק ונטויזן. בלי צעקות ובלי מכות. רק להיות סבלני, חכם, ולשים לב לכל מילה שאתה אומר ובעיקר לכל מילה שהם אומרים, השיחות כולן מוקלטות, זה לטובתם, אבל גם לטובתך. הוא אומר משהו, תפסת אותו ? תחדד. תתקיל אותו בזה עוד חצי דקה, תשלח אותו לבדוק את ההקלטה, תדרוש שהמנהל שלו יקשיב להקלטה. תעבדו חכם. הם רק בני אדם.
יצא לי להעזר בסיטואציה דומה לפני כמה שנים בדני שדה (משפט שדה בידיעות אחרונות). אני לא יודע מה הוא עושה עם איומי הכתב שאתה בעצמך לא יכול לעשות, אבל במקרה ואתה מיואש לגמרי נראה לי שווה לנסות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
itt8
דרך אגב, התקנת אנטנה בבית מורידה את עוצמת הקרינה ממכשיר סלולארי עם קליטה חלשה,
כן. מקטין את הקרינה מהמכשירים שבבית, ומוסיף על זה שידור לכל המכשירים שבאזור. (זה כמו להפעיל את המיקרו עם דלת פתוחה 24/7)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
רק לידיעה כללית,
אפשר גם לקנות טלפונים באיבי, כל עוד הם UNLOCKED
זה עובד, וידאתי עם SIM של סלקום,
דרור, ממליץ לך על RAZOR 3
( מי שחייב עיברית בטלפון, שיקנה בארץ)
המלצה: יד-2, ולא צריך לעבור במכס/משרד התקשולת.
אני מזמן למדתי - לא להתחייב. לא לכלבים/לווין ולא לסלולרי. היחידים שאני מסכים להתחייב להם זה לספקי האינטרנט, כי ההתחייבות לשנה והסכומים פעוטים יחסית.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tagiv
שלום דרור,
אני עבדתי בחברה סלולרית 7 שנים בשירות הלקוחות ב4 תפקידים שונים ( לא בסלקום ),
קודם כל אין ספק שמה שעברת מצדיק צ'יפור רציני מצד החברה הסלולרית. מנהל איזור זו פונקציה שקיימת בכל החברות. יש לפונקציה הזו הרבה סמכויות , חשוב שתבין לפני שאתה מדבר עם אותו מנהל איזור שהוא יכול לתת לך כעקרון הכל! העבודה שלך תהיה לשכנע אותו שמגיע לך.
ועכשיו לטקטיקה של איך להוציא מפונקציה כמו מנהל איזור את מה שאתה רוצה:
שתי אופציות:
1. לצעוק ולהשתולל עליו ברגע שהוא מתקשר שמגיע ומגיע וקללות וכו וכו.. - יכול להיות שזה יעזור והוא ירגיש בפינה וירצה להוריד אותך מהקו ויתן לך מה שתרצה ויכול גם להיות שיעשה לך דווקה( אם הוא טוב בתפקיד שלו הוא לא יתן לך כלום ) - לא ממליץ על האופציה הזאת.
2. בד"כ מדובר על מישהו שהוא בר שיחה, כנראה בחור/ה לעניין, דבר איתו על המקרה שלך אפילו שכעקרון הוא אמור לדעת בדיוק במה מדובר, ספר לו את הגרסא שלך, תישמע מיואש אבל נחמד. נסה לעורר בו הזדהות איתך, נסה לשים אותו במקומך, תשחיל איכשהו ובעדינות את העובדה שאתה מקורב לעיתונות ומכיר את מי שצריך..שכנע אותו שאתה לא רוצה להגיע לזה..
לדעתי אתה תקבל את מה שאתה רוצה.
במידה ולא, ואתה משלם הרבה כסף בחודש ואני מדבר על עלות שיחות של יותר מ1000 ש"ח לחודש על מכשיר בודד וגם מקבל המון שיחות ( לא פחות חשוב ) חברות מתחרות ישמחו לקחת אותך אליהן וגם לכסות את מה שאתה חייב לסלקום כרגע.
אבל קודם כל שהוא יתקשר באמת,
במידה והוא לא מתקשר אז להציק להם כדי שיתקשר.
בסוף תצא מרוצה.
בקשר למכשיר,
כמו שאמרו לפני, נסה למצוא איזה מכשיר פשוט לא דרך החברות הסלולריות ב200-500 ש"ח ( ניתן לקבל גם עליהם ביטוח) אפילו משהו משומש..
ועוד דבר אחד: הנוקיה הישנים הם המכשירים האמינים ביותר!!! בוודאות. כנראה שנפלת במקרה על נבלה/ות...
בהצלחה ;)
לא, לשמחתי אני לא מגיע לזריקת 1K ש"ח בחודש עבור הצעצוע הנחות הזה.
לצערי הסכום הכולל שאני משלם לסלקום נע סביב חצי מזה פלוס-מינוס, כולל התשלומים עבור המכשיר וזמן אוויר והכל כולל הכל ומבחינתי גם זה יותר מדי.
אני מכין את עצמי לשיחה עם המנהל הזה ורוצה להבין משהו מאוד פשוט - אם החברות האלה מוציאות הון עתק על פרסום כדי למשוך אליהן לקוחות, למה הן כל כך מזלזלות בלקוחות הללו כאשר הם כבר בפנים? "שימור לקוח" זו מילה גסה? הרי המנהל הזה יכול לעשות שרירים ולא לתת לי כלום, ולדעת בוודאות שהוא איבד ברגע זה לא לקוח אחד, אלא לעתים גם את כל קרוביו ובני משפחתו, שכולם יעזבו את סלקום ברגע שההתחייבות שלהם תיגמר!
ככה שאם הוא כל כך טוב בתפקידו - נראה איך הוא עושה משהו כדי לשמור על לקוח.
שימור לקוח זו לא מילה גסה וזה יעד בחברות האלו.
הבעיה בדרגים הנמוכים היא שנציגי שירות גם אם הם מבינים שיש מקום לפנק לקוח בגלל שהוא נפגע לעיתים משקרים לעצמם ומתחבאים מאחורי שבלונות של נהלים אותם הם מדקלמים בעל פה שבמקרים רבים לא קשורים ממש למקרים האמיתיים.
לכן מישהו בדרגת מנהל איזור חושב בד"כ מחוץ לשבלונות האלה,
כתבתי גם קודם שיש חשיבות גם לכמות השיחות שמגיעות אליך, אם נגיד אתה משלם 500 ש"ח בחודש אבל מקבל המון שיחות זה מדד חשוב לחברות הסלולריות , זו הכנסה משמעותית שיחות נכנסות אליך. אתה יכול לשחק על זה.
בכל מקרה לדעתי אתה תצא מרוצה מהשיחה איתו.
חשוב לי לציין שאני לא עובד כרגע בשום חברה סלולרית , אני כותב את הדברים לפי איך שאני זוכר את התנהלות העניינים בחברה מתחרה של סלקום, ככל הנראה הנהלים די דומים.
מקווה שתהיה מבסוט בסוף.
לפחות לא כועס.
תומר.
תקנה מכשיר דור ישן,ותעביר את הסים.
הקו של סלקום טוב/גרוע כמו כולם ,נפלת על מכשיר דפוק וזהו...
אני אחפש טוב טוב אולי זרוקים לי במשרד מכשירי נוקיה ישנים (4 שנים)
הם עמידים ביותר
לאחר שיחה עם מנהלת האיזור.
הגברת עשתה מאמצים יוצאי דופן לשכנע אותי שסלקום מעוניינת בי כלקוח שבע רצון.
הבהרתי שאני לא מבקש פינוקים ולא מנסה לסחוט שום דבר. מבחינתי אני רוצה פיתרון מעשי לבעיה הבלתי מסתיימת שלי, בצורת החלפת המכשיר מהדגם הדפוק הזה למכשיר אחר חדש, מדגם אחר של יצרן אחר, ללא שום התחייבות נוספת מצדי, או לחילופין - ניתוק סופי ומיידי מהם. גירושים. ואם לא נתנתק עכשיו בטוב, נתנתק מאוחר יותר ברע - דרך רעש במדורי צרכנות בתקשורת ונגיע אפילו לבית משפט אם יהיה צורך, ואף אחד לא אוהב יחסי ציבור גרועים.
היה לה את השכל להסכים להחליף לי במקום למכשיר חדש לבחירתי, באותם תנאים שיש לי כרגע ובלי לחייב אותי בשקל נוסף. ואני שואל - למה הם לא יכלו מלכתחילה לבצע את המהלך הכל כך פשוט הזה ולהוציא אותי ממרכז התשת הלקוחות עם מעט טעם טוב? למה היו מוכרחים למרר את חיי ולהכריח אותי לעבור לטונים גבוהים ולאיומים? בצורה הרגילה שזה מתנהל - כשנציג השירות שבקו הראשון עושה ככל שביכולתו כדי להתיש את הלקוח, לא מסכים להעביר אותו לאחראי שמעליו וגורם לו לצאת מהסניף בעצבים - ככה באמת לא משמרים לקוח.
לא נורא. אני הולך לקבל מכשיר חדש מדגם ויצרן אחר. לא סלחתי ולא שכחתי לסלקום את הטירטורים שהעבירו אותי. רק דחיתי קצת את הקץ - עם מכשיר חדש, אני מתחיל לספור 20 חודש למנאייק, וככל שיעברו החודשים, כך ישתפרו הסיכויים לקבל הצעה טובה יותר מהחברות המתחרות. אני מהמר שהיחסים של יעם סלקום יימשכו הרבה-הרבה פחות מ-20 החודשים האמורים.
ע כ ש י ו תעשה לעצמך טובה ותגבה את המכשיר
לא מחר, כאשר יהיה לך יותר זמן פנוי....
אתה עדיין לא מבין.
גם אם הייתי מגבה, עדיין הייתי צריך לבלות שעות בהכנסת מספרים למכשיר.
העניין זה לא הגיבוי. זה השירות המחורבן, המזלזל. לא סתם מרכזי התשת הלקוחות עמוסים ומפוצצים עד אפס מקום בלקוחות ממורמרים.
בסלקום יכלו להגיע לאותו פתרון בדיוק ולשביעות רצוני כבר לפני שלושה חודשים כשביקשתי זאת. אבל לא - הם התעקשו לא לפתור את הבעיה, גרמו לי לנזקים קשים והתעקשו לדחוף אותי עם הגב אל הקיר ולהביא אותי לאיבוד עצבים.
הפתרון הזה יחזיק מעמד, כך אני מקווה, כמה חודשים עד שחברה מתחרה תסכים לשלם את שארית ההתחייבות כדי שאעבור אליה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אתה עדיין לא מבין.
גם אם הייתי מגבה, עדיין הייתי צריך לבלות שעות בהכנסת מספרים למכשיר.
גיבוי למחשב, כולל כל פרטי אנשי הקשר.
בעת הצורך - שחזור בדיוק בתהליך הפוך.
לא צריך לבלות שעות בהזנת מספרים למכשיר.
וכמובן שאני מצטרף לכל הממליצים מעלי - לא רוכשים מכשיר (עם התחייבות) מחברות הסלולר. לאחר שהחלטת מהו המכשיר שאתה מעוניין בו - יש לא מעט מקומות מהימנים לרכוש מכשיר יד שניה - רק להיזהר מרמאים ויש לא מעט כאלו גם באתרי יד שניה.
ארז
דרור
שלא תעיז להכנע
מה שאני עושה והפכתי את זה לספורט לאומי (בייחוד מול הוט ויס :mrgreen:)הוא למצוא את נקודות התורפה אצלם ואם תתאמץ למצוא אתה תמצא ואז ????????????
השמיים הם הגבול
בין פשוט להתנתק מההתחייבות ללא צורך לשלם כלום לבין המחשבה על תביעה ייצוגית עם אופציית זכייה :-D
כיד הדמיון הטובה עלייך
חוצמזה בהתשה יש כמו בנישואין יש שניים וכדי שהם יתישו אותך אתה צריך להכנע
אם תחליט למשל שאתה מתיש אותם אז אתה תעשה זאת גם אם במשך חודש שלם תעבור כל יום בסניף ותשאיר תלונה אחרת על המכשיר (זאת בתנאי שיש לך ביטוח מלא )גם אם היא פיקטיבית
ותבוא בשיא הרוגע והסבלנות ותבוא תמיד 5 דקות לפני הסגירה כדי לקחת את המכשיר ואז תישאר על מנת לשאול שאלות קיטבג ולבדוק שלא מחקו כלום בשדרוג :twisted:
בקיצור תפעיל את הדמיון עד שהם ייתחננו לשחרר אותך
הרי הם עושים חשבון כלכלי וכל עוד הם מרוויחים על ה200ש"ח שלך אם יחזוקו אותך אבל ברגע שאתה תעסיק אותם יותר מדי זה יהיה לא כלכלי והם ייתחננו לשחרר אותך