למקום במרכז קוראים טכנו צינור .
משהו כמו 250 שקל לצינור , בזמנו של חיים רכס הוא אמר שיש מקום
שזה ממש זול שם (תריץ חיפוש) .
אחלה עבודה , נראה טוב בתמונות ותביא גם תמונות של המתלים מהשטח.
Printable View
למקום במרכז קוראים טכנו צינור .
משהו כמו 250 שקל לצינור , בזמנו של חיים רכס הוא אמר שיש מקום
שזה ממש זול שם (תריץ חיפוש) .
אחלה עבודה , נראה טוב בתמונות ותביא גם תמונות של המתלים מהשטח.
בטכנו צינור פורסם כאן על 20% הנחה לפורום מוטורי מסוים תבצע חיפוש.
אם אני זוכר נכון המקום שרכס כתב עליו לצינורות נמצא בנתניה או חדרה.
נקסוס כתב : " מצאתי פתרון להארכת צינורות הבלם. אני אשנה את מיקום התושבת של הצינור הקבוע ונחזיר את הצינור הגמיש למרכז התנועה של הסרן, זה צריך להספיק לי. מחר מדידות. בכל מקרה אני אזמין צינורות כאלו ברגע שיהיו קצת מזומנים, זה פתרון זמני - גם אם טוב. אם יש למישהו השגות בנושא המיקום מחדש, ממה להזהר (חוץ מעיקום צינור הברקס באופן שלא יאפשר זרימת נוזל ופגיעה של חלקים נעים) אני אשמח לשמוע. הבנתי שזה די נפוץ בסופות.
אני לפחות , לא נתקלתי בבעיה כזו ...בסופות, גם מוגבהות , בדרך כלל מה שעושים
זה ניתוק צינור הבלם מהטפס המקורי ותפיסתו מחדש על השילדה עם בורג קודח ,
זה יוצא משהו כמו 5 ס"מ נמוך יותר (כמובן שמדובר בצינור הקשיח) מה שנותן
מספיק + ספייר למתלה להיפתח עד הסוף ללא חשש. בצינורות הבלם האחוריים ,
כלל לא נוגעים.
שמע , בסופה שלי שהיא עם ריבולברים + קפיצי 4" פרוקומפ + בולמי ראנצ'ו 9012
היה צריך לחרוג טיפה בשל המהלך המטורף שנוצר אז מקדימה ,שוב ,אותו דבר ,לא
בוצע כל שינוי, זה נשאר תפוס על השילדה עם בורג קודח,מאחור היה צריך לייצר
ספייסר עבור המרכזיית בלם (ע"מ שתונמך בכ - 5 ס"מ) צינורות הבלם פשוט נמתחו
בטירוף , אך צינורות הבלם לא הוחלפו ,אלא הוצאתי אותם מהתושבת שלהם ע"מ
שישתחררו ולא יוגבלו .זה הכל.בדוק מה המצב אצלך .
שחר.
שחר, לזה בדיוק כוונתי. הזזת התפס הקבוע של הצינור הקשיח כ-6 ס"מ מטה. לא היה לי זמן לגעת ברכב היום, אבל נראה לי שאני אבנה לזה תפס מתוך הנמכת הבמפ-סטופ שלי. זה בהחלט נראה אפשרי גם בסמוראי, אני רק צריך להזהר מאוד מאוד גם בהזזת הצנרת (אין לי מושג כמה הם רגישים או לא, לא ניקח סיכון) וגם במיקום התפס. קצת קשה לי לצפות בדיוק עד לאן יגיע הסרן ומכלוליו, אז אני אקח מקדמי בטיחות טובים. בשלב מאוחר יותר אולי גם נאריך את צינורות הגומי עצמם ונבנה מהלך מתלה גדול באמת, אבל בשביל זה אני אצטרך CV. זו גם הסיבה שאני לא רץ לעשות מהלך ענקי מאחורה (הCV, צינור כבר יש). זה, והעובדה שיש בשני הסרניםמהלכי מתלה גדולים ביחס לסמוראי סטנדרטי.
מדדתי היום זוית גישה בהשוואה לאוטו של חגי (215, מעורגל קצת). המדידה לא הייתה מדוייקת כי מדדתי מאמצע הגלגל לאמצע השאקל ולא בקו ישר, אחרי הכל רק רציתי לקבל מושג האם הזוית נפגעה או השתפרה. יצא 7 מעלות לטובתי לפי החישוב השגוי מראש, כך שבודאות הזוית טובה יותר. בכמה באמת? לא הרבה, 3-4 מעלות (ביחס לרכב מוגבה קלות עם 215). רק צריך לבדוק עם צמיגי 32 ולהשוות לצמיג 195 ואז יהיה לי נתון מרשים 8) .
תמונות מהשטח היו אמורות להיות היום, אבל לא הספקתי לגעת באוטו אז עדיין אין לי במפ סטופ והמהלך עדיין מוגבל ע"י צינור הבלם. אולי מחר אני אספיק, אם כן צפו תמונות. אם לא, יום ראשון (אי אפשר לעבוד פה עם דיסק בשבת. נראה לי שאני צריך לתת לשכנים שלי את עומר לאיזה שבוע, הם עוד יתחננו שאני אחזור עם הדיסק).
גיא, תרמו לי כבר, תודה. אבל טוב לדעת שעוד יש לך במחסן חלקים שעוד לא זינבתי לך, הנושא יטופל בהקדם האפשרי. :twisted:
עידן, כבר לא צריך - תודה.
אני אידיוט. נרים צד אחד של האוטו עם ג'ק, נקבל סגירה מלאה ונדע בדיוק לאן הכל מגיע. הפוך אני כבר יודע (הבולם מגביל את המהלך).ציטוט:
. קצת קשה לי לצפות בדיוק עד לאן יגיע הסרן ומכלוליו
לקדוח בשלדה בשביל תושבת לצינור בלם? אפשר לכופף פלח לצורת "ך" מתכת ולחבר אותו לנק' החיבור המקורית של צינור הבלם ולקצהו השני לחבר את צינור הבלם במיקומו החדש.ציטוט:
נכתב במקור על ידי שחר-סופה
אדי
אדי , נכון , גם זו אפשרות להארכה . אגב , מה ? אתה מתרגש מחור של בורג קודח
לשילדה ? לא הבנתי ....
שחר.
אני מעדיף שלא לקדוח/לרתך לשלדה אם יש אפשרות אחרת טובה באותה המידה. אם אין ברירה אז קודחים ... אבל כאן יש.
אלון.
זוכר כשהחלפנו מיסב בציריה האחורית שלי ? ( החלפת מיסב :evil: אז ככה קוראים לונדליזם ההוא :?: ) .. בכל מקרה, זוכר כמה מתחנו את הצימורות הקשיחים ולא זזה רורס ? ....
אז הנה לך אומדן כמה הם קשיחים ( או לא )
גיא, ראיתי אותם אינספור פעמים בהרכבת נעילה אחורית - הם תמיד מפריעים ומזיזים אותם קצת, לכנו אני מניח שזה אפשרי. גם נתקלתי בהם אצל סוזי בבניית גשר הבולמים. אבל אני לא יודע איפה עובר הגבול, לכן אני אדאג להשאר רחוק מאוד ממנו. בלמים, אחרי הכל.
שאני אבין, אתה מאשים אותי בציריה עם העיצוב החדשני? לא אני החזקתי את הדיסק, חמודי...
אדי, אני מרתך לבמפ סטופ, לא לשלדה. הוא ממילא יהיה חלק שאני מוסיף ולא משהו שהאוטו בא איתו. אתה צריך להכיר אותי יותר טוב, ידידי. לא חותך, קודח או מרתך לשלדת הרכב, עניין עקרוני. זה משאירים למקצוענים שיודעים לחשב עומסים ולרתך באמת, לא כתחביב. אפילו אם זה פיק קטן. עניין עקרוני, כמו שאמרתי.
ותדייק בציטוטים, אני אמרתי:
זה שחר שמשחית שלדות... :lol:ציטוט:
אבל נראה לי שאני אבנה לזה תפס מתוך הנמכת הבמפ-סטופ שלי
כתבתי את מה שכתבתי לשחר ... מה אכפת לי מהסמוראי שלך :wink: .ציטוט:
נכתב במקור על ידי נקסוס
עבודה יפייפיה אלון תתחדש.
תגיד מה הגובה שלו באינצ'ים?
הגובה עוד לא סופי, אני צריך להשלים את הCJ מאחור ולתת לקדימה לשקוע למצב סטטי ע"מ לקבל גובה סופי. כרגע יש לי הגבהה של 3 אינץ' מהתושבת והשאקל ועוד 3 אינץ' מהקפיץ. אני מניח שהשקיעה לא תהיה יותר מאינץ אחד ואני אשאר עם 5 אינץ' סה"כ, אבל זה רק הזמן יגיד - לא ניתן לחשב את עייפות החומר.
אגב, מדדתי 2 מ"מ הפרש עם הכנסת הבולם. בולם גז, נדמה לי שבמקור זה הבולם האחורי המקורי של פורארנר. בכל מקרה זה הגיע מהחלק האחורי של פוראנר (ייתכן שזה בולם לא מקורי ומוארך, אני לא יודע), ולדעתי זה די ממצה את הנושא - אם כזה בולם נכנס אצלי מקדימה, ברור עד כמה השינוי במתלה דראסטי.
המלצה לא קשורה כל כך, לבעלי סמוראי שסתם רוצים עוד 5 ס"מ למהלך המתלה הקדמי (חינם): תמצאו זוג בולמים אחוריים מקוריים של ויטארה, זה צריך להיות די קל למצוא זוג בחינם. כמעט כל ויטארה שיורדת לשטח מחליפה בולמים ולישנים אין ערך מבחינתם. תוציאו לבולמים את הבוקסה התחתונה, תכניסו במקומה בושינגים של הקפיץ (צריך לקצר אותם קצת, זה נורא קל עם משורית או לדרמן) ותרכיבו במקום הבולם הקדמי הנוכחי. יש לבולם סגירה ארוכה בס"מ אחד בלבד, מה שאומר שהבמפ סטופ שלכם לא ידרוש שינוי, אבל פתיחה ארוכה ב-6. ההפרש: 5 ס"מ שהולכים מייד לטובת מהלך המתלה.
זה אפשרי גם עם בולם קדמי מקורי של פוראנר (4 ס"מ ברוטו תוספת, לא יודע מיקומים של במפ סטופ ושינויים נדרשים בו).
זה לא יעבוד אם המוט המייצב מחובר, כמובן. לי יש שניים של ויטארה לתרום - אחד צריך יישור קל לבוקסה שלו :oops: (הוא תקין, מבטיח).
אלון
אם ככה תרשה לי לחסוך לך כסךף וזמן
אני כרגע עם בולמים מאד ארוכים קדימה 58 ס"מ יותר משל הפוררנר 52 ואני עדיין על הגבול שבו הבולם פתוח עד הסוף והצינור מתחיל להמתח כך שאם לא הנמכת את התושבת והבולם שלך בפתיחה מלאה לא עובר את ה58 (תחתית הבורג לאמצע אזן)אתה עדיין יכול להיות רגוע
מצד שני צינורות קשיחים במכשירי תנועה לא יקרים למשל הצינור שמעל הסרן האחורי בין שני הגלגלים עולה רק 40 ש"ח חדש אז אתה יכול לנסות
בולם קדמי של פור רנר לא שווה כלום על הסמי הוא קצר בהרבה מהמקורי רק האחורי מתאים מקדימה אצלנו אבל דורש הנמכת הבמפ סטופ ב5 ס"מ פוררנר מקורי = 37-52
סושי, אתה הרי לא באמת רוצה תחרות מהלך מתלה איתי, נכון? הל"ר האחרון שניסה יצא די מבועס, ותגיד מה שאתה רוצה עליהם - מהלך יש להם יותר מלנו. בדר"כ :twisted: . רק להיזהר שאין עליהם סמלים של OVERLAND ויאללה, אפשר לצחוק קצת.
כן, אמא, אני יודע שאני משלם על זה בחוקיות. יא פולניה.
בכל מקרה, אני לא אשים בולם ארוך יותר מ65-70 בפתיחה, זה כבר יצריך הזזת תושבת עליונה או CV. הבולם הזה זמני, סוז (והוא בדיוק אותה מידה כמו שלך, שזה בדיוק אותה מידה כמו מאחור מינוס 4 ס"מ לסגירה).
אגב, אני מוכן לשים שם גם בולמי אוזן אוזן ארוכים (מתאם זה לא בעיה), אז אם יש למישהו משהו במחסן, אני אשמח להתרים אותם לערימת הבולמים שלי בבית. סגירה של פחות מ 40 ופתיחה של עד 70 זה טוב לי - כל דבר באמצע.
עם איזה בולמים מגיע ל"ר במקור? דיסקו ודיפ'?
קקי, לא האשמתי אותך בואנדליזם ( אבל היית שותף :twisted: )
יש לי סט בולמים מקורי של ל"ר קידמי + אחורי אם אתה רוצה למשחקים אני לא מבטיח שאני משחרר לך אותך לתמיד.
( אם תחליט שאתה באמת הולך על עניין הקפיצי סליל .. אז אני אתן לך לשחק גם עם הקפיצי סליל המקוריים של ל"ר שיש לי :wink: )
אדי כתב : " כתבתי את מה שכתבתי לשחר ... מה אכפת לי מהסמוראי שלך ."
אדי , תודה על האכפתיות והרחמים על האוטו שלי ...אני הפסקתי לרחם מאותו הרגע שקרעתי
לו את הבתולים :twisted: (חיתוך של התושבות בולמים המקוריות) ובניית שני "מגדלים"
- תושבות בולמים חדשות (שיוצאים אגב ,בתוך תא המנוע דרך הכנפיים )לאכלס את ה 9012.
תמונות אני אצרף ל READERS RIDES כבר מחר אני מקווה.בינתיים , תוכל לראות תמונות
על RTI .
נקסוס כתב : " זה שחר שמשחית שלדות :lol: ." חכה שאני אבוא אליך - אז תראה מזה
השחתה.... :twisted: :shock: :lol: .
שחר.
בבקשה ....
http://img85.exs.cx/img85/7682/100-0018_IMG_resize.jpg
ועוד אחת ...
http://img85.exs.cx/img85/2696/100-0017_IMG_resize.jpg
שחר.