בדיוק. להטרי חאת עצמך לבעל המגן, ולשים אותו לכמה דקות על האוטו שלך עם אזיקון או חבל כדי לראות אם מסתדר לך בעין.
יפה לך בעין?... תתחדש. ההתאמות אחר כך לא מסובכות יותר מדי.
Printable View
ברק,
אל תיקח את זה קשה. מתגובתך הנ"ל נראה שנפגעת, ואני משוכנע שלאף אחד מהמשיבים לא היתה כוונה כזו, אפילו אם הביעו את דעתם, עצתם, טעמם, ביקורתם ועוד, מבלי להשיב עניינית ישירות על הנשאל.
שאלתך בהחלט לגיטימית (וללא קשר לעמדותי האישיות בסוגיה) ואם אכן היה נמצא מישהו עם הנסיון הנדרש - ללא ספק היה נחסך ממך זמן וטירחה.
להבנתי זוהי אחת ממטרות פורומים טכניים של שיתוף מידע כגון זה, ויתקנו אותי המוסמכים אם אני טועה.
אייל
התכוונתי לאיסוזו, לא למגן.
מעבר לזה, ברק, אף אחד כאן לא אומר לך מה לעשות. והגישה כאן (לפחות שלי) היא לא להטיף לך מוסר מה מותר או מה אסור, מה תעשה ומה לא (המדינה שלנו מספיק דואגת לזה) אלא להגיד את דעתי בנושא. זו מטרת הפורום...
שום דבר כאן הוא לא "דווקא" או בכוונה לפגוע בך ולא להתחמק מלענות על מה ששאלת.
נקודתית בנושא הזה, שאלת שאלה בנושא מסויים, ואם כלכך הרבה אנשים אומרים לך שזה רע, מסוכן, לא חוקי (נקודה זו למשל לא מעניינת אותי) ויכול יותר להזיק לרכב שלך מאשר לעזור במקרה תאונה, לפחות תקרא ותבין את המשמעויות. אח"כ תעשה מה שאתה מבין. להתאים ולהרכיב את זה זו לא הבעיה.
איל
איל
זה נכון יש לי איסוזו. אבל אין לי טיוטה למדוד אותה, ואין לי את המגן. היה פה כשל בהבנת הנקרא שלי, או כשל בהבעת הנכתב שלך. לא משנה.
אם הבנתם מהכתוב שנפגעתי, לקחתי את הדברים קשה אז זה לא המקרה. פשוט אני שאלתי שאלה ואנשים ענו על שאלה אחרת, שוב ושוב בדרכים שונות ועם הסברים נוספים כאילו שאני לא הבנתי את התשובה.
לא חשבתי שעושים לי דווקא או שמנסים להגיד לי מה לעשות. אני פתחתי שרשור עם נושא וכל אחד רשאי ומוזמן להביע את דעתו מהבנתו וניסיונו. בסופו של דבר אני יפעל בדרך שלי ויתמודד עם התוצאות, לטוב ולרע.
ויסקי
כן יש לי את הקטע הזה חזק. כשכל העדר חזירים לוקח ימינה אני לוקח שמאלה ולפעמים אפילו מושך איתי כמה חזרזירונים, עדיין לא סגור אם זה טוב או לא (יכול להיות שיש שם צוק) אבל זה המצב.
בכל מקרה כתבתי כבר ואני יכתוב את זה שוב.
תודה לכולם על התגובות הערות והארות.:-D
ברק
נו אז אם כבר ...
מה זה לעזאזל "זמביה פרוטוקול" ????
אני לא יודע אם זה היה גם בתקופתכם, אבל בסוף של התרגיל חוליה בלילה. מסיימים בנוהל זמביה.
יענו כולם סותמים את הפה לכמה דקות. כדי לשמוע אם יש רעש כלשהו מהאוייב.
לפעמים עדיף לסתום את הפה לכמה דקות, ולעכל את מה שאמרו ועשו סביבך, במיוחד במצב של אנדרנלין גבוה. מאשר לתת לשפתיים ולגוף להשתולל.
מעבר לזה שזה נשמע מגניב. :D