גדול.
ודי צפוי, אבל איך זה שייך לנושא הנ'ל?
Printable View
גדול.
ודי צפוי, אבל איך זה שייך לנושא הנ'ל?
ג'ו היקר - זה קשור בגלל משהו שניקרא, זיכרון אסוציאטיבי :)
לאחר עיון באתר המצורף,וצפייה בסרטים המצורפים,אני מצטרף להבחנתו של גו' והערכתו של גו',שהסברים טכניים אמיתיים כיצד המוצר עובד כנראה לא נקבל.
ההסברים שטחיים ולמרות מדיניות אחריות והחזר כספי-משובחת,מבחינה טכנית לא ניתן לקבל מענה אמיתי ולהבין את פעולת המכשיר,החיסכון האמיתי הנמדד,ועם כל הכבוד למר שמש,הייתי יותר נסמך על מספרים וטבלאות ולא על אמירות.
דרור הראל
ערן
גם אני ראיתי את כל הסרטונים ונראה לי שטות גמורה..
אני יודע בדיוק איך עובד אלטרנטור (חשמלאי ראשי;)) וגם לי זה לא היה נראה הגיוני אבל לא עלה שקל לייצר את המתקן כמו שמראים ביוטיוב, יש כמה סרטוני חרטה ויש כמה סרטונים של בחור בעל סדנה לברזל שבנה כמה גרסאות וגם מסביר איך לבנות מתקן פשוט, אז בניתי, צריכת הזרם מהאלטרנטור תלויה בכמות הסודה שאתה מוסיף למים וכך גם ייצור המימן+חמצן , כרגע אני מחבר מד זרם בכל פעם שאני מחליף מים ומקפיד לא לעבור את ה-8 אמפר בד"כ מקסימום 10 , שזה שווה לנסיעה באורות דלוקים ועדיין אף אחד לא הצליח למדוד כמה דלק מתבזבז בנסיעה עם אורות דלוקים לעומת נסיעה עם אורות כבויים..
לאלטרנטור שלי יש גם עודף ככה שזה לא יגמור לו את החיים , הוא גדול ממה שהרכב צריך וממה שהגיע במקור..
כשבניתי את המתקן, הכנסתי צינור לכוס מים וזה באמת בעבע כמו שרואים בסרטון, הדבר ששכנע אותי להרכיב את זה ברכב לניסיון זה העניין ששכחתי לשניה שלמימן אין ריח וזרקתי גפרור כדי לראות אם באמת יוצא משהו מהבועות האלו...מהכוס נשארו רק פירורים:twisted:
אז החלטתי להרכיב, להזיק זה לא יזיק למנוע מיושן כמו שלי ומקסימום לא יקרה כלום..
אני מכיר את האוטו שלי כבר 11 שנה , לא עשיתי ניסוי עם כמות דלק מדודה על המ"מ, אבל אני יודע בדיוק לכמה מספיק לי מיכל מלא ובאיזה שלב נדלקת הנורה קבוע, והפתעה בזמן שהנורה הייתה צריכה להידלק היא לא דלקה רק אחרי עוד 35 ק"מ, את זה בדקתי פעם אחת, את שאר הנסיעות והתדלוקים שלי אני מכיר , רוב הנסיעות שלי הן בעיר ואני יודע בדיוק כמה ק"מ אני עושה על כל תדלוק בעיר גם אם תפרק לי את השעון דלק והיום הקילומטרים האלו נעשו יותר ארוכים בוודאות..
ד"א
לפי הדיווחים ברשת, בדיזל המתקן הזה אמור להיות יותר יעיל.
ועוד דבר שבהחלט מורגש זה עבודה חלקה יותר במנוע קר ובמיוחד בהנעות בוקר.
יש מספיק חומר ברשת ורק צירוף האותיות HHO יוציא אלפי קישורים וסרטונים איך לבנות, כל אחד יכול באמצעים ביתיים.
היום אני נוסע עם צנצנת זכוכית פשוטה אבל כבר מתכנן ובונה מתקן קבע שיישב באוטו לתמיד ומשנה קצת את תצורת האלקטרודות, כרגע עם סלילים, התכנון לניסוי הבא זה פלטות או מוטות ואז נחליט מה מייצר יותר עם אותו זרם וזה מה שיהיה במתקן הקבוע.
ליאור
והשאלה הגדולה - כמה התקנת המערכת והעלאת נושא צריכת הדלק לק"מ למודעות גרמו לך לשנות את הרגלי הנהיגה שלך ושינוי ההרגלים הביא לחסכון?
לגבי המכשיר - למיטב הבנתי הוא פשוט משנה את הרגלי הנהיגה עבור הנהג - הופך את הרכב לאנמי וחסכוני, בדיוק כמו לסוע עם מד צריכת דלק ולדאוג כל הזמן שישאר בתחום הירוק.
לרכבים בצי רכב \ ליסינג - זה יכול לחסוך המון, כל אחד מאיתנו יודע שאפשר להוריד את צריכת הדלק בעשרות אחוזים בשינוי הרגלי נהיגה.....
ליאור יקירי,
חס וחלילה עלי לחלוק עליך,
אבל,
בא נזכר בזמנים דאז בשעורי פיסיקה ברוגוזין
אין מכשיר בעולם שמיצר יותר אנרגיה ממה שהוא צורך,
ולכן, האדם שימציא מכשיר כזה יהיה הראשון בעולם, והעשיר בעולם, החיפוש אחרי תעלול כזה הוא לא חדש, והאדם מחפש אותו כבר מימי הביניים, בלטינית perpetuum mobile
אז איך שלא תסובב את זה, אין מצב שהעסק עובד מבחינה מדעית.
ג'ו וערן
אני גם קצת נכנסתי לשיעורי פיזיקה ברוגוזין (כשלא היתה אף אחת על הברזלים), קצת מודע לחוקי שימור אנרגיה..
לא שיניתי את הרגלי הנהיגה והנסיעות שלי הן קבועות במשך השבוע בדיוק באותם מסלולים, יודע כמה זרם המכשיר צורך, לא יודע ביחידות כמה מימן הוא מייצר וכמה המימן משפר את הבעירה באחוזים או בכל צורת מדידה אחרת..
אני כן יודע שמרווחי התדלוק שלי גדלו, לא בעשרות אחוזים כמו בכתבה , אני כן יודע שמד הק"מ שלי מראה יותר ק"מ לפני שאני נכנס לתחנת דלק..
בניתי את המכשיר בדיוק בגלל כל הטיעונים האלו, ובדיוק בגלל שלא האמנתי לסרטונים ביוטיוב ואני עדיין לא מאמין לאף אחד שטוען שהוא נוסע רק עם זה או שהוא חסך 50%, אבל כן זה משפיע עד כמה שקשה להאמין.
לא מעלה את הלחצים/טמפרטורה בתא השריפה ? לא פוגע במיסבי הטלטלים/בוכנות ?
יקיר, אני עומד מאחורי מה שכתבתי ולא שכחתי כלום
ליאור,
עם כבר יש לך את המתקנן, ואתה חושב שהוא עובד,
בא נעשה מבחן בצורה מדעית
בחר מסלול, משהו כמו...30 קמ
מלא עד הסוף וצא מהתחנת דלק וחזור אליה(חשוב שנחזור לאותה תחנה ולאותה משאבה במשך הנסוי), מלא שוב עד הסוף, רשום לעצמך בדדדדיוק כמה דלך לקח.
חזור על התרגיל באותו יום!(חשוב) 3פעמים
בלי הצנצנת בכלל, עם הצנצנת, ועוד פעם עם הצנצנת מחוברת אבל חשמל מנותק
עדיף בכלל שתמצא נהג אחר, מישהו שלא מודע לשנויים, עדיף אישה
אם אתה תנהג, עם כמה שתנסה להיות אובייקטיבי, התוצאות לא יהיו.
אתה מרים את הכפפה?
ג'ו..
אתה שוכח שאני נוסע בניבה?...ליסוע 3 פעמים 30 ק"מ?.:confused: ועוד ע"י אישה???..זה כבר מעבר ליכולות ..
כמו שכתבתי , בדקתי על מיכל מלא , בד"כ אני עם נורת דלק דולקת קבוע ב-380 ק"מ והולך לתדלק, כבר 11 שנה...
עם ה"מכשיר" , פעמיים הנורה נדלקה אחרי 400 ק"מ, ושוב לא שיניתי הרגלי נהיגה בכוונה לבדוק את העניין...
ואתה יודע מה?..גם אם זה גורם לאיזה שינוי פסיכולוגי, קוסמי, שקר כלשהו...ואני עדיין מחזיק עוד 20+ ק"מ לפני תדלוק, מבחינתי זה עובד:p
אבל בשביל בדיקה סופית , אני אמצא זמן (יש כאלה שגם עובדים במגדל העמק) ואעשה את הניסוי כמו שאתה ממליץ ואחזור לעדכן..
ליאור
אם כך השיפור הוא 5% ?
ערן
זה בין 20 ל-30 ק"מ אם אני ממש סוחט את המיכל, אבל כמו שכתבתי בהתחלה, אני מוסיף מעט מאוד סודה לשתייה למים ע"מ לא לצרוך זרם גבוה, ובהתאמה יכולת ייצור המימן של המכשיר (טוענים שפלטות במקום סלילים מייצרות יותר מימן, גם את זה אני מתכנן לבדוק), לא ניסיתי עם כמות גדולה יותר , אני יודע שגם צריכת האנרגיה מהאלטרנטור והעומס על המנוע יהיו גדולים יותר אבל אני לא יודע אם זה ביחס ישר אחד לשני והשיפור ישאר כמו שהוא..
ליאור
אתה מעיז לכתוב דברים כאלה ומצפה שיאמינו לך?
די כבר.
אבל סיקרנת אותי,
תעד לי בדיוק איך ומה בנית עם תמונות, אני ישכפל ונעשה נסוי.
ולא, אני לא רוצה הוראות מהרשת, אני רוצה לשכפל את מה שעשית
שלח ל: [email protected]
גם אותי מעניין הניסויי הזה ...
הרמתי את הכפפה .
א. אני כבר הרבה זמן עושה מעקב צריכת דלק , אך אני אגדיל לעשות ואני אתדלק את הרכב אך ורק בתחנת דלק אחת בכל זמן הניסוי ....
ב. במשך השבועיים הקרובים אנהל דו"ח נסיעות מפורט , ואשיג את כל החלקים לבניית המתקן הנ"ל .
ג. במשך השבועיים הקרובים אתן את מלוא תשומת הלב לאופי הנהיגה שלי , ואנסה לשחזר את אותו אופי נסיעה בשבועיים הבאים שבהם יורכב המתקן .
אני צריך תוכנית לבניה שנראית לכם הכי מוצלחת / מוכחת .
התכנית צריכה להיות מפורטת ככל האפשר ע"מ להבטיח את תוצאות הניסוי .
אם יש הצעות/ הערות לגבי הניסוי , אתם מוזמנים להגיב .
ליאור ציין שיש לו אלטרנטור גדול מהנדרש,הינה לכם מקור אנרגייה שלא נוצל ואולי זה עונה על ההשגה של ג'ו בנוגע לחוק שימור אנרגיה.נראה לי ששלב חשוב בניסוי הוא ביצוע עם אלטרנטור "רגיל".
דרור הראל
דרור, העומס שהאלטרנטור מפעיל על המנוע תלוי בעומס של הצרכנים (כפול אחוז יעילות מסויים). האלטרנטור המוגדל מאפשר להגיע לעומס גדול יותר ... אבל העומס על המנוע לא צריך להשתנות.
דרור
כמו שיקיר ציין העומס הוא אותו עומס רק שיש לי רזרבה לפני שהאלטרנטור מאבד את עצמו לדעת...
אבל עכשיו עלה לי רעיון חדש לניסוי:
המתקן צורך נניח 7-10 אמפר, נגיד שאני נוסע עם מצבר נוסף (לא חשוב עכשיו פריקה עמוקה , יחיה או לא יחיה, תאורטי בלבד) שכל הייעוד שלו הוא לייצור המימן ...את הטעינה שלו נבצע לאורך הלילה עם מטען ביתי..
עדיין בטוחים שהמימן לא יתרום לחיסכון?
ליאור
אם אתה מחבר אותו למצבר חיצוני, אתה למעשה מכניס אנרגיה
שאתה לא יכול למדוד אותה. במקרה כזה, יש סיכוי שיהיה שיפור.
אבל, אם אתה עושה את זה מתוך "המעגל האנרגטי" זה פשוט
לא הגיוני פיזיקלית ומתמטית.
לא כדאי לכרגע,
אפשר אחרי שנקבל תוצאות ואז לראות את השפעת האלטרנטור על צריכת הדלק.