אזור חיפה אך ורק גלמט
אין פשוט אופציה אחרת...
Printable View
אזור חיפה אך ורק גלמט
אין פשוט אופציה אחרת...
אומנם עבר הרבה זמן, אבל יש כמה מסקנות חשובות שחשבתי שנכון לשתף.
I
הלכתי לגלמט בחיפה עם הרכב לפירוק, החלפת יוק והרכבה. לא הגעתי לשני השלבים האחרונים מכיוון שאחרי שראיתי העובד במקום מכל כלי העבודה שהיו במוסך מכיר רק פטיש 2 ק"ג חדלתי אותו מהמשך עבודה (אחרי ששבר שני ברגים בפירוק הצד של הנד-ברקס) והרכב הורד מהליפט.
שומר רכבו ירחק.
II
לבסוף, הוחלף דרישפט לדררישבט צלב שירד מדיסקו בנזין. ההחלפה בוצעה על ידי אלי שחר שהיה זול יותר מההצעות שקיבלתי על ידי גלמט וגריינגראס. וגם החליף את הברגים שקודמו שבר.
III
את הקופלונג הכושל קניתי ב PADDOCK, לאחר פניה אילהם שלחו חדש, שגם הוא כשל אחרי פחות מ 500 ק"מ. בין כל כישלון ועד התקנת הצלב הותקן קופלונג ישן שהיה לי (תחליפי, שנקנה בזמנו במזרח ויש עליו יותר מ 50K ק"מ). לדעתי, זה שמוצר אחר עבד תקין מבטל כל טענה של התקנה לקויה או הגבהה מוגזמת מביא אותי למסקנה שקופלונג BRITPART זה זבל עופות.
מה מק"ט / חברה של הקופלונג הדפוק שקנית ב ?PADDOCK
אמיר.
בזמן האחרון אני ניתקל ביותר ויותר חלקים דפוקים של BRITPART , במיוחד אלה שמעורב בהם גומי ...
למשל : קופלונג , תושבות מנוע , בוקסות מגומי וכו'
מעניין אם עוד מישהו ניתקל בזה ...
אמיר.
אז ככה אמיר? זה לא המספר הקטלוגי של החלק הנ"ל.......שנית החלק שהגיעה אליך הוא חלק ברמה ירודה!!!!!!!!שים לב ל-britpart יש מ"ס רמות לכל חלק ! באם זה היה חלק מקורי הוא היה מצויין כך-TVF100010G ולא כמו שקיבלת TVF100010 ה-G מסמן חלף מקורי-!!!!שלישית מה שפאדוק מכר לך נמכר בישראל בסכום של 10 פאונד.........:confused:אבל ממש לא מומלץ!! לאור ניסיון עבר עם החלק הנ"ל אתה מחזיק לדעתי בשיא עולמי -{1000קמ}!!! המקום השני הגיעה ל-46 ק"מ!;).
ג'קי ? אהלן וסהלן.
שמח שהצטרפת והבהרת את את הנקודה. יש לי עוד שאלות: מה זה בדיוק G? חלק ש BRITPART קונים מ LR או מאותו ספק (OEM) ?
אני מבין שאתה לא מחזיק חלקי "לא G" ?
אגב, גם אם אתה ציני לגבי מיקומי בדירוג העולמי, אז אני חייב להיות כנה ולספר שנמקום הראשון כנראה שייך לי אבל המקום השני אינו שלי, הקופלונג השני נגזר אחרי פחות מ 46 ק"מ. לא רציתי להיות דרמתי בהודעה שלי לכן רשמתי "פחות 500 ק"מ " שזה מספיק עלוב. אני בטוח שהצלבים שקניתי אצלך יחזיקו יותר.
אמיר