תגובה להודעה: טרי מיד 2 צירוקי 2001 במחיר שפוי
מצטער להיות משבית שמחות ונותן באש גם הפעם... אבל יריב בחייאת דינק ,
קח אותי לדוגמה, אני לא מחפש לקנות בזול, אני מחפש לקנות את מה שאני רוצה לנהוג בו, לא בערך, לא ליד, לא פוטנציאל ולא עסקה כלכלית. אני מוכן לקנות "ביוקר" "מעל מחירון" "הרבה מעל מחירון" אבל רכב שעונה על הציפיות שלי.
יש מצב שאני מגיע לראות רכב שבעליו מתהדר בכל מני נוצות ומספר סיפורים, יש גם מצב שהרכב באמת טוב מכאנית אבל כמות החלודה וההזנחה שלו מוציאות לי את החשק להסתכל עליו בכלל, הפרמטר העיקרי מבחינתי הוא לא המחיר אלא התמורה למחיר.
אני גם לא שואל בטלפון מה המחיר המבוקש ואם יש על מה לדבר לפני שראיתי את הרכב. נסעתי מת"א לקריית שמונה כדי לראות רכב שפורסם במחיר שנראה לי יקר על פניו, אבל עד שראיתי ובדקתי אותו לא דיברתי על כסף. הרכב לא מצא חן בעיניי מסיבה מסויימת למרות שכל מה שפורסם לגביו היה נכון - אז אמרתי תודה על הזמן שהמוכר הקדיש לי וחזרתי הבייתה. לא שאלתי כמה הוא מבקש ואם יסכים לרדת, כי זה ממש לא עניין אותי. יש לי עוד דוגמאות.
אם הייתי מחפש צ'רוקי, הייתי מעדיף לקנות מיוסי ב 65 את אותו רכב שקנה יום קודם ב 52 , מאשר את שלך ללא מנוע ב 30, בהנחה שהרכב היה לשביעות רצוני, בלי להתבאס יותר מדי שפיספסתי בחצי שעה ומישהו עשה סיבוב מהיר על חשבוני, הייתי גם מפרגן לו מכל הלב ושומר איתו על קשר כי סביר שגם היינו נעשים חברים (זה קורה לי הרבה), הייתי גם קונה בתיווכו בית (אם זה יוסי שאני חושב) אבל סביר להניח שהייתי מוריד לו את העמלה ב 2% לפחות ובהפרש הייתי ממן שני צ'רוקים :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יריב קלר ברוך
יש לי מבחן למעוניינים בצירוקי יש לי צירוקי דיזל גיר רגיל שנת 1999עם מנוע גמור ניתן להסב לבנזין או להחליף ראשי מנוע או מנוע כול האופציות אפשריות ויש את החלפים הדרושים הרכב שמור ויפה וכולל יחסי העברה 4.10 וו גרירה והגבהה 2 אינצ וצמיגים חדשים למהירי החלטה כמו יוסי 30000 ש"ח על הרכב עם המנוע הגמור המבחן תקף למשך 24 שעות .
כן נכון זה לא לוח מודעות רק מבחן לעצמי ולעדר שרק לאחר שמשהו נימכר או לא אקטואלי אז זה מעניין אז אני ממתין למרות שהתוצאה הסופית ברורה שהרכב ישאר אצלי במידה ואני טועה אז מישהו יהנה מאחלה רכב :confused: ואני יקבל כמה שקלים אבל ירגיש כמו טמבל:shock:
0508899577 יריב על תיתקשרו;)
אם עדיין הייתי מחפש ג'יפ, אני הייתי מתייצב אצלך לסגור על תכונית עבודה לגביהרכב הזה.
צ'רוקי בנזין ידני זה משהו שהייתי מוכן להשקיע בו.
חוץ מזה, אול יבשבוע הבא נקפוץ לבקר אצלכם ולהכיר.
לניר וכל החברים גם הרכב שלי לא למכירה אבל ביגלל שאני יודע שאנשים נורמטיבים לא מזהים משהו טוב גם עם זה עומד להם מול הפנים אז לקחתי סיכון מחושב כי התוצאה הסופית היתה ברורה.
ועצם זה שמישהו אחד התיצב מהר ליראות את הרכב היה חלק אבל ברור לי עם מישהו כן היה רוכש מימני את הרכב אז 20 חברים היו טוענים שהיו בדרך ולמה לא הספיקו וכמה חבל :confused:
בקיצור יש דברים טובים בזול כמו שיוסי רכש אבל צריך לרוץ מהר לפני שיגמר;)
ודרור אני ממתין לביקור שלך:grin:
הי דרור .
אני עדיין לא מכיר אותך אישית ( אבל מכיר את ההגיגים היפים שלך באתר , ומקווה שתבוא למפגש אינדיאנים ) , אבל מעניין אותי לשאול אותך שאלה ( ואת שאר חברי הפורום ) : אתה מחפש צירוקי בנזין ידני . לי יש אחד כזה ורציתי לדעת כמה כלים נוספים כאלו יש בארץ ? לעניות דעתי , לא יובאו כלים כאלו בתצורה ידנית . האם יכול להיות שאני היחידי?
זיו
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יריב קלר ברוך
יש לי מבחן למעוניינים בצירוקי יש לי צירוקי דיזל גיר רגיל שנת 1999עם מנוע גמור ניתן להסב לבנזין או להחליף ראשי מנוע או מנוע כול האופציות אפשריות ויש את החלפים הדרושים הרכב שמור ויפה וכולל יחסי העברה 4.10 וו גרירה והגבהה 2 אינצ וצמיגים חדשים למהירי החלטה כמו יוסי 30000 ש"ח על הרכב עם המנוע הגמור המבחן תקף למשך 24 שעות .
כן נכון זה לא לוח מודעות רק מבחן לעצמי ולעדר שרק לאחר שמשהו נימכר או לא אקטואלי אז זה מעניין אז אני ממתין למרות שהתוצאה הסופית ברורה שהרכב ישאר אצלי במידה ואני טועה אז מישהו יהנה מאחלה רכב :confused: ואני יקבל כמה שקלים אבל ירגיש כמו טמבל:shock:
0508899577 יריב על תיתקשרו;)
זוכרים את הרכב התפנה זמן והרכב על הליפט מאתמול ואולי מחר נסיעת מבחן עם מנוע בנזין:twisted:
ולא הרכב לא למכירה:cool:
יריב מברוק
מתי נוסעים לטיול שירוקים לתת לכמה אנשים בראש
יוסי