לא קשור לחלוטין.
חוק "לא תעמוד על דם רעך" הוא רלבנטי רק לענין פגיעות פיסיות.
אין להקיש ממנו כלום לעניין נזק לרכוש.
Printable View
לא קשור לחלוטין.
חוק "לא תעמוד על דם רעך" הוא רלבנטי רק לענין פגיעות פיסיות.
אין להקיש ממנו כלום לעניין נזק לרכוש.
לדעתי הסיבה שלא חתמו זה הסעיף שמציין שבעל הרכב התקוע יצטרך לשלם לרכב המחלץ
וזה משום שבעל הרכב המחולץ חשב כנראה שהולכים לעשות עליו קומבינה ולתקן על חשבונו את הנזקים הקיימים ברכב (ואני לא טוען שמישהו ניסה לעשות משהו)
חברת חילוץ שמחתימה על מסמך כזה לא צריך אותה כי המהות שלה זה לגרור ולחלץ באופן מקצועי ולא לגרום נזק ואגב חברה כזאת כן אפשר לתבוע למרות המסמך בטענה לרשלנות- זאת דעתי
אגב לא שזה (מה שכתוב בהתחלה) יתפוס בבית משפט וזה משום שהרכב המחלץ אינו מורשה לבצע גרירה וחילוץ ולכן לא בטוח שיוכל לדרוש שכר או תיקון נזקים
אלא אם אולי זה יהיה בצורה של תאונת דרכים כי כאשר שני הרכבים דולקים ונגרם נזק לדעתי זה תאונת דרכים לכל דבר (לדוגמא אם הרכב דלוק ומישהו פתח את הדלת ומהרוח היא נתרקה לו על השן ושברה אותה מדובר בתאונת דרכים וחברת הביטוח תצטרך לשלם את הטיפול--בדוק)
שלא נתקע בשטח
משה
בעניינים משפטיים אני מציע לך ללכת לפי התחושה הבסיסית שלך, שכתובה בחתימה שלך:
ציטוט:
בחיים צריך רופא טוב ועורך דין טוב
ועכשיו לעניין:
הסעיף הזה נראה לי בעייתי מראש ואף לא הגון. המחלץ (בשכר או בטוב לב) הוא אשר אחראי על רכבו ועל תהליך החילוץ, ואם משהו לא נראה לו אזי שלא יחלץ, או יקרא לעזרה נוספת. בכל מקרה נראה לי לא הגון לבקש פיצוי במצב כזה - כל אחד אחראי על שלו ורשאי לבקש להפסיק בכל שלב.ציטוט:
5. כמו כן, הנני מצהיר, מסכים ומתחייב בזה לפצות ולשפות את המחלץ בגין כל נזק שהוא שייגרם למחלץ ו/או לרכב המחלץ בגין החילוץ ו/או בקשר לחילוץ.
נדב.
כמנו שאמרתי : עורך דין טוב.
עורך דין טוב יידע שצריך גם שימוש ברכב למטרות מסוימות. כך שלא כל רוח מכל דלת פתוחה רלבנטית לעניין תאונת דרכים.
גילוי נאות: הח"מ הוא עורך דין.
נדב ...
קבל את הסנריו הבא ..
שקעת בבוץ.
עברתי שם במקרה ובקשת חילוץ.
אני בכללי בן אדם נחמד והחלטתי לנסות לעזור לך.
אני מחפש רצועה אלי ושואל אותך האם יש לך נקודת עיגון טובה באוטו. אתה מצהיר שהאוזן שם למטה היא הכי טובה שכסף יכול לקנות .. אני מסתכל, ניראה סביר ואני מחבר.
נותן משיכה קטנטנה ... והאוזן ניתלשת מהאוטו שלך ועפה לאוטו שלי. לוקחת איתה את החלון האחורי, האוזן השמאלית שלי והחלון הקידמי של האוטו שלי.
עכשיו מי ישלם את זה ?
אני מוותר לך על האוזן שלי ... אבל מה עם שתי החלונות ?
הביטוח שלי או שלך ? או אתה ? ...
אני אענה לך, אני אצטרף לתבוע את הביטוח שלי אם אתה לא תשלם מכיסך, כי הביטוח שלך יתנער. ואני אצטרך לשלם יותר על הביטוח שלי בשנה הבאה ... שיקום פה אדם אחד שיגיד שזה מקובל עליו.
( והכוונה היא רק להדגים - לא מאשים אותך בכלום ! )
גיא, אם בדקת את נקודת העיגון, והיא כשלה, זה בעיה שלך!
בחיים אנחנו לוקחים סיכונים כל הזמן ... אם החלטת לנסות לעזור, תהיה מוכן לשאת בנזק.
היתרון בלהיות המחלץ ולא המחולץ, הוא שאתה שולט בסיטואציה. לא מתאים לך, אתה נוסע. אתה לא רוצה לתת מכה, אתה לא נותן. כשאתה המחולץ, אתה הרבה יותר חשוף ליכולותיו של המחלץ ... הוא יכול לבצע פעולות שיגרמו לך הרבה נזק, שאין לך הרבה שליטה עליהן.
אם אתה נתת מכה, ונשבר לך הדיפרנציאל? אז המחולץ צריך לשלם?
אני לא הייתי מבקש תשלום אם יכולתי למנוע את הנזק.
אם כשניסו לחלץ אותי היה נגרם הנזק, הייתי מציע להשתתף בעלויות, אבל זה משהו שאף הסכם שנחתם מראש לא יכול להתיחס אליו.
עם הגישה הזאת, שימותו כולם :)
אני לא מזיז אצבע לעזור לאף אחד.
אם אני לא מכיר אותך ולא יודע שאתה תשתתף בנזקים ... תזמין גרר שיעלה לך מצידי 1000 שח.
ראשית מענה לשמיל- רק לידיעה מקרה הדלת הינו אמיתי ואני הוצאתי למישהי 2500 ש"ח שהטיפול שורש היה עולה לפי מיטב זכרוני 1300 בלבד
אם הרכבים דלוקים אזייזה נחשב תאונת דרכים לכל דבר שימושים זה רק לצורכי עבודה ובכסף ולא בחינם כדרך של עזרה
ולענייננו גם נדב שם לב לבעייתיות בסעיף. בהנחה שאתם אנשים טובים ואין לכם כוונה ממש לעבוד על אף אחד אבל אתם ואני יודעים את זה ואילו אדם שתקוע ולא מכיר אותכם יפחד שבאים לעבוד עליו ולכן ירתע מלחתום
תחשבו שלדוגמה הייתי מגיע לחלץ אותכם ולאחר החילוץ הייתי אומר לכם שהאגזוז שלי זז וצריך להחליף ותכינו כסף מה הייתה דעתכם? הייתם חותמים?
חייב לציין כי לא מזמן ראיתי הודעה על שניים שתקועים בירקון והגעתי ביחד עם צחי ונדב שהגיעו עם הרכבים שלהם במוצאיי שבת לירקון בבוץ וחילצו שלושה רכבים עד אחת בלילה ללא תמורה וללא שום בקשה כספית וזה ראוי לציון
אם אדם עושה מעשה טוב ונגרם לו נזק כפרה, אם הנזק לפח הרכב ולא מכני לדעתי ואני אבדוק אפשר לתבוע את ביטוח מקיף למי שיש
בכלליות אציין כי עורך דין טוב הוא כזה שמנסה גם כאשר המקרה אינו חד משמעי ומצליח (רק צריך להסביר ללקוח סיכויים וסיכונים וציפיות וכו')
אני הייתי מפחד לחתום כי הייתי בטוח שמנסים לעבוד עלי והייתי מעדיף לשלם גרר שאני יודע כמה וזהו, אם הייתי מחלץ ונגרם לי נזק לא הייתי מבקש אגורה, ואם הייתי גורם נזק מחוסר נעימות הייתי מציע השתתפות למרות שהייתי מצפה שלא יקחו כמו שאם היו מחלצים אותי (שלא ניתקע חס וחלילה) והיו גורמים לי נזק לא הייתי דורש כלום
צריך לנסות למנוע בעיות בטרם הם קורות ואם יש מצב מסוכן עדיף להימנע
כמו כן לאחר קריאת התגובות נראה כי מחשבותי באשר יש ערך עליון של עזרה לאחר במיוחד בג'יפים ואפילו כשהכרתי משהו שהיה נוסע במיוחד בימי שישי ושבת ומחפש אנשים תקועים כדי לחלץ ולעשות כסף כל הזמן הייתי אומר לו שזה לא יפה
עכשיו אנשים איכזבו אותי ולא חשבתי שכך הדבר זה לא מתיישב עם הערכים שחשבתי שיש למרבית חבריי הפורום הנכבדים גם ובמיוחד מתוקף היותם אנשי השטח מהגרעין הקשה שלו עם אופי של אנשי שטח ולא כאלו שקנו דמוי גי'פ רק לפוזה ולמדרכות
חייב תגובה לנדב -- גי'פ כבר יש ועל הרופא מעדיף לוותר והעיקר הבריאות שנישאר בריאים לנצח
משה
מצויין. חלק לא מבוטל מהשימוש בטופס נועד להרחיק אנשים שנתקעים "סתם" כי הם המקום שהם לא צריכים להיות. לא חסרים מקרים של חילוצים בבוץ, כשהמחולץ נעלם מייד עם היציאה מהמקום הבעייתי, ואתה נשאר עם רצועות מלאות בוץ, מלכלך את הידיים והבגדים, רק כי עזרת למישהו.
זו אכן ההתנהגות הנורמטיבית, הבעיה היא שלא כולם מבינים את הרוח החברית.
המניעה מתחילה בהתאמה של הרכב לשטח...בשביל התחלה...צריך רכב שטח עם הילוך כח... :-)
חיבוקי,
שבת שלום ומבורך,
יואב
המניעה מתחילה בהתאמה של הרכב לשטח...בשביל התחלה...צריך רכב שטח עם הילוך כח... :-)
חיבוקי,
שבת שלום ומבורך,
יואב[/quote]
בגלל זה בחילוץ הרשום ומחשש שאני אשקע לא נכנסתי עם הרכב שלי לשטח וחנן וצחי נכנסו עם שלהם אבל אם הייתי מחלץ ונתקע אז מה.......
אם חוששים לא בושה להגיד שלא באים כי יש חשש שגם המחלץ לא יצא משם לבד ואגב החילוץ היה של רכב תקוע ורכב מחלץ שגם נתקע ושניהם חולצו
לגבי הילוך כוח זה נתון סוביקטיבי יש הרבה טיולים לרכבים ללא הילוך כוח וזה כשלא מטפסים על סלעים ומעלות ואגב גם רכב עם הילוך כוח אבל נמוך לא יעלה סלעים ולי נראה שבגרירה למשל רכב עם מנוע גדול יהיה לו יותר כוח מרכב קטן עם מנוע קטן כך שההילוך כוח לא ישפיע
הכל לדעתי עניין של ציפיות מהרכב ומטרתו כשהכרת המגבלות היא החשובה והמשמעותית
טיולים נעימים ומוצליחם ללא תקיעות לכולם
משה
אתה יודע משה, מי שמסיק מסקנות ולומד לקח ..
זה לא אותו אחד שדופק את הראש בעמודים דים דים דים דים .... ולא קולט.
אני לא יודע את מי יצא לך לחלץ, אבל את התקופה שאני עוזב הכל ויוצא באמצע הלילה לחלץ אנשים שאני לא מכיר. עברתי.
לפני שנים.
בעיקר בגלל אותם האנשים שאני לא מכיר והתגובה שלהם וההתנהגות שלהם בזמן החילוץ ואחריו.
ואותם אנשים מהגרעין הקשה כמו שאתה קורה לו. הם יודעים טוב מאד על מה אני מדבר.
אתה פשוט לא מכיר אותי או אותם.
ולמרות הכל , כל מקרה לגופו, אבל עם הרבה יותר נסיון והבנה.
---
בלי קשר אבל עם קשר .. .זאת הסיבה גם שאני לא מוביל טיולים לאנשים שאני לא מכיר יותר ...
---
הבנתי, למדתי, הפנמתי והפקתי לקחים.
----
ושורה אחרוינה, אין לך בכלל רכב שטח. צר לי שזה לא נעים לך לקרוא ואני מבין שמבחינתך שטח זה לא מה שאני קורה שטח, אבל אין לך. לא הייתי ממליץ לך גם לנסות להפוך אותו לכזה.
מודה ומתוודה, ומכה על חטא.
יש לו רכב שטח מצויין.
הכי טוב.
זה אנחנו שלא מבינים ומקנאים.
אז חברים - די עם צרות העין.
ולעניין הגרירה והטופס - חברים, אין לזה פתרון בית ספר. ראו מי עומד מולכם ושיקלו. ראו גם את רמת הסיכון לכם ולרכב המחולץ, ואת רמת הרעות והחברות, באם קיימת.
ולמי שבאמת מחתים, שיוסיף בסוף, בכתב ידו של המחולץ: "אני חותם על טופס זה מרצוני החופשי, וללא כל עושק או כפייה, ותוך הבנת הסיכונים ואפשרויות לנזק". בכתב ידו, מומלץ.
אני לא מדבר על אף אחד ספציפית אלא באופן כללי
לא נעלב בכלל זה משעשע אותי אבל מעניין אותי אם לדוגמא טרנו סטנדרתי יכול לעלות לדוגמא את משלט או משהו דומה או טרופר כי אם לא לא שווה להחליף
תהנו
משה