תגובה להודעה: דוושת ברקס מתנהגת מוזר, זקוק לעזרה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
idanw
לא הגיוני.
1. היית מרגיש רעידה היסטרית בבלימה.
2. אם הקליפר היה נפתח, אז היית צריך להרגיש פעולה הפוכה מדוושה נמוכה, זה כביכול מעלה את הלחץ במערכת...
יש לך כניסת אויר מאיפשהו במערכת, בודאות.
אם אין נזילות משום מקום, האם אתה בטוח שהשיפוץ משאבה ראשית היה מושלם?
שאלה מצוינת.
האמת, שהשיפוץ לדעתי לא היה קשור. לפני ואחרי השיפוץ, ההרגשה אותו דבר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
torchak
.
עלה לי איזשהו רעיון שאולי הוא שטות, אני עוד לא יודע - בגלגל אחורי ימני היה לי חופש רציני מאוד בלגר. ממש רציני.
זה כבר טופל. אני חושב אולי החופש הזה עיוות את הצלחת של הברקס. אולי הגלגל "רקד" (עם הצלחת כמובן) והקליפר עיוות אותו. אני לא יודע אם דבר כזה אפשרי באופן מעשי אבל אם הצלחת עקומה, זה יכול להסביר את זה שבניסעה הקליפר נפתח ואז הלחיצה הראשונה נהיית נמוכה.
נועם.
בדוק אפשרות זאת ביסודיות וברצינות !!
איציק
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איציק - 4X6ZH
בדוק אפשרות זאת ביסודיות וברצינות !!
איציק
איציק,
אתה חושב שזה אפשרי? יכול לקרות דבר כזה?
באמת אין לי רעידות בבלימה, כמו שעידן כתב.
נועם.
שחר,
אני מקווה שלא פתחת לי עיין רעה על הסיפור הזה.
שיפצתי כאמור את כל המערכת, קליפרים, דיסקים (אחורה חדשים, קדימה חריטה), רפידות חדשות, שיפוץ משאבת בלם מרכזית, החלפת חלק מהצינורות ברקס ואחרון אחרון חביב - בוסטר חדש. זאת כנראה הייתה הבעיה המרכזית.
נועם.
באוטו הקודם שלי היתה בול אותה בעיה, רק שהיה סימפטום אחד נוסף, שלרוע המזל הובחן רק לאחר החלפה של חלק גדול ממע' הבלמים. הדוושה היתה יורדת עד הסוף לאחר פניית פרסה שמאלה :confused:
לאחר שהחלפה עיוורת של מכלולים לא עזרה (אבל גם לא הזיקה :D), התברר שהברגים שמגבילים את פניית ההגה, לא מכוונים באופן שווה, ומאפשרים לפנות שמאלה בראדיוס יותר קטן מאשר ימינה. מה שבעצם קרה בעת פניה חזקה (פרסה) שמאלה, זה שהקפיץ היה "פוגש" את הקליפר ופותח אותו ב-2 ממ, אותם היתי מרגיש בדוושה.