טוב נו- עכשיו אני חייב לדעת: איזו נעילה להזמין שתתאים לי לסמוראי 96?!
Printable View
טוב נו- עכשיו אני חייב לדעת: איזו נעילה להזמין שתתאים לי לסמוראי 96?!
יואב, עם קפלרים... 1530.
תמונה של ההבדלים בין סוגי הסייד גירס:
http://image28.webshots.com/29/3/12/...3OaDOkc_ph.jpg
מימין אתם רואים סייד גיר חלק, ללא הטבעת הקטנה במרכז שרואים בשמאלי. זה ההבדל בין הסייד גירס הישנים לחדשים יותר (החדשים מגיעים עם הטבעת). שום דבר שחמש דקות עם דיסק לא יפתרו (או קניה מראש של דגם עם קפלרים - 1530, לדוגמא).
טוב , אז ככה ...
לפני כמה ימים קניתי נעילת דיפרנציאל לוקרייט 1510 לסרן אחורי לסמוראי 95 ( וכנראה כאן מתחילה הבעיה ) .
ה- 1510 מגיעה ללא קפלרים וכפי שניתן לראות בשרשור צריך לשייף את הטבעות הבולטות מהסייד גירס ( צריך לציין שניסיתי את הנעילה גם ללא השיוף ) .
העבודה בוצעה לאט ובדייקנות כלפי כל הפרטים , אך ראו איזה פלא ... הנעילה לא עובדת כמו שצריך ... :evil:
כאשר מכניסים לראשון ומשחררים את הקלאצ' הנעילה מרצ'טת ( הסמוראי עומד במקום ) וכאשר הוא משתלב .... זה קורה בבום פראי .
כמו כן , כאשר הסמוראי נמצא במהירות מסויימת ועוזבים את הגז ( כאשר הדריישאפט מסתובב במהירות קטנה מזו של הדיפרנציאל ) הנעילה מתחילה שוב לרצ'ט .
ד"א - בסיבובים חדים הנעילה מתקתקת בעדינות ובחינניות .
מה כבר אפשר לעשות או לבדוק משהו שלא בדקתי וסידרתי ????
ומה לעזזאל קורה פה ?????????????????????
שלא תדעו צער בנעילות ..
שגיא .
שגיא אחי .. הנעילה שקיבלת חדשה ואין מצב שהיא לא מתאימה יכול להיות משהו בהרכבה היה לא נכון ..
במידה ותרצה שירכיבו לך אותה כמו שצריך והכל יעבוד אתה מוזמן לדוד מדרך השטח
הוא יסדר לך את כל הענינים במידה והנעילה לא תקינה או משהו כזה.. אז העבודה תהיה עליו
שגיא מה שכפיר מציע נשמע כמו פיתרון טוב מאוד. ככה גם תוכל לדעת אם קנית את הנעילה מאתר מקצועי או לא ותהיה לך חוות דעת מקצועית ובלתי תלויה לצורך העניין. דרך אגב אני יודע שבכל האתרים הרציניים יש מדיניות החזרות נבונה וזו הסיבה העיקרית שאני אוהב לעבוד עם פטרוורקס.
שלום לכולם
לפני כ 4 חודשים רכשתי נעילת לוק רייט מדגם 1350 עבור הסמוראי שלי משנת 92
הנעילה הורכבה נבדקה והכל היה תקין רעש הראצ'ט נשמע בזמן ובאחידות .
בחודש האחרון החלה תופעה מדאיגה , בזמן יציאה מהמקום ישנו מין בום רציני ומיד לאחר מכן עוד בום או שנים קטנים שאני אומר בום הכוונה למשהו רועש מאד המזעזע את הרכב.
מהתיעצות והדגמות למספר חברים הכיוון הוא לפרק ולבדוק.
ברצוני לציין שנבדקו הצמיגים ולחץ האויר ובשטח נראה שהנעילה עובדת .
כמו כן נראה לי שהבעיה היא יותר בגלגל שמאל אולם זה לא וודאי.
האם ניתן לבצע בדיקה נוספת לפני הפרוק של הדיפ' ובדיקת המכלולים הפנימיים.
תודה
תתחיל בלבדוק מייסבי גלגל /בלמים אחוריים
חופש במייסבים או בלם תפוס ייגרמו לתופעה
אח"כ תבדוק שהסרן אינו עקום - הגלגלים האחוריים צריכים להיות ניצבים לקרקע
רק בסוף תבדוק את הנעילה עצמה
יש לציין שכל הוראות ההרכבה שמגיעות עם הנעילה תקפות לגבי דיפרנציאלים תקינים במאה אחוז.
אם הדיפרנציאל כבר שחוק אז כל הכיוונים המקוריים שווים ל***.כאן כבר נדרשת מיומנות.