תגובה להודעה: דיון - יוקון 4 דלתות כרכב טיולים למשפחה.
ועוד דבר. אחד מהחברים היקרים טייל בעבר, והרבה, עם סאברבן סטנדרטי כמעט לחלוטין. וחוץ מפעם אחת שקצר במצבר החזיר אותו על גרר הביתה, עם הסאברבן הוא טייל, לדעתי, בכל חור בארץ. מה זה אומר לגביך? אני לא בטוח שזה מתאים לכל אחד, אבל מבחינת מה הרכב מסוגל - הוא כנראה מסוגל.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ערן CJ
Tzagi היקר
אם אתה עדיין "חם" עלי במובן האלים של המילה, בוא נשב על זה בהפסקת קפה של טיול. קפה מורתח היטב, עם הל, עליי.
רק תרגיע.
ערן CJ
ערן ידידי,
ג'ו ידידינו מתגורר בטקסס, כך שההזמנה שלך בעייתית משהו.
אבל אם אתה מבין בפולסייזים כמו בקפה, יש לנו בעיה - "מורתח היטב" משמעותו לשרוף את הקפה, שזה כידוע ההקבלה המדברית לבשר אנטריקוט משובח "עשוי היטב היטב" (כלומר סוליה).
אבל יש לי רעיון:
ג'ו ידידנו מגיע לארץ הקודש בדר"כ באיזור אפריל. הבה נקבע פגישה לסטייק משובח (אותו אני חייב לג'ו מזה עידן ועידנים), וקפה כהלכתו? אני אלמד אותך איך מכינים קפה, ואתה וג'ו תוכלו לנהל דיון מרוקאי תרבותי (ע"ע ללכת מכות) על מספר הסוסים בביג בלוק שנת 75?
בברכה,
יוני5
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
YNV
ע"פ ה
שרשור הזה, אני הייתי הבעלים של הסברבן הזה באחד הגילגולים שלו.
מכאן אני יכול להסיק שירון גל פשוט התבלבל בהקלדה. הכוונה למנוע 5.7 וזה כבר נשמע הרבה יותר הגיוני.
לגבי ה-500 כ"ס אני לא זוכר דבר כזה...
אני לא יודע מי אתה ולכן אני לא יודע על איזה בעלים הייתה עם לפני לפי המחקר שעשנו באת הרכישה הרכב הזה לא עבר הרבה ידיים
ועם לאחר המכירה הרכב יצאה לשיקום ובישחה האחרונה שהייתה לי עם הבחור לפני כשנה בערך הוא לא התכוון למיכור
אבל גם אני הייתי מופתע מהנתון וכן גם אני חשבתי שיש לרכב מנוע 5.7 וזה גם מה שיש ברשיון והרכב עבר אצלי 5 פעמים טסט באופן רגיל לחלוטין לכן לא הייתה לי סיבה לפקפק
אך גם שבאחד הטסטסים ביקשתי להריצץ את הרכב בשביל לדעת כמה הוא מספק כוחות סוס
וגם כל פעם שקניתי לו חלקים מפירוק לא הצלחתי להשיג אבל תמיד חשבתי שזה בגלל שיפורים למינהם
ידעתי שיש לו סעפות משופרות ועוד כל מיני אבל לא שארתי שזה המנוע הגדול
מי שעלה על זה זה הקונה ממני שיצא ממני עם הרכב ומאוורר נתלש וקרע את הרדיאטור ובמוסך הסבירו שלא יודעים על מה הוא מדבר זה המנוע של ה7.5 ולא ה5.7 ואז באמת כל "החלקים בפזל התחברו"
ולא אני לא מתבלבל בהקלדה
בא נעזוב את המוטציות של האום, אלה לא רכבים ביצור סדיר, ואגב, יש מפעל בערך שעה ממני שעושים בו הסבות של רכבים סטנדרטיים לכל מני גופים בעולם, סתם אני מכיר בחור שעובד שם.
בחצי טון, השלדה אמורה להיות יותר קלה, כלומר חוזק נחות מה 3/4 טון ומעלה, מעשית המידות החצוניות הן זהות והכל מתאים להכל, עוד לא שמעתי על שלדה שקרסה בעומס וכן ראיתי פיקאפים חצי טון מועמסים פי 4 מהמותר בלי בעיות
כמו שכתבתי, ניתן לקחת רכב חצי טון ולהעביר לא את הסרנים והמתלים, והכל זה בולט און.
יוני, השנה אין מבקרת.
ירון,454=7.4L
ציטוט:
בא נעזוב את המוטציות של האום, אלה לא רכבים ביצור סדיר
בארץ הקודש, יש סיכוי סביר שאם אתה רואה פולסייז אמריקאי בצבע לבן, הוא יוצא הכוח הרב לאומי, כך שהם אולי מוטציות, אבל אחוז ניכר מהכלים בשוק.
ציטוט:
כמו שכתבתי, ניתן לקחת רכב חצי טון ולהעביר לא את הסרנים והמתלים, והכל זה בולט און
ומה ההבדלים בסרנים? תיבת העברה?
אסף.
בדיוק כמו ההבדלים בפיקאפים,
מקדימה
9.25 במקום ה8.25, וכל מה שמסביב יותר מסיבי,
מאחורה 14 בולט במקום 10 או 12, תלוי בשנה
הטרנספר הוא 241 במקום 231 (או אחת הגדסאות שלו)
אם לחזור לענין המקורי
יש מעט מאד כלי רכב שעושים את מה שאתה רוצה ולא עולים הון
הGM למינהו עושה את זה הכי טוב. אתה משלם על זה - כמו שנכתב כבר - באמינות של דברים מעצבנים.
לכן בעצם - אם הטלת וטו על מקבילים { לא בדיוק אבל בערך } יפנים { ובצדק } . אמריקאיות אחרות אין כל כך בשנים האלה. מה שכן - חשוב לבדוק אם איזו מערכת הזרקה הוא מגיע { וורטק בשנים האלה? או שיש כבר רב נקודתית ? }
אז - תקנה . ואם לא יתאים לך - תמכור. אני לא חושב שיש מישהו שיוכל לתת לך את כל מגוון המצבים בו אתה תתקל ולא יהיה לך נוח כלי רכב מסוים.
אה...ו IFS זה חרא. אבל אין מה לעשות...זה מה יש בשנים האלה.
נ.ב. - נכתב פה איפשהו שההגה האמריקאי הוא משהו לגנאי. אחד הדברים הטובים בכלי הרכב האלה הוא ההגה, ואם זו בעיה בעינך - אל תקנה אמריקאי.
אשמח אם תסביר מה כל כך טוב ב"הגה אמריקאי"? שהוא קליל באופן מביך?
אם תיקח שלדה C2500 (סאברבן או יוקון? לא יודע מה ההבדלים חוץ מהשם והמנוע), אפילו סטנדרטי לגמרי בתוספת נעילה אחורית - תוכל להנות מטיולים באמת בלי שום בעיות. תוסיף הגבהה קטנה ואולי צמיגים 32 - 33 - בכלל תוכל להיות שמח, ועדיין בלי לשבור כלום.
בסך הכל מדובר על סוסי עבודה, אחים לטנדרים, עם הבעיות המוכרות שלהם שאני מכיר מהטנדרים (דשבורד מתפרק, פנלים חשמליים וכן הלאה), אבל בלי בעיות אמינות יוצאות דופן, ובעיקר כלים שזול מאוד לתקן על בסיס חלקים שמגיעים ישירות מארה"ב ועבודה עצמית.
יודע מה? לא חשבתי על זה בתור אופציה, אבל ככל שאני חושב יותר, האופציה של כלי כזה בתור רכב השטח הבא... נראית לא רעה בכלל.
אסף.
דרור - מה שטוב בו זה שהוא קליל באופן מביך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
polar bear
דרור - מה שטוב בו זה שהוא קליל באופן מביך.
זה בדיוק מה שכל כך רע בו. אם נתעלם מחופש טבעי גדול סביב המרכז שלו (גם במערכת היגוי חדשה ותקינה, עם גלגלים בגודל המקורי, ללא שיפורים/הגבהות וכו' שרק מדרדרים עוד את המצב), חוסר תחושה וכו'.
מילא נכים וכו', אבל לא נעים לנהוג עם הגאים כאלה בכל מהירות שמעבר לזחילה או חנייה.
בהרבה אמריקאיות ההגה מתקשה ככל שהמהירות עולה כך שאפשר להינות מהגה רך וקליל אבל בטוח ויציב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אם תיקח שלדה C2500 (סאברבן או יוקון? לא יודע מה ההבדלים חוץ מהשם והמנוע),
ההבדל הוא שבסברבן אתה מקבל עוד שורת מושבים (9 מקומות או 8 ) + מטר ומשהו אורך .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
יודע מה? לא חשבתי על זה בתור אופציה, אבל ככל שאני חושב יותר, האופציה של כלי כזה בתור רכב השטח הבא... נראית לא רעה בכלל.
אסף.
וואלה עניתי על השאלה !!! חשבתי שרק אני רואה דבר שלא נלקח בחשבון עד היום.
תודה.
[QUOTE=asafk;297365]אם תיקח שלדה C2500 (סאברבן או יוקון? לא יודע מה ההבדלים חוץ מהשם והמנוע), אפילו סטנדרטי לגמרי בתוספת נעילה אחורית - תוכל להנות מטיולים באמת בלי שום בעיות. תוסיף הגבהה קטנה ואולי צמיגים 32 - 33 - בכלל תוכל להיות שמח, ועדיין בלי לשבור כלום.
אסף.[/QUOTE
ערב טוב
יוקון 96-99 בהחלט יהיה הרכב הבא שלי(ברגע שאמכור את הנבלה )
יוקון+צמיג 33" מתכון לעיקום של מוטות הגה.ובהחלט שריפת גיר אוטו'!!!(4l60e)
אסף
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ניר ל
זה אותו אחד שדובר אליו בתחילת השירשור
האם
הגיר ילך בגלל התחממות?
הלך הגיר-מעומס יתר-צמיגים גדולים מחייבים החלפת יחסי העברה!
אני מתכנן על סרן חי קד'+אח' מוגדל-יחס העברה 4.56
אסף
חגי, לא בטוח שלמה { ל בסגול } שאתה מחפש יש 4L60E , שהוא אכן גיר חלש לאוטו , סביר להניח שיש לו 4L80E שהוא בעצם מקבילה אלקטרונית לגיר "400" הידוע והמוערך. על מנת להימנע משריפת גיר מוסיפים רדיאטור שמן גיר.
לרוץ ישר להחלפת יחסי העברה, זה לפגום במטרה שלשמה אתה קונה את הרכב - והיא -נסיעת כביש רגועה, ולא בטורים גבוהים מדי.
ל1500 4L60E ול2500 4L80E- ההבדלים בסרן, בדיפרנציאל הקדמי - לי די ברור שאחד לא יוכל לשאת בנטל והשני כן. השאלה מה קיים בארץ..?
אסף.