תיכנס למרקט (או איך שלא קוראים לו עכשיו...), תוריד OruxMaps והאפשרות לסריקה נמצאת בתוכנה (אני לא זוכר אם כדי לסרוק צריך ללחוץ על ה-offline maps או ה-online maps).... בכל מקרה אם אתה סורק תהיה באזור WiFi כי זה יוצא קבצים גדולים....
Printable View
תיכנס למרקט (או איך שלא קוראים לו עכשיו...), תוריד OruxMaps והאפשרות לסריקה נמצאת בתוכנה (אני לא זוכר אם כדי לסרוק צריך ללחוץ על ה-offline maps או ה-online maps).... בכל מקרה אם אתה סורק תהיה באזור WiFi כי זה יוצא קבצים גדולים....
תיקון... אחרי שהורדת את התוכנה, תבחר online maps, מהרשימה תבחר את google earth, ואז בתפריט למעלה יש ציור של כדור הארץ, תלחץ על זה ושם יש אופציה map creator.... מפה זה מתחיל להיות מעצבן.... הבעייה שהוא לא מוכן לעשות אזורים גדולים מידי בזום גדול כי אז הקובץ יוצא נורא גדול (מה שלא מפריע לי, אבל הוא מתעקש....)...
לי כרגע יש איזה 6-7 קבצים עם כל מיני סריקות בזומים נורמליים של אזורים בצפון וזה עובד אחלה.... לא מכיר את TwoNav, אבל בשביל משהו חינמי לדעתי שווה לבדוק את ה-OruxMaps
אל תתאמצו בלינק הבא יש הורדה של מפות סימון שבילים ל-Oruxmaps :
http://www.wuala.com/shyy/share/OruxMaps/
למהה אף אחד לא מציין את הLANDGUIDE ?
יש לה ווריאציות מה TABLETS ועד המסכים המובנים ברכב .... ככה שאפשר לשחק בין לבין ...
אני הכרתי אותה מהמסך בג"יפ קניתי יד שנייה ושדרגתי לגרסא עדכנית .. יכול להוריד מסלולים נניח מפה ... ואו להקליט את הטיול וכן הלאה ..
יושב על SD וסלאמת ... מאחורי התא כפפות .. קצת מעצבן .. ואפשר לשפצר לזה איזה מאריך USB אני מניח .. :)
מאיר תסתכל בעמוד הקודם, אמרנו שיש.
נילמן, עליתי על זה, גם ראיתי את מגבלת ה 512 מגה. לא הצלחתי להבין מה זה כל השכבות
שיש שם שמפציצות את הגודל.
יש להם גם תוכנת מיפוי לדסקטופ רק שצריך לתת קבצי תמונה ולכייל אותם ולא משהו אונליין.
אולי בסופ"ש אני אשחק עם זה קצת לנסות להבין. העניין הוא שזה לא 3D ואם זה לא ככה
אז אני מעדיף מפה לבנה / סמל"ש.