צודק! משבוע הבא מבטיח לך אני חוזר לפעילות סדירה במוסך:)
Printable View
אחלה יש למי להציק :)
טוב בשעה טובה הרכב עבר לסדנתו של המומחה מר טולדנו ;)
יש כיון כללי למתלה האחורי ולקידמי יש מכלולים מכנים ולכן ההתקדמות תיהיה הרבה יותר מהירה
אני מאמין שבקרוב אוכל כבר לדווח על התקדמות ניכרת!!!
דיווחים בקרוב!!!!!!!!!!!!!!!
דיבורים-דיבורים, מה עם תמונות???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
קובי
טוב היתה שבת מעולה התקדמנו במהירות הבזק הקבינה נחתכה בחזרה על מנת
לבצע עבודות מסגרות (חיזוק לזרועות מתלה אחורי) החיזוקים הושלמו הזרועות
הורכבו הסרן האחורי יושב במקום כל הזרועות במקום ובגדול מתלה אחורי למעט חיזוקים גמור
אמנם אנחנו רק בתחילת הדרך אבל כבר בשלב זה אני רוצה להודות למר טולדנו על
הזמן הידע והעזרה בבנית הכלי וגם לחיים קומבינה
תודה!!!
בנתיים תמונות מהיום
אכן יום מוצלח היה - לסיים מתלה אחורי שלם מאפס ביום אחד, זה הישג של ממש.
דרך אגב, הגיע הזמן לשנות את שם השרשור מ"פרויקט באגי CK של עידן הגז", ל"פרויקט הטרופי טראק של עידן הגז".
זה הולך להיות טרופי טראק רציני מאד, מה גם שיש לו בדרך מנוע LS 3 דנדש עם הרבה מאד סוסים, מה שיהפוך את הקטגוריה הזאת לעוד יותר מענינת.
זהו חביבי, תתרגל לרעיון - אתה כבר לא שייך לאנשי הבאגי 4X2, אתה כבר בקטגורית הטרופי טראקים בסגנון האמריקאי.
בהצלחה.
היי דודי
סחטיין על ההתקדמות - כל הכבוד נראה יפה מאוד.
ברוך
אתה בטוח שזה מתלה מאפס ביום אחד :confused: אני מזהה כמה חלקים מוכרים :rolleyes:
בכל מקרה כל הכבוד ושמח שמצאת לך פרויקט נוסף לביצוע.
רפי
למנהלי הפורום נא לשנות (כי אני לא יודע איך) את שם
השרשור ל-"פרויקט TT עידן הגז-צוות טולדנו" תודה!
וחנן אין לך על מה להצטער אני בטוח שבעתיד גם אתה תכוון לאוברול!!!:p
דודי בהצלחה בפרוייקט, אני בטוח שרוב קוראי הפורום (וגם אני) התגעגעו לעידכונים שוטפים מעבודותיו של הצפרדע.
רק בבקשה תשפרו במקצת את איכות התמונות ;) , בהצלחה
לגבי איכות התמונות,
זו לא בקשה אלא דרישה!!! (בבקשה)
סביון
בכיתם על איכות התמונות, אז אני מנסה את כוחי עם מצלמת הטלפון המשוכללת והמיוחדת שלי - סוני אריקסון....:cool:
אתמול הסתימה בניית החלק האחורי של הרכב, כולל הערסל לספיירים, שעליו גם ישב המוט המייצב האחורי.
חסרים רק דיאגונל אחד או שניים, וזהו, עוברים קדימה למשולשים.
הספק לא רע לחמישה ימי עבודה, לא??
צילמתי קצת אבל זה היה אחרי 6 שעות מסגרות מפרכת :shock:, אז אין אחריות לאיך שזה ייראה כאן.
אני מצרף את כל מה שצילמתי, אז אם יש קצת חזרות, איתכם הסליחה :!:
עוד שתיים מהסדרה הנוכחית.
זה הולך להיות טרופי טראק קלאסי , ואני בטוח שיעשו בו שימוש טוב :cool:
ברוך סחטן עליך קצב יפה מאוד .
עידו
יפה מאוד
דודי, במידה ואתם מעוניינים בתמונות יותר איכותיות, אני יכול לחבר אתכם עם חבר שעוסק בתחום הצילום וגם עובד במגזין "אוטו".
דבר איתי אם זה מעניין :)
בסה"כ צריך איזה ליימך עם מצלמת פוקט, לא יותר מזה.
ברוך, תמשיך לעסוק בבניה, ושהליימך ידאג לצילום.
לא הגיע הזמן לשחרר קצת יותר פרטים ??? - למשל בסיס גלגלים, רוחב , משקל כללי צפוי וכו'
בבקשה:-
בסיס גלגלים בערך 320 ס"מ
רוחב יוגבל ל220 ס"מ מקדימה וכ 214 ס"מ מאחור
משקל? מאותו הרגע שידידנו התחיל ללחוץ עלי להוסיף חיזוקים ולהשתמש בחומר יותר עבה....:p, השמיים הם הגבול.
וברצינות, אנחנו מקוים שהרכב ישקול בסוף אי שם בסביבות ה 1900 ק"ג, שזה משקל סביר ומעלה לסוג הרכב, לאור המשקל הלא מוקפץ היחסית גבוה(בגלל הסרן האחורי) וגם לאור העובדה שמחכה לו בצד מנוע LS 3 עם משהו בסביבת ה 430 סוסים.
מהלכי המתלה יהיו גדולים למדי, כמתחייב מסוג הרכב - לפחות 66 ס"מ מאחור ולפחות 50 ס"מ מקדימה.
המתלים הקדמיים יהיו מסוג דאבל A ארמס עם קאמבר משתנה בנויים כולם על ידינו כולל הנאבות.
הרכב בנוי לגלגל של עד "37 לפי מכלוליו , השילדה וחוזק המתלים והנאבות, אם כי אני מניח שיסע רוב הזמן עם גלגל "35 או קרוב למידה זאת.
ההיגוי יהיה כמובן מסרק הידראולי לש מירוצי מדבר HOWE, ויהיה לו טנק דלק כפול כלומר מחולק לשני חלקים נפרדים.
לאור הגיר הרגיל(5 הילוכים) שיחובר למנוע הנ"ל, לאור יחסי ההעברה בסרן ובגיר ולאור משקלו, צפויה המהירות הסופית להגיע בלי בעיה ל- 180 קמ"ש ואפילו ל 190, לא שיש איפה ליסוע כאן במהירויות כאלו למשך יותר מאשר שניות אחדות.
עוד שאלות לקראת שבת :cool: ?