תגובה להודעה: רכב שטח 7 מושבים ב-60-70K?
אני נמצא בדיוק באותה דילמה.
שתי שאלות לי:
1) אני יודע שבטראקאן יש רק 5 מושבים, אבל למעט זה איך הוא ביחס לאחרים
2) כמה סעיף השנתון משמעותי? מצד אחד הפראדו עדיף על המתחרים מצד שני הוא זקן מחלקם בחצי הגיל! כמה זה משמעותי לרכב שאמור לעשות בסביבות ה500 ק"מ בחודש טיול בחודש +סידורים קטנים בעיר.
תגובה להודעה: רכב שטח 7 מושבים ב-60-70K?
אני נמצא בדיוק באותה דילמה.
שתי שאלות לי:
1) אני יודע שבטראקאן יש רק 5 מושבים, אבל למעט זה איך הוא ביחס לאחרים
2) כמה סעיף השנתון משמעותי? מצד אחד הפראדו עדיף על המתחרים מצד שני הוא זקן מחלקם בחצי הגיל! כמה זה משמעותי לרכב שאמור לעשות בסביבות ה500 ק"מ בחודש טיול בחודש +סידורים קטנים בעיר.
1. לטרקאן יתרון בולט ביכולות הכביש, מנוע חזק (2.9 - 150 כ"ס) , שקט יחסית ומפנק. בשטח הוא מתחיל לאבד נקודות, בוודאי מול הפראדו / פאגרו (מרווח גחון ,מהלך מתלים קצר, ודיפרנציאל מוגבל החלקה לעומת נעילה אחורית בפראד/פאגרו). עדיין יש לו יכולות שטח בהחלט טובות (בוודאי אם מוסיפים הגבהות ומיגונים). אם אין צורך ב 7 מקומות ואתה לא מחפש כלי שטח אולטימטיבי זו בהחלט אופציה טובה, בטווח המחירים הזה ניתן להשיג 2003-2004, אוטו או ידני.
2. הפראדו עומד טוב מאוד במבחן הזמן, לא יודע מה הסיבה: איכות היצור של טויוטה, תכנון מוצלח, בעלים ששמרו ושומרים עליהם יותר או כל הסיבות יחד. פראדו ממוצע 99-2000 עבר כ 300K ק"מ, בדרך ל 400K ו 500K, מנוע ומכלולים סופר אמינים. בהתחשב בדרישות שהעלית יכול להחזיק אותך עוד 10 שנים.....