אלון,
יש בחור בפורום ג'יפטריפ שטוען ש MTR ישנים סובלים מסדקים פנימיים (מבחוץ הצמיג נראה תקין) זה לא משנה כרגע אם זה בעיה של הצמיג או תוצאה של שימוש לא נכון.
מה שמשנה זה שמאחר ואתה לא יודע מה הצמיג עבר תבדוק טוב את הצמיג גם מבפנים..
Printable View
אלון,
יש בחור בפורום ג'יפטריפ שטוען ש MTR ישנים סובלים מסדקים פנימיים (מבחוץ הצמיג נראה תקין) זה לא משנה כרגע אם זה בעיה של הצמיג או תוצאה של שימוש לא נכון.
מה שמשנה זה שמאחר ואתה לא יודע מה הצמיג עבר תבדוק טוב את הצמיג גם מבפנים..
זה בןבן, ובדקתי אותם כמיטב יכולתי. לא מצאתי שום סימן לבלאי יוצא דופן או לא תקין, אבל אני לא מומחה לצמיגים. מה שכן מאוד עוזר לי זה שיש לי צמיגים סדוקים פה בחצר, כך שיש לי דוגמאות של סדקים ברמות התפתחות שונות. מלבד זאת שאני כן נוקט בכל אמצעי הזהירות שעומדים לרשותי, אני גם לא מסכים עם האבחנה של בןבן מסיבה אחת פשוטה: הוא היחיד. יש יותר מדי אנשים על MTR שאני סומך על שיקול דעתם ויכולת האבחנה שלהם שמעולם לא נתקלו ב"תופעה", לכן אני מקטרג את המקרה של בןבן כיוצא דופן.
אני מניח שגם אם הייתי גפני לא הייתי מצליח לזהות חלק מהתקלות האפשריות בצמיג. אבל פה אני סומך על מירו ועל שירות שעד היום הוכיח את עצמו ללא רבב, כפי שאתה וודאי יודע היטב.
אלון שלום
לפני שבוע הייתי בפנצרייה(לתקן פנציר)וראיתי בצד סט של 5 mtr במצב חיצוני די טוב
מנהל המקום אמר לי לא להתקרב אל הצמיג הזה כי מבחוץ הוא נראה די טוב ובפנים הוא הראה לי מלא סדקים שמתוכם יוצא אויר.
בקנייתך את הצמיגים הללו תבדוק טוב מבפנים
צחי