טוב, יש מיצובישי זרוקה. L300. אני צריך תמונות, חבר'ה, של כל החלקים שאני צריך להוריד ממנה. עדיף עם הסברים, למרות שקראתי את הכתבה של מוני על התקנת הגה כח לסיקס.
איך אני אצליח להתאים את הפיטמן?
Printable View
טוב, יש מיצובישי זרוקה. L300. אני צריך תמונות, חבר'ה, של כל החלקים שאני צריך להוריד ממנה. עדיף עם הסברים, למרות שקראתי את הכתבה של מוני על התקנת הגה כח לסיקס.
איך אני אצליח להתאים את הפיטמן?
חכה בסבלנות אולי מחר תקבל
לפני שאתה מתחיל לפרק תראה שתיבת ההגה מתאימה לדפוס הברגים של הסמי שלך
סושי, תהיה יותר פרטני. מה זאת אומרת? אתה מתכוון שאני צריך לוודא שהברגים של תיבת ההגה שמחברים אותה לבודי נמצאים באותו רווח כמו אלו של הסמוראי? אולי אתה יכול לסמן את הברגים המדוברים בתמונה שנמצאת בשרשור בפורום CJ?
אי אפשר לייצר לזה מתאם כלשהו אם זה לא מתאים?
זה הגה כח חינם בשבילי, אז אם אי אפשר וזה סופי תגידו. אין לי בעיה עם זה. אבל אם יש דרך כלשהי, גם אם זה דורש הרבה מתאמים ושאר נפלאות, אני מאוד מאוד מעוניין לדעת. הפניות, קישורים, הכל יעזור לי. אלוהים יודע שאני אצטרך הגה כח...
מצטער הייתי אתמול בבור אבל הבחור לא היה
אבל היה כיף להשתולל שם כמעט התהפכתי.
איזה כיף...ציטוט:
נכתב במקור על ידי המהנדס
אסף.
אלון
תיבת ההגה מחוברת לשלדה של הסמי באמצעות 3 ברגים תראה שגם ה l300 כנ"ל ובאותם המקומות
בכל מיקרה קח את המשאבה כי תוכל לבנות לה מתאם - לא בעייה בשבילך
את תיבת ההגה תוכל לקנות מפירוק היישר מג'ימני / ויטרה ויש לך הגה כח ללא כאב ראש וללא התאמות והכי חשוב ייראה חוקי
טוב, תודה.
יש לך הערכת עלות לתיבת הגה מג'ימיני?
אתה יודע האם יש לפיטמן שלה את אותה הצורה ואת אותה כמות הספלינים?
אין לי הערכת מחיר אבל לדעתי לא יותר מ500 למשומש
חוצמזה מה הבעייה מחליפים גם פיטמן על הדרך אף על פי שאני לא חושב שיהיה צורך
חוצמזה לדעתי תיבת ההגה תגיע עם הפיטמן שלה כי קשה לפרק אותו (יחסית)
תגיע תגיע, אבל אני אצטרך דרופ פיטמן, כנראה. הRUF ייכנס מחר מחרתיים, עם הצמיגים תהיה גם הארכת שאקלים מסויימת ויחד זה ייצור זוית מאוד מחורבנת לדראג לינק שלי. אני אצטרך לתקן אותה, ומאחד ואין סיכוי שאני אתקין HIGH STEER ואעבור בוחן תנועה אני אלך על דרופ פיטמן (70$).
אתה רואה יש לך חיים קלים, תחשוב שהיית צריך להתקין כננת בטאטא.
אני מנסה לברר של מי הL200 הגלמוד, אתה יודע, שיהיה.
צודק , אצלי כשפרקתי את תיבת ההגה ורציתי להעביר את הפיטמן היה קשה מאד להוציא אותה. כמה בומבות במקביל משני הצדדים עם 2 פטישים על מלחציים ,ציטוט:
נכתב במקור על ידי סוזי המשתוללת
דרבון עם WD40 :evil: : קצת סבלנות והיא תצא...ואם לא תצא ,איך אומרים ?
נקרא לארז ואז היא בטוח תצא :lol: .
שחר.
סה"כ צריך כלים טובים ומתאימים.
יש לי חולץ זרוע פיטמן, למעוניינים.
אסף.
אסף, מה אני אעשה , אני לא מתורבת כמוך :lol: חוצמיזה בשביל פעם בודדת
(כמה פעמים כבר הולכת תיבת הגה וצריך לחלוץ פיטמן) אין לי טעם לרכוש כלי
כזה , לא ? אני מעדיף להרביץ לה ,גם אני נהנה וגם לא עולה לי כלום :lol:
תתקן אותי אם אני טועה ....
נקסוס, שכחתי להגיד לך בהצלחה בפרוייקט ואם אתה צריך יד ,דבר איתי.
שחר.
הפרוייקט יחכה איזה שבועיים שלושה לפחות, עד שאני אסיים דברים דחופים יותר (מתלים, טרנספר). גם חסר לי הרבה ידע תיאורטי שאני צריך להשלים לפני תחילת הפרוייקט ומזומנים לתיבת ההגה.
אבל מאחר והעמדת את עצמך בקו האש, צפה פגיעה (ה"פ) בקרוב, שחר. תודה.
נקסוס
מה צפה פגיעה ?
אתה לא כזה צלף !!!!!! :lol:
שחר
אצלי הבורג מסרב להפתח וה אומר שלפיטמן בכלל לא הגעתי :lol:
לארז קראת כבר ...? :lol:
שחר.
נחת עלי היום רכב נהדר, סמוראי 88 מיבוא אישי עם הרבה פינוקים - כולל הגה כח. הרכב יישב אצלי יומיים, אז אני הולך לצלם את המערכת מכל כיוון אפשרי. אם למישהו יש משהו שהוא צריך לדעת, שאני יכול למדוד, לקחת מס' סידורי, משהו - זה הזמן לבקש.
מה, אף אחד?
לאחר עיון מעמיק במערכת, אני חייב לשאול משהו - מה זה משנה איזו תיבת הגה אני שם, חוץ מתיאומי הפיטמן? כנ"ל לגבי המשאבה, כל עוד אני מסוגל להכניס את שניהם פנימה? במערכת שיש שם תיבת ההגה יושבת על מתאם, שהוא בסה"כ חתיכת מתכת בריאה עם קדחים לברגים של התיבה המקורית וקדחים לברגים של התיבה הקיימת. את זה קל לי מאוד לבנות...
אז למה אני לא יכול להכניס כל מערכת ה"כ שבא לי, כל עוד אני מסוגל לבצע את ההתאמות הפיסיות?