תגובה להודעה: מטחנת קפה - הוראות שימוש...
המלצתי על פולים (וגם על קפה טחון) - קפנטו. לא בכל סניפי הרשת יש פולים, כדאי לברר. מכל הרשתות, זה הקפה הכי טוב לטעמי.
אסף.
הגורל מזמן אותי היום לדרום. ייתכן ביקור ב"קפה עולה" בצומת כנות...
דרור, אם לא תגיע איך תשתה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יואב
הגורל מזמן אותי היום לדרום. ייתכן ביקור ב"קפה עולה" בצומת כנות...
אם אתה כבר בצומת כנות, תצפין טיפה ותכנס לגדרה.
ברחוב ויצמן, הרחוב מהכניסה הצפונית, יש חנות תבלינים שנקראת "טיב טעם".
יש להם אחלה קפה , והם גם נחמדים וממליצים לך וטוחנים במקום....
ותפסיק כבר ללכלך על הלאנדרובר שלך....
;)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יואב
בלי יאכטה שתיקח אותו מהמרינה אל הבור כמו שהוא רגיל אין סיכוי שהוא יגיע.
WTF הייתי שם ב 15:40 - היה סגור. העובדים בסמוך הסתכלו עלי בעינים מופתעות "הכי טוב שתגיע על הבוקר, ככה שמונה וחצי / תשע...".
מילא.
טלי - אני לא מלכלך על הלנדרובר שלי, בעיקר כי כבר אין לי. אני לא מלכלך ספציפית על אף אחד מהלנדרוברים שהיו לי, הם כולם היו מצויינים, טובים ואמינים, ומעולם לא נתקעו בשטח. באמת.
כללית, היצרן אעפס...איך אומרים בפולנית "נזילות שמן מלנדרובר יש כבר באולם התצוגה" (לזה יש הוכחות מצולמות) או "לנדרובר מצליח להתקלקל גם בחנייה...". זה לא נקרא ללכלך. המציאות נושכת. :-)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יואב
WTF הייתי שם ב 15:40 - היה סגור. העובדים בסמוך הסתכלו עלי בעינים מופתעות "הכי טוב שתגיע על הבוקר, ככה שמונה וחצי / תשע...".
מילא.
טלי - אני לא מלכלך על הלנדרובר שלי, בעיקר כי כבר אין לי. אני לא מלכלך ספציפית על אף אחד מהלנדרוברים שהיו לי, הם כולם היו מצויינים, טובים ואמינים, ומעולם לא נתקעו בשטח. באמת.
כללית, היצרן אעפס...איך אומרים בפולנית "נזילות שמן מלנדרובר יש כבר באולם התצוגה" (לזה יש הוכחות מצולמות) או "לנדרובר מצליח להתקלקל גם בחנייה...". זה לא נקרא ללכלך. המציאות נושכת. :-)
יש איש אחד שאני מכירה
שיכול היה לפתור לך את נזילת השמן המסורתית הזאת ...
אבל כיוון שאין מי שיזול יותר......:rolleyes:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
talilim
יש איש אחד שאני מכירה
שיכול היה לפתור לך את נזילת השמן המסורתית הזאת ...
......:rolleyes:
אין איש כזה. גורואים, מרפאי אלילים, זמרי לחשי נחשים, נגני עוד, מאמני דולפינים, קברנים, פרוקטולוגים של תנינים, נהגי ריקשות, קושרי חבלים לבאנג'י, מקפלי מצנחים בצבא הקולגולזי וג. יפית - כולם, אבל כולם כאחד וביחד לא הצליחו לבטל נזילת שמן אילו לא בלנדרובר אחד. אחד. לא ארבעה. אחד.
לנדרובר נוזל כבר מהמפעל. נ ק ו ד ה .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יואב
מילא.
לא תמיד הוא נמצא במקום.
רצוי לתאם טלפונית ,אם תרצה אני יכול להעביר לך את הנייד שלו.