מישהו שמע על צמיג GENERAL ???
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
geva dover
אני כבר שנה וקצת עם BF KM3 מידה 31, בזמנו שילמתי 800 שקל לצמיג. צמיג מצויין למעט הרעש והצריכה המוגברת בדלק ( טוב נו.. צמיג שטח מלא, לא חשבתי אחרת...).
אין שום קשר בין הדלק וצמיג שטח מלא, אלא אם הצמיג הקודם שלך היה קל מאד משמעותית במשקל.
אני עם צמיגי שטח מלא ברכב זהה לשלך ויש מצב שגם כבד יותר ואין שום שינוי בצריכת דלק ביחס לצמיג AT.
תגובה: מישהו שמע על צמיג GENERAL ???
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
אין שום קשר בין הדלק וצמיג שטח מלא, אלא אם הצמיג הקודם שלך היה קל מאד משמעותית במשקל.
אני עם צמיגי שטח מלא ברכב זהה לשלך ויש מצב שגם כבד יותר ואין שום שינוי בצריכת דלק ביחס לצמיג AT.
היו לי 50/50 על הרכב לפני של מקסיס, הבדל גדול בסוג הצמיג והמשקל, ציפיתי להבדלים בצריכה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
geva dover
היו לי 50/50 על הרכב לפני של מקסיס, הבדל גדול בסוג הצמיג והמשקל, ציפיתי להבדלים בצריכה.
מה הצריכת דלק שלך?
משקל הצמיג משמעותי לביצועים, לצריכת הדלק, למרחק הבלימה, לנוחות הנסיעה, לאורך חיי מכלולים.... כל דבר דינמי.
היו לי מקסיס, ג'נרל ועכשיו BF, כולם ה 50/50.
מקסיס היה קשה מדי לרכב,
ג'נרל ו- BF דומים, ה BF מחזיק יותר ונוח יותר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
משקל הצמיג משמעותי לביצועים, לצריכת הדלק, למרחק הבלימה, לנוחות הנסיעה, לאורך חיי מכלולים.... כל דבר דינמי.
+++1
אצל כל ייצרן, צמיג MT יהיה כבד יותר (וכבד יותר) מהצמיג AT המקביל. בתוספת השוני בסוליה ובגמישות של הדפנות , תמיד יהיה שוני בצריכת דלק.
BF 31X10.5X15
KO2- 19.9KG
MK3- 23.26KG
דרך אגב, אצלי במעבר ממקסיס 980 ל BF KO2, שניהם עם סוליה מאוד דומה, אני רואה הבדל בצריכת דלק (לרעת ה BF, שהם הרבה יותר כבדים).