תגובה להודעה: WJ 2003 מנוע 167 כ"ס מול 220
לא אני לא שבדי .. אולי גב'קה..
אני מאיזור השרון.. :) קיצר עשיתי את הפדיחה להיום
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eysham
דבר ראשון -אני לא יודע באיזה מוסך היית אבל שים לב שלא כל מוסך מכיר את הרכב הזה - והרבה מוסכים מדברים שטויות בגלל זה.
לא את כל הבוקסות ניתן להחליף. (בעיקרון, ע"פ היצרן צריך להחליף את כל הזרוע ואי אפשר להחליף רק בוקסה) אבל את העגולות ניתן להחליף - קשה אבל ניתן. יש לכתום חלק, אבל זה יקר. את האובאליות אי אפשר להחליף בכלל.
עוד דבר - לצערנו איתי מהמתלם לא יכול לעזור הרבה, כיוון שרוביקון אקספרס לא ייצרו שום דבר ל-WJ... האופציה הבאה היא חלקים מחו"ל.
מאיזה איזור אתה בארץ?
איל
אצלי ב zj 97 v8 צריך להחליף את כל הבוקסות של המוטות רדיוס מקדימה
כלומר 4 זרועות =8 בוקסות.....במכשיריי תנועה ביקשו קרוב ל 400 ש"ח ליח' (משוגעים)
הצלחתי להשיג את הבוקסות ב 100 ש"ח ליח' (חליפי)
הכל נירכש ממש בימים האחרונים ועדיין לא הורכב אני מקווה שהכל יתאים.
שמתי לב ותתקנו אותי אם אני טועה שצריך להפוך עולמות בכדיי למצוא פריטים תחליפיים לרכב הזה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amit-a
אצלי ב zj 97 v8 צריך להחליף את כל הבוקסות של המוטות רדיוס מקדימה
כלומר 4 זרועות =8 בוקסות.....במכשיריי תנועה ביקשו קרוב ל 400 ש"ח ליח' (משוגעים)
הצלחתי להשיג את הבוקסות ב 100 ש"ח ליח' (חליפי)
הכל נירכש ממש בימים האחרונים ועדיין לא הורכב אני מקווה שהכל יתאים.
שמתי לב ותתקנו אותי אם אני טועה שצריך להפוך עולמות בכדיי למצוא פריטים תחליפיים לרכב הזה.
בארץ זה בעייתי כי כמה כאלה כבר יובאו...
מה שבטוח של-WK יהיה יותר קל כי יש מלא כאלה...
לגבי הבוקסות שלך, אני לא מכיר לעומק את ה-ZJ. יש לו גם בוקסות אובאליות? או שכולן עגולות?
איל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eysham
בארץ זה בעייתי כי כמה כאלה כבר יובאו...
מה שבטוח של-WK יהיה יותר קל כי יש מלא כאלה...
לגבי הבוקסות שלך, אני לא מכיר לעומק את ה-ZJ. יש לו גם בוקסות אובאליות? או שכולן עגולות?
איל
לפי מה שראיתי כולם עגולות....רק חלק קטנות יותר וחלק גדולות......מזל שחפרתי לעומק בנושא מפניי שבמחירים של מכשיריי תנועה היתי צריך למכור כיליה :D
הבושינגים עגולים. יש גדולות (אחוריות) ויש קטנות (קדמיות), אם אני זוכר נכון.
אתה כבר תבין שמכשירי תנועה הם רק בשביל לקבל מחיר לשם ההשוואה. אם תשאל אותם שאלה מקצועית, סביר להניח שלא תקבל תשובה רלוונטית או שימושית למה שאתה שואל, מבלי לזלזל באף אחד שם, הם רק מחסנאים שעושים את העבודה.
אל תמהר לקנות, קצת סובלנות שווה כסף ,הרבה כסף..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
השועל
הבושינגים עגולים. יש גדולות (אחוריות) ויש קטנות (קדמיות), אם אני זוכר נכון.
אתה כבר תבין שמכשירי תנועה הם רק בשביל לקבל מחיר לשם ההשוואה. אם תשאל אותם שאלה מקצועית, סביר להניח שלא תקבל תשובה רלוונטית או שימושית למה שאתה שואל, מבלי לזלזל באף אחד שם, הם רק מחסנאים שעושים את העבודה.
אל תמהר לקנות, קצת סובלנות שווה כסף ,הרבה כסף..
אני יגלה לך סוד קטן.......אני עובד בחברה לחלקיי חילוף ואנחנו קונים מהם סחורה במיספרים גדולים מאד ועדיין כשאני מדבר איתם בטלפון אני לא מקבל שרות מועדף.
אני יכול לספר המון עליהם אבל לך תדע מי קורא את הדברים.
שבדי יקר, תפסיק להתחבא מאחורי כינויים.... זהותך ידועה לי...
מהתחלה, אותו לילה מר ונמהר בו כטוב ליבנו במטפונות וביותר מדי אלכוהול, רצינו ללכת, מתנדנדים מרוב שיכרות, לבקר את ורדית... כן, ההיא מהמעלה (ללכת על אמת, ברגל, מהמאהל שלנו ליד המשאבות בפארן...), ואחר כך בלילה המוטרף השני במעלה רמון... כבר אז היה ברור שתידבק בשיגעון הנהדר הזה של רכבי שטח וטיולים.
תתחדש!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
שבדי יקר, תפסיק להתחבא מאחורי כינויים.... זהותך ידועה לי...
מהתחלה, אותו לילה מר ונמהר בו כטוב ליבנו במטפונות וביותר מדי אלכוהול, רצינו ללכת, מתנדנדים מרוב שיכרות, לבקר את ורדית... כן, ההיא מהמעלה (ללכת על אמת, ברגל, מהמאהל שלנו ליד המשאבות בפארן...), ואחר כך בלילה המוטרף השני במעלה רמון... כבר אז היה ברור שתידבק בשיגעון הנהדר הזה של רכבי שטח וטיולים.
תתחדש!
דרור היקר !!
אכן דבקתי בחיידק עוד מאז !! האקורד היתה רכב נהדר ששירת אותי כשנתיים מדהימות !!
כבר היו מחשבות לתת את הרכב לאישתי ולרכוש לי טראנו ישן .... אך אז הגיע הבשורה (אני מעדכן את כולם ופונה לדרור אותו אני מכיר) ומקום העבודה בו אני עובד טרף את הקלפים והחליט להעניק לי פחונית מדגם 3 .... נמכרה האקורד...
עוד ביקור עם רפאל בטרופי עבירות רכוב על הצפרהונדה ... עוד טיול ועוד טיול...
נסיעה לחרמון ... ודי !!! נשברתי !!!
אישתי מכרה את רכבה וכיום "בבעלותה" ה WJ 2003 המפוארת !!!
לגבי הזהות הנעלמה : באמת אבי נולד בשבדיה ...
רציתי לשאול שאלות ולקבל תשובות ברמה הכי אוביקטיבית שאפשר מבלי להתקל במשהו שאולי מכיר אותי...
אני מודה לכולם על העזרה האיכותית !! נכון שלפעמים שאלתי שאלות לא הכי מקצועיות ...
אני בטוח שנפגש בטיול אחרי עצמאות (ברגע שרפאל יאשר לי נסיעה עם ה"רכב של אישתי"... !
תודה רבה שוב !!
לירן
השבדי