תגובה להודעה: מתדלק לא הגון.
שמואל שים לב!
בתור עובד לשעבר בתחנת דלק, אכן כמו שאמרו לך יש "חדר בקרב" שאליו מחובר מחשב, המחשב "אומר" למשאבות, לשנות מחירים (כשאלה משתנים במדינה) בתדלוק וכ'ו.
המחשב שולט בהכל ולמתדלק אין אפשרות (חוקית לפחות) להתעסק עם המחשב, לשנות מחירים כשמתחשק לו ומה גם שאין לו זמן לדברים האלה, כשיש לחץ של אנשים.
מעבר לכך, אפילו אם רצה לעשות את זה, יש מצלמות (זו לא המלצה, זהו החוק בתחנות דלק) שמנציחות הכל.
לידיעה כללית: בכל תחנות הדלק בארץ, יש מה שנקרא היסטוריית תדלוק.
זה אומ שגם אם תידקלת לפני שנה, בהקלדה פשוטה של מספר רכב, או מספר כרטיס אשראי, יודעים בדיוק כמה ואיך מתי ואיפה תדלקת, כל זאת בתנאי שתידלקת בתחנה המדוברת.
על הקבלה עצמה, אמור להיות מספר טלפון של מנהל התחנה, אני אישית לא ממליץ לפנות אליו, מי יודע אם לא הוא זה שקימבן את הקומבינה הזו? אולי המדתלקים שלו לא מודעים לעניין?
גש עם הקבלה או עם התלונה עצמה, למנהל האיזור (תמצא אותו דרך אנשי הסגל באינטרנט, בהתאם לתחנת הדלק המדוברת) ושטוח טענותייך.
בטוח שתוכל לעזור, אם לא לעצמך ולמכרייך, אז לדורות הבאים.
זכור, תמיד, גם בתדלוק של אופנוע ב- 30 שקלים, תמיד יש תיעוד, אין כזה דבר שלא.....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mi88
אבל לי נראה שבעל הבית לא יודע מזה, והמתדלקים עושים שם משכורת מהענינים האלו.
לכן קודם כל תידעו את הבעלים.
משה
לא הבנתי. זה נכון אם חמי היה משלם במזומן, אבל הוא שילם באשראי, אז רק בעל התחנה יכול להרויח, לא המתדלק. אבל אולי הוא הבן שלו, או משהו, לך תדע...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
אפשר לארגן גם "מארב" בסגנון של כלבוטק רק בלי הSHOW ואח"כ לגשת למי שאמור להיות מומנה על פיקוח כנגד תופעות כאלה.
אני מוכן, מישהו מעוניין להצטרף למבצע ?
שמואל
אם הוא מעביר 250 ותידלקו ב- 230 אז הוא מושך מהקופה 20 ש"ח
כי בסוף משמרת תהיה לו קופה מאוזנת.
אגב זה הבעיות ברשתות המזון הגדולות, שעושים זיכוי למוצר בכאילו,ותמורת המחיר לוקחים מזומן, וכך הקופה מאוזנת.
דוגמא שהייתה לי, אני קונה בפיצוציה ליד הבית, ומכיר אתהבעלים טוב מאד, ויודע את המחיר של המוצרים שאני קונה. באתי כמה פעמים, וכשקניתי שמתי לב שהעלו חצי שקל יותר.
לאחר כמה ימים, פגשתי את הבעלים ושאלתי אותו אם הוא העלה את המחיר.
הוא היה המום, כי אנשים באו גם בגלל שהוא הכי זול באיזור במוצרים האלו, והתברר כי העובד "עשה קופונים". אם לא הייתי מכיר אותו אז הייתי אומר שהוא עושה את עצמו אבל מכיוון שאני מכיר אותו אז אני יודע שכן עבדו עליו.
משה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mi88
שמואל
אם הוא מעביר 250 ותידלקו ב- 230 אז הוא מושך מהקופה 20 ש"ח
כי בסוף משמרת תהיה לו קופה מאוזנת.
אגב זה הבעיות ברשתות המזון הגדולות, שעושים זיכוי למוצר בכאילו,ותמורת המחיר לוקחים מזומן, וכך הקופה מאוזנת.
דוגמא שהייתה לי, אני קונה בפיצוציה ליד הבית, ומכיר אתהבעלים טוב מאד, ויודע את המחיר של המוצרים שאני קונה. באתי כמה פעמים, וכשקניתי שמתי לב שהעלו חצי שקל יותר.
לאחר כמה ימים, פגשתי את הבעלים ושאלתי אותו אם הוא העלה את המחיר.
הוא היה המום, כי אנשים באו גם בגלל שהוא הכי זול באיזור במוצרים האלו, והתברר כי העובד "עשה קופונים". אם לא הייתי מכיר אותו אז הייתי אומר שהוא עושה את עצמו אבל מכיוון שאני מכיר אותו אז אני יודע שכן עבדו עליו.
משה
במקרה הזה אם המוכר משתמש בקופה הרושמת באופן קבוע הרווח הוא של בעל העסק ולא של המוכר. (כל זה בהנחה שהמוכר מקליד כל מכירה).
סוף שבוע טוב לכולם.
מזומן הם לא מקלידים.
יש המון תחנות שמוכרים סולר בהנחה מטורפת במזומן .. מאיפה אתם חושבים ההנחה ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אפי מאגנום
במקרה הזה אם המוכר משתמש בקופה הרושמת באופן קבוע הרווח הוא של בעל העסק ולא של המוכר. (כל זה בהנחה שהמוכר מקליד כל מכירה).
סוף שבוע טוב לכולם.
בקופה אפשר להוציא גם זיכויים אח"כ ...
נדב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ח.שמואל
אני מוכן, מישהו מעוניין להצטרף למבצע ?
אשמח להצטרף.
ובכל אופן - אם אתה לא רוצה לעשות רעש מדינה, אני מתאר לעצמי שמדובר בתחנת דלק ששייכת לרשת כלשהי, הייתי מתחיל בלשלוח מכתב מאוד זועם לרשת ולבקש לצפות בהקלטות המצלמה מהתדלוק המדובר + תיעוד התדלוק במחשב כמו שאמרו פה לפני (שע"פ חוק חייב להיות לתחנה).
אגב - לפי ההגיון שלי, אם הוא לא היה חותם על הקבלה, בחברת אשראי היו אמורים לבטל את החיוב בטענה שהוא לא קיבל את המוצר שחייבו אותו עליו ובגלל זה גם לא הסכים לחתום, לפי מה שאני מבין, חתימה = הסכמה.
גיא
הנחת מזומן ניתנת בגלל שאין עלויות כרטיס אשראי, (בין אחוז לשתיים).
הכסף מתקבל במזומן. ואולי מקבלים ריבית בבנק.
לדעתי בעיה לא לרשום בתחנה כי יש שעוני מדידה.
משה
משה איזה אחוז ואיזה שניים ?
6 וחצי שח לליטר בויזה ו 5 עגול במני מני מזומני
זה אחוז ?
אצלנו אין הבדל כזה גדול (שקל וחצי?)
בהנחת מוניות (שגם אני מקבל) או הנחת מזומן בתחנה אחת באיזור תעשיה (כפ"ס) זה 5.68 לליטר סולר וזה הכי זול.
איפה ממלאים ב- 5 ש"ח עגול? גם אני רוצה
סביר כי הסולר מהול במים או חומר אחר?
משה
יכול להיות שמהול ... כניראה שמהול ....
אבל זה בא מאותה משאבה.... אז לפחות שיעבדו עליך בפחות כסך :)
תעבור לגור מחוץ לגוש דן, תגלה עולם ניפלא :)