אכן, זו בדיוק הבעיה אצלי (ואצל עוד כמה פטרוליסטים)
כל פתרון שתאלתר יוכל לשרת גם אותנו.
תודה מראש,
סמי
Printable View
אכן, זו בדיוק הבעיה אצלי (ואצל עוד כמה פטרוליסטים)
כל פתרון שתאלתר יוכל לשרת גם אותנו.
תודה מראש,
סמי
שלום חברים,
גלשתי לתומי בפורום וראיתי את השרשור המעניין והילדותי לסרוגין.
אז ככה,
אין טעם וסיבה אמיתית להתנצח..זה די מתיש.
ראשית, אני חייב לציין שאני כבר שלוש שנים על פטרול ונהנה מאוד. כל מה שאני עושה לרכב שלי הוא מנסיוני האישי ומתאים רק לי!!!
אני כמעט בטוח לחלוטין שאף פעם לא המלצתי להסיר או לנתק את המייצבים! יש הבדל בין לספר על מה שעשיתי ובין להמליץ, ואני בטוח שלא המלצתי.
אכן, למייצבים יש חשיבות עליונה בכל הקשור לבטיחות אקטיבית, בדיוק על מנת לרסן תנועות מרכב רחבות בעיקר, אך לא רק, בסטיות ושינויי כיוון מהירים או פתאומיים.
אני, ואנני יודע על אחרים, מסתדר עם רכב שאינו מצויין במייצבים ואכן מוכן לספר ותאר את חוויית הנהיגה ברכב שכזה.
כל אחד הנוהג ברכבו יכול להחליט מה הוא עושה ברכבו - כדאי שיידע את ההשלכות של המעשים האלה, ואם הוא חיי איתם בשלום, אזי מצויין.
לכן, אני מדגיש, אנני ממליץ לנתק מייצבים. אני אומר שניתן, ואני מסתדר עם הרכב כפי שהוא מתנהג גם בלי (ישנן השלכות לדרך בו אני נוהג היום).
לעצם העיניין - כפי שאיציק אמר וגם עוד, וגם אתה נוכחת לראות, קופסת הפיקוד בד"כ מתמלאת ברפש ומפסיקה לתפקד.
אני חושב שאפשר לבטלה ולעשות גם ניתוק מכאני ידני - ז"א במקום כבל שמושך את הפין המחבר את המייצב, אפשר לחבר לפין זרוע מעריכה ולעשות זאת ידנית.
סתם רעיון....
תמשיכו להנות בשטח ומעבר...
ג'וי
תפסיקו לנסות להמציא את הגלגל
או שתחזיר את זה למצבו המקורי ( וזה יקר אפילו יקר מאד ותיהיה מוכן שזה יתקלקל שוב )
או שתבטל את המערכת ותחזיר את זה למצב המקורי ללא מנגנון הניתוק .
בדוק בספר החלקים יש זרועות קישור למנתק ויש זרועות קישור בלי מנתק .
אתה יכול למצוא בשוק החלקים זרועות מדגם רכב אחר שיתאימו לך באורך .
בינתיים כדאי לך לבדוק את מוט המיצב לסדקים ושברים בצד ימין של הרכב .
כתוצאה מהפסקת הפעולה של המנתק המקורי המיצב משתחרר מה שמאפשר לו מהלך גדול יותר
ואז כל זרוע המיצב נסדקת או נשברת .
נסיעה ללא מיצב היא מסוכנת ולא בטיחותית .
גם המנתק המקורי יודע לחבר את עצמו כאשר הרכב מעלה מהירות .
איציק