נמרוד .. שמע והשכל .. אני אומר את זה מנסיון .
חנן בטח זוכר שלפני כמה שנים.. הבטחתי לו כתבה מלאה על פירוק והרכבה של סרן אחורי ,המרה מAMC20 לדנה 44 אחורי וכמו כן מדנה30 קצר לדנה30 רחב ,שיפוץ מלא לחלוטין ,אני מדבר על שלדת סרן ריקה עם הפיניון והקורונה בחוץ . (הכתבה עדיין אצלי ,היכן שהוא) .
אוף .. כמה זה עלה ,הון הון .. אבל ,רציתי לדעת ולעשות לבד והלכתי על זה מהסקרנות של העשייה . עזוב שגיליתי לאחר ההרכבה שהסרן עקום במקצת והיה מאוד קשה לראות את הסטייה כאשר הסרן מפורק ,בסופו של דבר גם אצלי הסרן נדפק ,אומנם לא הפיניון/קורונה כמוך ,בסך הכל הלכו המיסבים של הפיניון שהם עיקר הכסף וכל זאת בגלל שהנשם נקרע לי והמים חגגו ואז תוך כדי הנסיעה התפרק המיסב ,מה שתקע אותי בשטח בוצי ללא 4X4 .
בקיצר .. נמרוד לך על סרן ק-ו-מ-פ-ל-ט הכי זול ,הכי בטוח ,יש חלקים ,אבל אין נועלי טבור .
סרן קדמי - הכולל מוט שפור + דראגלינק + מע בלמים מורכבת חדשה + דיסק חדש ונועלי טבור קבועים . מחיר כולל : 1400ש"ח ,אכלתי אותה בגלל "אלי" העובד של סמו ,יכלתי להוציא ב1000 ש"ח . (סיפור בפני עצמו) .
סרן אחורי - אין צורך לפרט ,הכל ,הכל ,הכל חדש .. מה שאתה רוצה וכולל צנרות אמברקס .
נמרוד - לחסוך לך את הבזבוז של הזמן והכסף ,שים סרן על הרכב ,שים שמן ,פמפם ברקס וסע .
השועל