אולי היה מגן מנוע, מיגון טראנספר לא היה בשום מקום.
אני יודע שרון מדבר על מיגון טראנספר, נדמה לי שגם חיימוביץ'.
נדב.
Printable View
אולי היה מגן מנוע, מיגון טראנספר לא היה בשום מקום.
אני יודע שרון מדבר על מיגון טראנספר, נדמה לי שגם חיימוביץ'.
נדב.
המיגון היחיד שיש הוא גחון.
אם היית פותח את השרשור עם המידע הזה אולי התגובות היו אחרות- אם חבר שלך יצר מיגון שאינו פס-ייצור של מישהו ואתה רוצה לשכפלו, זכותך והאמת לא נראה לי פסול.
הרעיון או תפיסת העולם שהצגת לגבי כשרות שכפול מוצר של סדנא,בגלל שהם השקיעו בפיתוח ובדיקות ודורשים מחיר מסויים שלא נראה לך אישית אז מבחינתך זה בסדר להעתיק, פסול ועוד איך.
מסכים עם האמירה הזו במלואה ובהדגשה לעיל, אבל אם זה היה מוצר של סדנה שלא נמכר יותר ע"י הסדנא, האם גם אז לדעתך זה פסול ? (וזה לדעתי המצב)
בעקבות השרשור הזה פנה אלי בהודעה פרטית אחד מעובדי אספיר והציע לי מגן מנוע שיש להם על המדף. אין להם משהו אחר והוא לא נקב במחיר אבל אמר שהוא זול.
תמוה בעיני מדוע הוא לא הגיב פה בשרשור וכך גם עניתי לו. אולי הוא עוד יצוץ פה, ויהיה מעניין לשמוע את עמדתו ...
נדב.
קודם כל, לי כבר יש את כל המיגונים שאני רוצה ברכב, (החלפתי רכב והנוכחי הגיע עם הכול, ותודה לרענן ...) לכן אין לי צורך או רצון להעתיק שום דבר.
לגבי החברים פה שכן רוצים להשיג לעצמם מיגון, יש לי את מספר הסלולארי של אותו עובד אספיר ואשמח להעביר אותו בהודעות פרטיות. אני לא מפרסם כאן כדי שלא יבלבלו לו במוח, אם ירצה לפרסם הוא יודע איך (הוא חבר רשום באתר).
לדורון ושמיל: הבהרתי את דעתי בצורה ברורה לגבי העתקה של מוצר שאפשר לקנות כיום, וגם לגבי כזה שלא, ועשיתי הבחנה מאוד ברורה בין שני המקרים. שניכם נמנעתם מלהביע דעה לגבי המצב השני, שבו אי אפשר לרכוש יותר את המוצר המקורי - אשמח לשמוע את דעתכם, אפילו אם זה היפותטי - זה רלוונטי לדיון, ואם דעתכם שונה מדעתי (לגיטימי כמובן) אשמח לשמוע את הנימוקים.
נדב.
משהוא שאני בניתי
עבד קשה ולא הראה סימנים של חולשה או עיוות
את החומר קיבלתי מחבר אז אין לי הערכה כספית החומר הוא ברזל 3 מ"מ
http://jeepolog.com/forums/showthrea...E5%E9%E8%F8%E4
שים לב, נדב, שהבעייה העיקרית, שלי לפחות, היתה עם המקפצה, לא עם הפיפי.
כולם עושים פיפי, כל אחד לפי גודל השלפוחית שלו, ואין אחד שלא משתין אף פעם.
האלגוריה ברורה, אני מקווה.