1. המון מזל טוב- אני מתנצל מראש על האורך של ההודעה- אבל כזה אני (אורי/נמרוד- תרגישו חופשיים למחוק אותה :lol: )
2. אתה מוזמן לעיין בספר אצלי- לא ברור לי למה אתה מתקשה לרכוש- אני קניתי גם צ'ילטון וגם היינס שנשלחו לביתי ללא בעיה. אבל... ראה מס' 3
3. קראתי בעיון את הספר- ועדיין לא עשיתי שום דבר ממש שרשום שם... כי אני קצת חושש לקלקל.. כן הפקתי מהספר קצת יותר תובנה על מה זה מה ואיפה זה נמצא...
4. כאן- המקום היחיד שאני מוצא מזור אמיתי לבעיותיי- עם עצות טובות וטלפונים מסייעים.
5. עד היום העזתי רק: 1. להחליף את כל הנוזל במערכת הקירור (איזה פורקן שמחה היה כשהאוטו הניע אח"כ... והבנתי שכנראה לא גרמתי שום נזק בלתי הפיך...) 2. בלית ברירה בעת טיול לתקן בולם קדמי ימני שהשתחרר לו בנסיעה.
6. כשנכנסתי לפה לפני שנה לא ידעתי למה 4X4 נקרא כך. אחרי 5 חודש' שיטוט קניתי סמו היום אני כבר מזמין את הנעילה האחורית :lol: למה? כי זה מדבק :lol:
והכי חשוב:
א. מהיום שהוא אצלי (7 חודש') אי לא מפסיק לנסוע איתו בשטח- יום יום- גם אם זה מאריך את הדרך מהעבודה הביתה. ככה התחלתי בקטנים, אח"כ טיולים מהספר של ברקאי, ועם הזמן גם טיול ארוך בדרגת קושי "קשה" עפ הספר ועם רכבים נוספים (מה שהחברה פה בטח קוראים קלה + ...). לאט לאט עולה הבטחון והנסיון מה הוא יכול ומה הוא לא. כשאני לא בטוח- אני עוצר, יוצא, בודק, שולח חבר להסתכל איך זה נראה בזמן אמת ולא מתבייש לסגת לאחור כשאני לא בטוח- אני מניח שרוב הדברים שנסוגתי מהם עבירים למדיי לסמוראי- אבל כמו שרמזו לך כאן- זה לא הרכב אלא הנהג- ואת גבולות הקיצון של הרכב אבחן כשאפתח את גבולות הקיצון שלי..
ב. חשוב להפנים- יש כאן אנשים סופר מוכשרים! באמת! ובגלל זה הם כאן - והעצות שלהם שוות זהב! בררררם- דע את מגבלותיך, ואל תתייאש אם לא כל מה שנקסוס מרתך ומסדר בשניה או סוזי פותר בהינף יד, אומר שגם אתה יכול. תשמע מהם- תבין מה צריך להעשות- ואז גש לאיש מקצוע עם דרישה מדוייקת- זה מוזיל את העבודה ושומר אותה מקצועית. עם הזמן- תרכוש מיומנות ותעשה לבד(מה שעוד לא קרה לי :cry: ) לדוגמא: אני מת לרתך גגון- אבל מבין שזה עניין בטיחותי שחלילה יעוף בנסיעה ויפגע באחרים- אז אני מתייעץ פה מה צריך- וניגש לחבר רתך שיעשה... קאפיש? אל תשכח- הסמו שלנו עם קצת שיפורים (צמיגים גדולים מהמקור ונעילה) יטייל עבורך את מרבית המסלולים הכי יפים פה בארץ- ובשביל זה קנינו אותו!
והכי חשוב- תתחדש ות ה נ ה!!!!!
* אפרופו הברכיות למנהל הבנק- היית ייושב לספר לך על פתרונות אחרים- אבל עדיין כואב לי לשבת :twisted: