בתמונה עם שלושת המתגים, מעליהם יש מין כפתור/ידית מוזרה שלפי ההתקנה נראית מקורית. מה זה?
Printable View
בתמונה עם שלושת המתגים, מעליהם יש מין כפתור/ידית מוזרה שלפי ההתקנה נראית מקורית. מה זה?
ממש כמו קרוז קונטרול :p
נניח שתאורה על הגג מעל החלון האחורי זה מצוין.... למרות שהמון ממה שהפנסים יודעים לתת פוגע בגג....
עדיין שילוב של 4 על הגג (ועדיף עם גשר מעל הנהג ולא מעל הארגז) ו2 לפני הגריל היה נותן תאורת שטח הרבה יותר טובה.
אני לא מבין לאן אתה חותר,הפנסים הם ממוקדים ולא מפוזרים ולכן מופנים לטווח הרחוק שלשם כך הם מיועדים,לטווח הקצר יש את פנסי הרכב לכן "האיבד" לטווח הקצר הוא מינימלי ולא.המון ממה שהפנסים יודעים לתת לא הולך לאיבוד,אם הייתי משתמש בפנסי ערפל אתה היית צודק.
שילוב של 4 על הגג בעזרת גשר מעל הנהג אולי היה מונע את "האיבוד" אבל יכול להיות מאוד שהאור היה חוזר אלי מהמכסה מנוע עצמו ומסנוור לכן אני מעדיף שהאור יפגע בגג ולא יחזור אלי מהמכסה
גשר מעל הנהג?? זה הדבר הכי מכוער שראיתי לטעמי:(
2 לפני הגריל-הדבר הראשון שחוטף מכה ונשבר ומה גם שהפנסים חוסמים את מעבר האוויר לרדיאטורים
לדעתי עשיתי את הדבר הנכון כאשר התקנתי אותם על הגג ויש לכך קבלות-אם זה לא היה טוב הייתי רושם שאני לא שמח עם התוצאות
אשמח לראות תמונה שלהם עובדים בלילה
היי
ראיתי את האוטו שלך ביום שלישי על כביש 5.
יפה מאוד!!!
פלג_
קוף לילה.
בטח שאתה צריך פנסים.
אלו פנסי ערפל?
אבל הענן הלבן לפניך זה לא ערפל. זה אבק. אבק שאני משאיר לך.
ערב טוב
תהנה מהתאורה ויחיו הקנאים בשביל לסבול
יש לי גם מערכת פרוגקטורים ולא אחת עזר לנו לא ליפול למידרונות.
מצב התאורה בגיפים בכי רע נותן רק חזית (אולי בחדשים זה אחרת לא יודע)
אנחנו לא גששים ,ואנחנו לא בצבא.
אנחנו לא מחפשים עקבות ,לא בנסיעה מבצעית מאחורי קוי האויב,ואנחנו לא במסלולי מרוץ.
כולנו מטיילים עם משפחות וכמה שיהיה יותר תאורה יותר טוב.
ואם טוב לו עם התאורה שביצע ואראה אותה לקבל פידבק.
למה? אי אפשר לפרגן.
אילן
עבודות עפר ופיתוח