-
תגובה להודעה: [רכישה קבוצתית] מסיכות ריתוך איכותיות ותקניות (!!!), רתכות אינוורטר ורת
-
תגובה להודעה: [רכישה קבוצתית] מסיכות ריתוך איכותיות ותקניות (!!!), רתכות אינוורטר ורת
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kd2
הרשימה המעודכנת -
1) ים (KD2)- או 100V או 9100X, עוד לא סגור.
2) אמיר (בומס הקופץ) עם 100V.
3) עידו לוריה. 100V.
5) עידו לוריה. 100V.
6) עידו לוריה. 9100XX.
7) אלון בלושטין (?)
אהוד (EHUD). מסיכת 100V.
9) בז (?) - (BAGA). עם 9100XX.
לא סגורים אך מתעניינים -
10) ויקטור (VIK014).
11) איתי (ציקס).
12) נחמיה (NACHCHE).
13) Porsche_Dude .
אנשים....אני מזכיר לכם שהמבצע הנוכחי רק עד סוף יוני ( היום ה- 15/6 ).
השאיפה היא לגייס כמה שיותר אנשים ולכן אני מעוניין למשוך את הקנייה הכי קרוב לסוף החודש (אם אראה שאין הצטרפויות חדשות מבחינתי אפשר כבר לקנות בשבוע הבא).
כבר בימים הקרובים אני אתחיל סבב טלפונים לראות כמה מתעניינים רציניים וסגורים יש לנו מתוך הרשימה הנ"ל כדי שנוכל לקבוע סופית איך אנחנו מגלגלים את הקנייה הזאת.
השאיפה כרגע היא לארגן מפגש באזור המרכז, להתנסות במסיכות השונות ולרכוש במקום.
אני אישית בספק אם יהיה אפשרי לארגן יום ושעה שתהיה נוחה לכולם אבל זאת הצורה הכי טובה.
קדימה חברים...מדובר פה על הזדמנות פז לשדרג לציוד בטיחות מליגת העל !
אל תתפשרו על הנושא - אלו העיניים שלכם !
-
עוד מעוניין ( לא רשום באתר ).
14) רן מסלם - 100V.
-
מעוניין ב 100V
ומה המחיר לאחת עם גרפיקה ד"א?
עומר
052-3851635
-
15) עומר - WAIZMAN
100V.
אני לא יודע את המחיר המדוייק, אני מניח ש100-200 ש"ח יותר, קח בחשבון שככל הנראה יצטרכו להזמין לך במיוחד.
-
אז גם רגיל יהיה בסדר.
מה שכן, אם תוכל לברר איתם במדוייק זה יהיה אחלה.
תודה :)
-
עומר תזמין עם גרפיקה זה מרתך הרבה יותר טוב :D
עידו
-
אהלן! תודה ל KD2 על ארגון הקנייה הקבוצתית!
גם אני מעוניין במסיכה, כנראה 9100X.. ארצה להגיע, לנסות ולהתרשם לפני שאני מחליט מה בדיוק
0544892269
תודה רבה!
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עידו לוריה
עומר תזמין עם גרפיקה זה מרתך הרבה יותר טוב :D
עידו
נו ברור, בגלל שזה לא שחור זה קולט פחות חום מהריתוך ואז לא חם לך בראש ואתה יכול להתרכז טוב יותר... לא? :rolleyes:
-
ויקטור VIK014 מתלבט ביחס לדגם מסיכה, בכל מקרה אני קונה.
-
16) כפיר ( Samurai Kfir ) - כנראה 9100X.
יפה מאוד חברים....עוד קצת ואנחנו מגיעים ל-20.
עומר, אני אברר לך בתחילת השבוע.
-
אחרי כמעט שלושה שבועות,
נראה לי שהמכירה הזאת הגיעה לשיא הפוטנציאל שלה.
בעקבות היוזמה היפה שלנו פה חברת מ.ב. מעוניינת לערוך לנו מפגש וסיור במפעל שלה.
הסיור יהיה פתוח גם למי שלא מעוניין לקנות במסגרת הקנייה הקבוצתית.
מה אתם אומרים על איזה יום שישי....סיור + שוק ???
-
אשמח להצטרף לרכישה, 100V
יואב - 0523-790042
-
מעולה...
17) יואב ( Jozi )
100V.
הכיוון הכללי כרגע - יום שישי הבא במ.ב.
אצור איתכם קשר טלפונית.
-
אפשר עוד פרטים על הרתכות של Riland שמוצעות? איזה דגמים ועוד נתונים?
באתר שלהם יש רק רתכות MIG ו- TIG ומכשירים משולבים.
תודה
-
לצערי הרב האתר של מ.ב. על הפנים.
לפרטים נוספים אתה מוזמן להתקשר ליוני, לא ביררתי מעבר לנתונים הללו.
-
חדשות טובות(או שלא)- המסיכה של זיקה החליטה שהשבוע לא בא לה לעבוד :roll:
מתי הקנייה הקבוצתית ננעלת?
ושאלה נוספת: מה המחיר המלא של ה100V? ומה המחיר הסופי שלה בקנייה הקבוצתית?
-
למה אני לא מופתע ?!
קודם כל דבר איתם לגבי אחריות ותיקון ואם אתה כבר שם אתה מוזמן להזכיר להם שהם צריכים לחזור אלי עם הרבה תשובות.
הכיוון כרגע, כפי שכבר אמרתי, הוא יום שישי הזה... אבל זה לא סגור.
בתחילת השבוע אדבר עם כל מי שמסר פרטים ונראה מתי ואיך זה מסתדר לכולם.
המחיר של ה100V כרגע, אחרי כל ההנחות - צריך להיות 650-680 ש"ח.
גם אם תחליט לא לרכוש אתה וכל מי שמעוניין מוזמן להגיע לסיור במ.ב.
שבוע טוב
ים
-
יש לנו עוד מצטרף לקנייה...
18) רן מנתיב העשרה (לא רשום באתר).
-
עידכון...
דיברתי היום עם כל מי שהשאיר פרטים.
כל מי שדיברתי איתו עדיין מעוניין במסיכה, 16 איש כרגע (אחד לא השאיר פרטים וטעיתי באחד בספירה = 18).
לא נראה שיש מספיק אנשים המעוניינים להגיע לסיור (4 כולל אותי) בכדי להטריח את מ.ב. לפתוח לנו את המקום במיוחד ביום שישי ( למרות שהם מוכנים בשביל כל כמות...).
אפשר לעשות את זה גם באמצע השבוע בכדי שלא יצטרכו לפתוח בשבילנו במיוחד.
כל מי שלא מעוניין להגיע לסיור במ.ב. ירכוש את המסיכה שלו מהסוכן של מ.ב. באזור מגוריו (אני ויוני נדאג לשידוך הקונים לסוכנים).
הרוב רוצים 100V, יש כמה 9100X ואפילו 9100XX אחד.
הסוכן של יוניוולד באזור הדרום לבטח רק מסב נזק לחברה בה הוא עובד.
ואנחנו חוגגים חודשיים וחצי להתעלמות של חברת זיקה ממני לאחר שביקשתי מהם הבהרות בנושא
(אי ?! ) עמידת המסיכות שלהם בתקנים.
אני היחידי ששם לב שמאז שהם מתעלמים ממני בפורום וטלפונית - הם גם לא הגיבו אפילו פעם אחת באתר ?
קצת מוזר שחברה שמשלמת לא מעט כסף על פירסום באתר פתאום מפסיקה להיות פעילה בו....לא?