תגובה להודעה: עזרה בנושא קיט הגבהה
כולנו מסכימים שיש קיטים בשוק. נקודה. (פחות טובים או יותר טובים זה כבר מתבסס על כל מיני אסכולות של ידע ונסיון של אנשים).
אני הבאתי את הקיט של RE לפני כ5 שנים אחרי שרמי הביא אחד. דאז, שאר הקיטים לא היו קרובים לתוכן ולמחיר, שלא לדבר על זה שיבואנים של קיטים לא היו בארץ. המחירים היום גבוהים יותר ממה שהיו פעם וזה טבעי, הביקוש גדל, לא בארץ, בעיקר שם והתווספו גרסאות לקיטים.
היבואן בארץ זיהה את העלייה בביקוש ולא רק של הZJ והXJ אלא גם של הרנגלרים. ומבחינתי זה לא רע שיש לך פה חנות של חלקי חילוף לRE וזמינות.
לגבי Roughcountry : אף אחד לא יקח להם את 65 שנות הנסיון, אבל זה לא אומר שהם 100% מושלמים "לדגם" הרכב שלנו, מרבית הנסיון של חברה זו הייתה על מתלים לפיקאפים בארה"ב(פורד,טויוטה, GM ושבי).
אבל אם נחזור רגע לנושא שלנו, מה לעשות שלZJ זה לא הקיט הכי טוב ושוב זה לא אומר שהרכב לא יהיה מוגבהה מספיק או טוב יותר או פחות, אבל בהשוואת האמינות והביצועים הRE לוקח קצת יותר.
זה בסדר לשים את הקיט הזה על הרכב, אל תתרגש. הוא יעשה את העבודה בהחלט.
*לגבי תופעת העדר - איזה עדר ואיזה נעליים, אם היית במפגש האחרון היית רואה מגוון רחב של כלים ואין אחד שדומה למשנהו, אז אני לא מבין על איזה תופעת "עדר" אתה מדבר.
Roughcountry סביר, הפרוקומפ פחות.
איך אומרים האמריקאים " שווה את המחיר הזול" , או לחילופין " מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל".
לדעתי קיט RE SUPER FLEX 4.5 כמו שיש על הרכב של דני למשל נראה הכי טוב על ה ZJ.
ראיתי קצת גראנדים מוגבהים בימי חיי, אני מבחין מיד ומרחוק למי יש RE 4.5 ולמי לא, הגובה שונה, ביצועי המיתלים שונים.
על סמך מה שאני יודע יש הבדל בקפיצים של RE לבין האחרים, אלו של RE בעלי סליל עבה שאינו נסגר ומתרסק בקלות על מהמורות, הקפיצים האחרים כמו גם של IRO, SKYJA.RC רכים יותר ייסגרו מהלך מהר יותר ויגמרו את חייהם מהר יותר למי שעושה שטח. בכביש אולי הקיט הזה יהיה נוח יותר מRE.
אני לא יודע מה שווים הבולמים שהם נותנים, בולם רך מדי בשילוב קפיץ רך = מתכון לסבל.
אני גם לא בטוח שהמחיר זול כל כך, חסרים לי המון חלקים חשובים בקיט שלהם, אני לא רואה שם פנהרד קדמי מתכוונן, לא רואה ניתוקים למייצבים, לא רואה צינורות בלמים ארוכים, לא מאריכים למייצבים האחורים, ובטוח שכחתי משהו, להוסיף את החוסרים בארץ לאחר מכן יהיה קשה.
שתבין.. אף אחד לא בא לשכנע אותך מה לרכוש, נהפוך הוא.. יהיה מענין לשמוע חוות דעת על סטאפ אחר, אבל אל תפסול במחי יד את הנסיון רב השנים שיש לחברה כאן ששיפרו לאט וחלקם בשלבים רבים עד שהגיעו לסטאפ האידיאלי לרכב הזה, אתה יכול לחסוך המון כסף וזמן אם תקשיב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Saar
לאיזו רמת עבחרות אתה רוצה להגיע?
בתקציב הזה, הייתי מגביה את האוטו ב 2" עם אוקולונים
אם צריך מחליף בולמים
קונה מנתקי מייצבים של JKS מתכווננים ל 2"-4" הגבהה
צמיגי שטח טובים וזהו.
זה אמור להשאיר לך עודף מ 6K - למעט הצמיגים,
אם לא תצטרך להחליף בולמים (לא יודע אם הם מספיק ארוכים, אני מניח שבעלי ה ZJ שניסיו ידעו לומר, רמי? ) אתה יכול להגיע לעלות של 2000 ש" לכל היותר.
ב 2" לא צריך הארכה לברקסים, לא פיטמן ולא שום שינוי נוסף.
ועדיין, כנראה שתעבור 95% מהמסלולים בארץ ללא בעיה.
סער.
ד"א, לגבי המשפט שלך "אז כולם מסכימים שיש קיטים לא פחות טובים בשוק מהקיט היקר ...."
כן, יש קיטים לא פחות טובים, הבעיה שבד"כ הם גם לא פחות יקרים.
פעם אמר לי מישהו "גבינה חינם יש רק במלכודת עכברים"
או בתרגום לעברית, לכל דבר יש מחיר...
קיימות דרכים נוספות ליבא קיט, לא חייבים לרכוש מהיבואן הרישמי, בד"כ זה מוזיל את העלות.
אני מדבר על הגבהה 3.5" ועל רמת עבירות בינונית ומעלה
אני מבין שהסכום שרשמתי הינו נמוך להגבהה הנ"ל.
אני אשאל בצורה יותר ישירה ויותר עניינית .....
האם מישהו מכיר מקום בו אוכל לרכוש הגבהה 3.5" בסדר גודל של 6000-8000 ש"ח כולל הכל?
ועדיין שההגבהה הנ"ל תעמוד בסטנדרטים ? כשאני אומר הכל אני מתכוון לקיט קומפלט שכולל:
קפיצים, בולמים, מנתקיי מייצבים, פיטמן, הארכה לברקסים, זרוע ל' ......
אני מדבר על קיט מוכר ולא על קיט קומבינה .....
אני מתכוון לקיט שאחריו אני אצטרך להשקיע רק בצמיגים .....