הרוטויילר ששומר - עדיף שיישן בג'יפ
a surprising little howdy doody
Printable View
הרוטויילר ששומר - עדיף שיישן בג'יפ
a surprising little howdy doody
אני גם חשבתי כמוכם על הדוגו ארגנטיני שלי שישנה קרוב לג'יפ - היום כשאני יודע מה יקרה לה כשיגיעו הנבלות אני מעדיף שהיא תהיה רחוקה ככל האפשר - ממש לא בא לי לאבד את שני הכמעט ילדים שאני מאד אוהב במכה אחת - לא מסובך בכלל לזרוק לה אוכל מורעל - זה מה שבד"כ הם עושים. עדיף שילך רק הג'יפ.
גנבי הג'יפים אינם גנבים מזדמנים.
אלה לא נרקומנים ששוברים חלון כדי לקחת רדיו דיסק.
הג'יפים הללו מוזמנים, והגנבים עושים עבודת מודיעין מאוד יסודית. הם בודקים היטב את הג'יפ ומה יש בו לפני שהם באים לקחת אותו.
גנבים מקצועיים באים עם מחשב, מפלג קומפלט, חיישן קראנק, ג'ריקן דלק ועוד ציוד יסייע להם להניע תוך דקות ספורות. הם גם לא מגיעים לבד, כמעט תמיד יש להם רכב ליווי שסוחב ציוד ויסייע בגרירה וכו'. הם מצויידים היטב, מאוד מקצועיים וממש לא פראיירים.
, והדרך היחדיה לגרום להם לוותר היא לנעול את הג'יפ פיזית בצורה כזו שתקשה עליהם בגלל רעש וכו'/לא תאפשר להם (במגבלות הזמן שיש להם לביצוע ה"עבודה" - דקות ספורות, עד שמישהו יתעורר ו/או יחשוד) להזיז אותו ממקומו. בגלל זה סנדלים מסיביים, שרשראות מסיביות ורועשות וכיו"ב ברזלים שמקבעים את הג'יפ למקום, יעילים יותר מניתוקים אלקטרוניים ושאר אמצעים כמו מנעולי דוושות וכו' שמונעים התנעה/נהיגה ברכב, אבל עדיין מאפשרים לגרור את הג'יפ ברצועה...
באותו נושא ולא באותו נושא, מי שלא נתקל במודעה הבאה יתקל עכשיו - http://jeepolog.com/forums/showthread.php?t=46001
אחרי בירור קל מדובר ב"בן דוד" מבאר שבע (ובטוח שלא מדובר ברכוש גנוב.............)
אז למי שהיה ספק או שאננות מסוימת- יש להם אינטרנט, והם יודעים להשתמש בו יופי.
במקום להסביר איך אתם נועלים ואיך אתם נמנעים, תעברו לערוצים פרטיים.
ואפשר גם להוסיף... שהם מתפוצצים מצחוק כשהם קוראים את השרשורים האלה. ארז, נראה לך שהם מגלים כאן את אמריקה?....
בוב הבנאי
אפשר לאלף את הכלבה שלא תאכל שום דבר שמוגש לה על ידי זרים.
עדיין יהיה אפשר ל"נטרל" כלב שמירה באמצעים אלימים אחרים. אבל אני מאמין שכלב שמירה מאולף היטב כולל אילוף לסירוב לאוכל יהיה יעיל גם כנגד הגנבים המקצועיים שדרור מתאר - הם פשוט יעדיפו "טרף" קל יותר ופחות מוגן.
ליפני כמה חודשים גנבו מאצלנו סופה דיזל
והגנבים ישר נסעו לכיוון כביש 6 דרום כשהם ירדו במחלף לכיוון דרום
הסייר של כבי 6 ראה אותם במהירות ועם רצועה שקשורה מאחורה
ומתנופפת ברוח זה ישר העלה לו חשד והוא התחיל לרדוף אחריהם
והוא אומר שבזמן המרדף היתה איזה הונדה שליוותה את הגיפ ולא נתנה לו לעקוף אותם
וגם בסוף המרדף הם עזבו את הגיפ וברחו בהונדה
ואת הסופה שגנבו עכשיו הם באו בידיוק ביום שהוא התעצל לנעול
אז או שזה פוקס או שהם עקבו אחריו או שהם באו כל כמה ימים עד שהתמזל מזלם
אין שום מקריות בגניבת הג'יפים.
זו תעשיה שלמה.
כל ג'יפ שנגנב, על אחת כמה וכמה כזה שבדרך כלל ננעל היטב, עוקבים אחריו ויושבים עליו ימים שלמים, מחכים שהנהג יתעצל לנעול, ואז זה כבר עניין של כמה דקות. כבר יותר מפעם אחת אני ראיתי והשכנים ראו - כמה טיפוסים שנראים כמו בני דודים, שמסתובבים ליד הג'יפ ומסתכלים בעניין רב באמצעי המיגון והנעילה. עד שאתה יורד אליהם (פחות מדקה) הם כבר לא שם, אבל ברור לי שהם יחזרו, וברור לי שגם הג'יפ הזה (פתוח או סגור, מה אכפת להם. ממילא המבריחים פותחים ומפרקים את כל הג'יפים האלה) על הכוונת, ממש כמו כל ג'יפ אחר מסוגו, ואני לא מתכוון להשאיר אותו ולו לכמה דקות כשהוא לא לובש סנדלים וקשור בשרשרת של אוניות לעמוד בטון.
אם יש לחבר הזה שלך את כל אמצעי הנעילה והמיגון הכבדים והמסורבלים האלה והוא התעצל להרכיב - שיבוא בטענות רק לעצמו. מי שמשאיר היום סופה /דיפנדר/היילקס כשהוא לא נעול וקשור, פשוט מזמין את הגניבה. נכון, זה מטריף ת'שכל להתעסק בסנדלים האלה כשאתה יוצא בערב והבגדים היפים מתלכלכים, כשהידיים תמיד מטונפות מהברזלים האלה. זה מבאס ת'תחת בשתיים בלילה בחורף, כשגשם ובוץ בחוץ. מה לעשות - חוץ מהמלחמות הבלתי נגמרות בקלגסי המשטרה ובטסטים, היום גם זה מתווסף למחיר הכבד של בעלות על ג'יפ בישראל! מי שלא מתאים לו - ואני מכיר יותר מאחד שלא התאים להם כל זה - נכנעו, מכרו את הג'יפ והם ישנים היום בשקט. כל היתר - זה מה יש. ועד שהשלטון פה יתחלף בשלטון נורמלי שיכסח פיזית את כל הפושעים הפליליים, ויתחילו לירות לגנבים בראש או מינימום לתלות אותם מהביצים על ווים של איטליז - עד אז תחזיקו בג'יפ חבילת מגבונים כדי לנקות את הידיים מהלכלוך של המנעולים/שרשראות/סנדלים.
מה שלא תעשו לא הייתי ממליץ לסמוך על כלבים שישמרו על הג'יפ, לא שהם לא יכולים לעשות את העבודה,אבל בוא נודה שבני אדם יותר חכמים. כמה שבא לכם לרצוח את הגנבים שנעלם הג'יפ, כשיערימו על הכלב האהוב והנאמן שלכם בכמה שניות תרצו לעזוב תעבודה ולהסתובב בכל הארץ עד שתראו אוטו דומה ולחנוק תבעלים במו ידיכם.
הבודי שלי כשר בדץ
ומי שיש לו טיפה חשש אז שלא יקנה
יותר פר מזה?:D