כן, אני טסתי בזמנו עם שישה בולמי זעזועים ועם בולם הגה, בטקתי עם הביטחון של דלתא ואל ועל לפני הרכישה והם אישרו לי
Printable View
כן, אני טסתי בזמנו עם שישה בולמי זעזועים ועם בולם הגה, בטקתי עם הביטחון של דלתא ואל ועל לפני הרכישה והם אישרו לי
עוד פעם, לדלתא כמו לרוב החברות תעופה בעולם אין שרותי ביטחון,
אני מבין שזה קשה לעקל כי לאלעל יש שרותי ביטחון משלהם, אבל הם היוצאים מהכלל בעולם.
שרותי הביטחון (עלק...) בארה'ב באים אליכם מה TSA,
Transportation security agency
והם שייכים לHome land security
שזה יד(כושלת) של הממשלה הפדרלית.
והם הקובעים (ואוכפים?) את נהלי הביטחון בשדות התעופה ובמטוסים בארה"ב, ואת הבטיחות התעופתית (מה מותר להעלות למטוס ומה אסור)?
אם כן, כיצד בשדה תעופה אחד לא "יעשו בעיות" ובאחר עושים גם עושים (שניהם בארה"ב כמובן)?
אולי לא הבחינו בחלק?
אולי תלוי בפרסונה הבודקת?
לפי מה שאתה אומר, הנהלים אמורים להיות אחידים, ללא תלות במיקום שדה התעופה, או בזהות חברת התעופה.
אייל
תחשוב לבד מה קורה כשלוקחים כמויות גדולות של "מאבטחים" ומשלמים להם משכורת נמוכה עם הטבות יחסית טובות,
לא תקבל את הקרם דלא קרם , תקבל משהו הרבה יותר קרוב למשטרת ישראל,
כמה מהם יודעים מזה? מי יודע מה יש בבולם? זה מלא בשמן או גאז?
הרי אין תקנה לכל מוצר, רק הנחיות כליות לשיפוטו של המאבטח......אז המצב די מובן ומקובל.
אם תרצה, אפשר לצרף את כל הרשימה של המותר-אסור ותראה לבד.
טוב, אז הסיכויים היו לטובתי, וכפי שכבר ציינו אחרים, לא הייתה בעיה לטוס עם בולם ההגה (דחוס גז)בתוך ארה"ב ולארץ, ואפילו שהמזוודה נפתחה ונבדקה ע"י ה- TSA, לא הוצא הבולם. קצת תמונות מהדרך:
XJ יפהפה שתפס את עיני:
קובץ מצורף 27601 קובץ מצורף 27589 קובץ מצורף 27590
קמפרים - הגמד והענק (האמת היא שהאדום צולם ראשון כשהזכיר לי את הפרוייקט של אסף, והענק ... אי אפשר להשאר אדיש למפלץ כזה, וגם הלוגו שבחזיתו מצא חן בעיני):
קובץ מצורף 27591 קובץ מצורף 27592
קובץ מצורף 27593 קובץ מצורף 27588 קובץ מצורף 27594 קובץ מצורף 27602 קובץ מצורף 27596 קובץ מצורף 27595 קובץ מצורף 27587
וסתם ענתיקות ששמורה להן פינה בלב:
קובץ מצורף 27597 קובץ מצורף 27598
אה, כן, והיו גם כאלה (ואחרים):
קובץ מצורף 27599 קובץ מצורף 27600
אייל