שלסר ניסה להתחרות עם מנוע דיזל בבאגי שלו, לא?ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
אם אני זוכר נכון הוא היה במקום טוב כל עוד לא נשרף לו האוטו :lol: .
Printable View
שלסר ניסה להתחרות עם מנוע דיזל בבאגי שלו, לא?ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
אם אני זוכר נכון הוא היה במקום טוב כל עוד לא נשרף לו האוטו :lol: .
נמרוד טוב איתגרת אותי ואני אתן תשובה לאחר שאבדוק ואאמת אותה שוב , בנתיים מה שבטוח זה שעידו עם רכב דיזל הגיע ראשון בפאריז דאקר, למען האמת שבוע שעבר שאלתי אותו בדיוק על העיניין הזה ,למה הוא לא מתחרה עם רכב בנזין? התשובה שלו היתה , מה השתגעת?המנוע בנזין ברכב הזה הוא עגלה לעומת הדיזל,
לגבי ההערה של מאיר ,פשוט לא נכון.
לעולם לא נתקלתי במישהו שלא רצה לנסוע לחולות עגור עם רכב דיזל, זה אחד הטיולים היותר כיפיים שיש, אגב, כן נתקלתי ולא במעט כאלו שלא רצו לנסוע לחולות עגור/ניצנה בגלל הבנזין(חשבון בנק), שם היו גם היו תרוצים בכל הצבעים....
אבל עידו הגיע ראשון בקטגוריה T1.2 - פרודקשן מונע דיזל :lol: לא?ציטוט:
נכתב במקור על ידי אריה פאהן
תראה לי תחרות שטח (או כביש) בינלאומית מוכרת שבקטגוריות בלתי מוגבלות ניצח רכב דיזל. אני משער שיש דוגמאות, אבל הן נדירות ביותר.
מה שקורה בארץ זה שרכבי הדיזל נפוצים יותר, והמתחרים הראשונים מכוונים את עצמם לקטגורית הT1.2 בדקר כמו עידו ולכן השימוש בפאג'רו מונעי דיזל. רכב באחה אחד אמריקאי בנוי היטב עם מנוע V8 ייתן בראש ברוב המרוצים בארץ.
נמרוד
הב.מ.וו שהתחרו בדקר היו דיזל וכנ"ל גם הטוארג
נכון שיש דיזלים נהדרים אבל עדיין באותה רמת מחיר יש בנזין עוד יותר טובים
אריה אתה מוכן להתחרות פרדו מול פרדו ? בנזין חדש מול דיזל חדש?
אני לא חושב ועזוב אותך מנועים ששופרו במיוחד - מדובר על סטנדרטי
ארז העלייה נמצאת בדרך לכרמיאל מול ציקלון ולפני כ 5 שנים עבד שם בגר
תאמין לי שניסינו היו בינינו כאלה שכמעט הגיעו לכביש בנסיון לעוד קצת תנופה כלום לא עזר
גם בגרופית ומחמל חבר עם סופה סטנדרטית טיפס גבוה יותר מחבר עם 90 קצר דיזל נעול כפול (שניהם נכשלו באותו היום אגב :P )
אגב במחמל הסופה עצרה רק בגלל שהמצבר שלה החליט להשיג אותה :P :lol:
גם בבוץ מנועים חזקים ולא פחות חשוב זריזים הם יתרון ואני לא מדבר על בעיות חשמל בבנזין כי את זה ניתן לפתור בקלות ובזול(מנסיון )
אריה ,
האםהיית קונה את הרכב שלך להתחרות עם בנזין או הייתה מעדיף דיזל?
ארז ,יאללה בוא ניסע לעגור אני מבטיח לך שלא הכסף ימנע ממני לבוא
לסיכום זה דיי חסר תועלת הדיון,
דבר אחד איני מבין
מדוע כל אחד מגן בחרוף נפש על מנוע ריכבו
??
אפשר לפרגן גם לאחרים-למשל לא הייתי קונה טוארג בנזין
למה כי אין אותו בארץ
סתאאאאם
ערב טוב,,,
לשם שינוי אני (ארז אני באוירה חברותית היום :wink: ) די מסכים עם ארז.
מה זה חשוב?????
כל אחד וטעמו עימו, בכל הוויכוח שכחתם את הגורם החשוב ביותר "ה נ ה ג"
ראיתי בימי חלדי,,דיזלים ישנים נושנים עוברים במקום שגם צדיקים (בנזינים)לא עוברים, וכמובן גם ההיפך.
ראיתי רכבים מונעי בנזין (4 צילינדרים מצ'וקמקים) עושים בית ספר ל - V8 .
הכל מתחיל ונגמר בנהג!!!!!!!!!!
כתבו כאן על פריז -דקר וכו',,,,
חברה'לך,,,,,,אנחנו בארץ יישרואל,,פקקתא 4-5 מקומות עם עבירות בינונית+.
מי שאוהב "בנזין" טוב לו
מי שאוהב "סולר" טוב לו (גם בבנק).
אז,,יאללה
שנה טובה.
מאיר
אני לא מגן בחרוף נפש על ריכבי ,כי זה לא הרכב שלי :D
באופן טיבעי אנחנו יודעים להגיד שעדיף בנזין על דיזל ,אבל עם המנועים החדשים אני לא בטוח בזה ,שווה בדיקה, חןצמזה תגידו למה יצרני הרכב מייצרים רכבי דיזל ? (הכוונה לפרייבטים וגיפים)הם הרי לא עושים זאת רק לשוק הישראלי שדפקו אותנו עם המיסים?
מה עדיף?
אני נוסע בעבודה באוטו-דיזל. 3.5 טון ריק, והוא אף פעם לא ריק. מנוע דיזל V8 שיש לו יותר כוח מלכל מנוע בנזין שיש למישהו מחברי הפורום (אלא אם כן למישהו באמת יש מנוע עם יותר מ250 כ"ס, או 80 קג"מ).
האוטו הפרטי שלי עגלת דיזל. חסר כוח ורופס.
ה110 של שחף בנזין V8 קרבורטור. עגלה.
היוקון שלקחתי עליו סיבוב לא מזמן, בנזין V8- מטוס.
מה עדיף?
.......
מה שיש בחניה.
אסף.
וגם-
עידו ניצח בקטגוריית רכב סדרתי 4X4 דיזל. ראשון מתוך 3 מתחרים בערך... לא ממש נפוץ העניין של דיזל בדקאר.
אסף.
סוזי,
את העליה של צליל בחורש אני עליתי עם הסמוראי כשהיה נעול ולא עלה אותה חבר עם פרוזה ..
למען האמת בקושי הצלנו אותו מהתגלגלות אחרי שניכנס לשפ"ץ שאפילו אתה היית ניבהל ממנו.
מאיר, אם בכיף נטול כסף עסקינן .. הייתי אומר בנזין גם אבל רק בגלל הפתיחות המטורפות ( היה לי ג'ימי לשבוע בערך ... ) חוץ מפתיחות חזקות מאוד .. הדיזל יותר טוב.
שאלה: בגדול... מי בעל אורך חיים גדול יותר? מנוע דיזל או בנזין? אני יכול לנחש אבל אל סגור עלזה...
לפי האגדות שאני מכיר, דיזל.
מה שאני שמעתי זה שבגלל שהמנוע דיזל ( וזה בטח תופס רק לישנים ) עובד ביחס דחיסה גבוה יותר ובחום גבוה יותר וכו' .. אז החלקים עבים / חזקים יותר עובי דופן הצילינדר עבה יותר וכו' ..
ומכאן גם חזקים וחסונים יותר.
מנועי בנזין הם יותר "דקים" ולכן יש שחיקה יותר גבוה, מה גם שהם עובדים בסל"דים הרבה יותר גבוהים מה שכמובן מחיש את השחיקה.
שוב, זה דברים שנאמרו לי לא יודע להגיד אם זה נכון או לא.
תבינו על מה אני מדבר. כח הבנזין.
תהנו :mrgreen:
http://www.kevinsjeepparts.com/image...ilzwarrior.wmv
כן, אבל חלקם (מנועי הבנזין כמובן) עובד ביחס דחיסה מאוד נמוך (בניגוד לדיזל)
ברור לך כבר שהשאלה לא רצינית, ממש כמו השאלה המקורית?ציטוט:
נכתב במקור על ידי opl
זה הפך להיות דיון הזוי לגמרי..
:shock:
בולשיט. קרא שוב את כל התגובות. קרא את התגובות שלי בין השאר.ציטוט:
דבר אחד איני מבין
מדוע כל אחד מגן בחרוף נפש על מנוע ריכבו
??
בהנחה שלא קרו קטסטרופות (ולצערנו זהו הגורם האופייני מדי לסיום חיים של מנוע) , כמו חוסר שמן, התחממות, רצועת טיימינג קרועה וכיוצא בזה, חיי מנוע דיזל הם ארוכים יותר.ציטוט:
שאלה: בגדול... מי בעל אורך חיים גדול יותר? מנוע דיזל או בנזין? אני יכול לנחש אבל אל סגור עלזה...