זהו זה זה סופי. יש ויזה. יש כרטיס.
הייתי בהרצאות, נפגשתי עם אנשים. ארגנתי ציוד.
רק שאלה אחרונה.
יש משו חשוב שאני צריך לבדוק בקשר לרכב?
דברים שיש\ אין עליו?
שני גלגלי ספייר זה יותר טוב או מיותר?
ותודה עזרתם לי הרבה. :grin:
ברק
Printable View
זהו זה זה סופי. יש ויזה. יש כרטיס.
הייתי בהרצאות, נפגשתי עם אנשים. ארגנתי ציוד.
רק שאלה אחרונה.
יש משו חשוב שאני צריך לבדוק בקשר לרכב?
דברים שיש\ אין עליו?
שני גלגלי ספייר זה יותר טוב או מיותר?
ותודה עזרתם לי הרבה. :grin:
ברק
אחחחח איזה כיף לך....
עשיתי את אותו סיבוב ב-2002-3, היה מדהים!
קנינו לנד קרוזר FJ62 שנת 85 בקאר מרקט בסידני בערך ב-8000 דולר אוסטרלי. רכב גדול ומדוגם עם מיטה מאחור וגגון ענק.
עשינו איתו משהו כמו 18000 ק"מ בשלושה חודשים כולל סידני - מלבורן - אדלייד - אליס ספרינג - קיירנז - קייפ יורק - חוף מזרחי לסידני.
לא עצר לרגע, וגם אם היה צריך מוסך מדי פעם לא היתה בעיה למצוא משהו על הדרך.
הצלילות בקיירנז מדהימות! אנחנו לקחנו קרוז של 5 ימים ברגע האחרון, שילמנו בערך חצי ממחיר רגיל ואלה היו הצלילות הכי יפות שעשיתי בחיים (וצללתי בכמה מהמקומות הנחשבים בעולם)
אם אתה בעניין של טיולי שטח קח בחשבון שיש מצב שתתקע בשטח לכמה ימים בלי לפגוש נפש חיה. זה אומר לסוע תמיד עם בערך 50 ל' מים ודלק, שמנים, רצועות, חלפים אלמנטרים ואוכל יבש. שני ספרים זה מצוין! בכלל, כל דבר ספיר שאתה יכול לקבל זה טוב (ספירים זה חיילי :D )
לגבי צלילה במילפורד סאונד, יש לי כמה חברים שעשו. אמרו שהיתה צלילה מעולה עם כלבי ים ואלמוגים שחורים בעומק יחסית רדוד. מה שכן, אחד מהם חטף סוג של דקומפרסיה כי הדרך משם בחזרה עולה יחסית מהר לגובה רב - שים לב.
בירת האטרקציות מלאות האדרנלין בניוזילנד היא קווינסטאון שבאי הדרומי. ממנה גם יוצאים כמה מהטרקים הנחשבים. טרק מעולה שאני נהניתי ממנו מאד והיה לפחות בזמנו פחות מטויל - Ris Dart (מקווה שאייתתי נכון)
תעשה חיים ותצלם הרבה!
גלעד