תגובה להודעה: איך כדאי להרים רכב מהריצפה ? ואיפה אפשר להשאיל הייליפט עם מתאם לגלגל?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
אם יש לך מאיפה להביא משאית, אני מכיר מישהו עם בובקט שאולי יוכל לעזור, אבל תצטרך לאסוף ולהחזיר את הבובקט מאזור בית שמש ...
בכל מקרה, תן מיקום יותר מדוייק ונראה אם מכירים מישהו קרוב, שאולי גם ייתן לך להרים בעצמך ...
נדב.
עניין המשאית כנראה יורד מהפרק בגלל שבשישי המאיות עובדות ובשבת אי אפשר להיכנס למושב .
לגבי המיקום, כמה דקות מרחובות , אני לא רוצה לתת מיקום מדויק ,זה בכל זאת טנדר סובארו,ואף פעם אי אפשר לדעת מי הקורא הסמוי של שירשור .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tomer s
נתיבות מכיר?
תתאם,
תגיע,
תקבל הייליפט וליפטמייט.
בהתחייבות כמובן להחזיר שלם ותיקן!!!
תודה, בודאי אם יש נזק אני משלם,כשנתקרב יותר לD DAY אני אהייה איתך בקשר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל
אתה יכול לקשור רצועת רצ'ט למזלג כאשר הוו שלה מחזיק את הגלגל כמו ה-liftmate והצד השני קשור למזלג. ככה תוכל להרים מבלי להזיק לפח ומבלי לחשוש לאיכות המלגזן.
רעיון מעולה, אני אברר על מלגזה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dingo1st
למה בלאגן?
אפשר להרים את הרכב גם עם ג'ק עגלה רגיל (סטייל הום סנטר 100 ש"ח)
ישנם לרכב קורות אורך מטמבון קדמי לאחורי
אפשר להניח ג'ק עגלה מיתחת עם קורת עץ (ע"מ לא לא לפגוע בקורה)
ולהרים בשלבים בכל פעם בנקודה אחרת בכדי לפזר את המשקל ולהקטין את הזויות
עד שמגיעים למצב שאפשר להניח תחת הרכב בוקים
ומשם ממשיכם בתוכנית...
ד"א יש לי קיט שיפוץ לקרבורטור סובארו אצלי (מימי טנדר סובארו העליזים..)
יאללה מתנה לפתיחת הפרוייקט !!
חבל היו לי מלא חלקים אבל שלחתי אותם חזרה לסין...
בהצלחה
ראם
ד"ר טוש איפה אתה????
תודה רבה, אשמח לתאם איתך יום לבוא לאסוף את הקיט הנ"ל.
אולי יהיה אפשר להרים ג'ק עגלה רגיל , מכיוון שאני לא רוצה להיתקע אני מנסה לחשוב על כל האפשרויות כדי לסיים את זה בכמה שעות.
תגובה להודעה: איך כדאי להרים רכב מהריצפה ? ואיפה אפשר להשאיל הייליפט עם מתאם לגלגל?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אומי5
עניין המשאית כנראה יורד מהפרק בגלל שבשישי המאיות עובדות ובשבת אי אפשר להיכנס למושב .
לגבי המיקום, כמה דקות מרחובות , אני לא רוצה לתת מיקום מדויק ,זה בכל זאת טנדר סובארו,ואף פעם אי אפשר לדעת מי הקורא הסמוי של שירשור .
תודה, בודאי אם יש נזק אני משלם,כשנתקרב יותר לD DAY אני אהייה איתך בקשר.
רעיון מעולה, אני אברר על מלגזה.
תודה רבה, אשמח לתאם איתך יום לבוא לאסוף את הקיט הנ"ל.
אולי יהיה אפשר להרים ג'ק עגלה רגיל , מכיוון שאני לא רוצה להיתקע אני מנסה לחשוב על כל האפשרויות כדי לסיים את זה בכמה שעות.
בכייף...
057-3807860
אני בנס ציונה ביום שישי יש לי מתאם וגם הייליפט
צור קשר(אני לא זמין בחמישי ביכלל עד שישי בבוקר)
אלי 0528932897
כרגע התארגנתי כנראה על כרית לאגזוז , אני מאמין שזה יפתור את הבעיה.
תודה לכל מי שהציע עזרה או רעיונות.
עידכון:
אז קבעתי להיום בבוקר עם שני חברים אחד היה אמור להביא ליבר (דומה מאוד להייליפט) ואחד כרית אוויר שמתחברת לאגזוז .
הבחור עם הליבר הגיע אבל שכח את הליבר, הבחור עם הכרית לא יכל להגיע (בעיה רפואית שהתגלתה אתמול,שיחלים במהרה).
עם שני ג'ק עגלה + את חפירה , הרכב נעמד על 4 בוקים .
בולמים לא הוחלפו , יוחלפו כנראה במשכן החדש שם יש יותר ציוד עבודה .
יום טוב לכולם .
אומי