ממשלא מסכים איתך לגבי הפונטו בארץ יש להם הרבה בעיות בעיקר של התחממות וראש מנוע ממש רגיש ( מנסיון)
גם החדשות יותר עושות הרבה בעיות בעיקר בגיר הרובוטי שלהם
Printable View
206, ליגה אחרת מכל מה שהוצע כאן , במיוחד ה 1.6 עם מנוע ה 110 כ"ס.
גם נוחה וגם מהנה לנהיגה ומרווחת .
אל תפסול לפני שתנהג בה.
"הכי מוצלחת"? מוצלחת למה?
60 ק"מ ליום, כל יום? זה לא ממש מעט. זה מקרה קלאסי שבו נוחות וצריכת דלק הם פרמטרים חשובים.
סיריון, גטס, אלטו, לא באמת מכירות את המושג "נוחות".
חיסכון בדלק? סופר מיני מודרניות לא כל כך קטנות וקלות כמו פעם. כל האוטומטיות לא יתנו לך יותר מ-12 ק"מ לליטר בממוצע בתנאים אופטימליים (בלי פקקים, בלי רייסים). זה לא ממש מרשים.
לא יודע מי ינהג באוטו ומה דרישותיו. האם גיר ידני/אוטומט הוא עקרוני.
היפניות הקטנות תמיד לא נוחות ותמיד יקרות - בתקציב הנתון, אתה צריך לרדת במודל.
צרפתיה אוטומטית - תמיד חשוד. לא לנגוע.
צרפתיה ידנית - כן! אין מה לחשוש.
אני אישית הייתי מכוון לאירופאית ידנית - אם אתה מפחד מפיאט/פיז'ו/סיטרואן/רנו, משפחת פולקסווגן יכולה להיות מתאימה - פולו/איביזה/פאביה. מכוניות מאד מוצלחות בכל מה שקשור להתנהגות, נוחות, איכות כללית ואמינות וגם הנאה מנהיגה (כן חשוב באוטו קטן שמבלים בו כל כך הרבה זמן בכל יום).
מכונית שעולה על דעתי אבל היא חדשה מדי ואני לא יודע אם נכנסת לתקציב: יונדאי i10 - אמנם חדשה יחסית, אמנם מיוצרת בהודו. אבל בנויה ממש טוב, מאובזרת, מרווחת. מרגישה כמו אוטו אמיתי ולגיטימי ולא צעצוע זול כמו האלטו. חסכונית מאוד ועושה רושם מצוין. הדגם המומלץ הוא הבסיסי מכולם - ה-1.1 ליטר הידני. אם אתה מוצא - לך על זה.
הייתה לי שנים סיאט איביזה...רק דברים טובים יש לי לומר עליה
תודה לכולם על תגובות ענייניות ומהירות.
הסאגה הזו היתה קצרהלמרבה הפלא: אתמול נרכשה טויוטה יאריס , שנת 2004 , יד 1 מאשה מבוגרת, ניראית טוב, 82000 ק"מ , במחיר מחירון המופקע של 53,00 ש"ח.
את האמת, אוטו ממש מגניב.....
רק נשאר לראות מה צריכת הדלק והאחזקה לטווח הארוך.
העיקר שהילדה מרוצה...
תודה.
האישה המבוגרת נראית טוב או היאריס ? :twisted:
מברוק, תהנו מהנסיעה.
תרשום לך ביומן - לתת לנו דיווח עוד חצי שנה.
אסף.