תגובה להודעה: חיפושים אחר החייל הנעדר - דרושים מתנדבים
אני אידיוט
אולי
אבל מכיוון שאני לא מכיר את החייל הזה, ואני ניזון רק מהמידע שכל עם ישראל יודע, מעצבן אותי שכל המדינה על הרגליים, בשביל מה ?
בשביל עוד חייל שנחטף ? נירצח ? נאנס ? כשהדברים האלו כל כך ממשיים פה, גם אם היה לו קשה, היה יכול לברוח כמה שבא לו, רק שירים טלפון לאמא שתדע שהוא מתחבא אצל החברה או משהו אבל שאמא תרגיע את המשטרה, צבא, וכל השאר.
אולי אתה או כל מי שמכיר אותו אישית ויודע ומעורב ב"חוגים" הנכונים, יודע שיש פה איזה משהו וואוו ...
אבל מכיוון שאני באפלה ולא יודע כלום. אז זה מה שיש.
אני לא מכיר אותו,
אתה יודע בדיוק כמוני מהתקשורת שהאיש הזה עבר דברים לא פשוטים שגרמו לתגובה כזו אצלו.
זה לא מקרה של חייל מתוסכל כי דפקו אותו בתורנות מטבח או נתנו לו שבת בבסיסץ
אז זהו שלא,
אין לי שום מושג על מה אתה מדבר, אני לא יודע מה קרה לו שהחליט להתחבא מהעולם.
אני לא קורא / שומע / צופה בחדשות וזה לא ממש מעניין אותי, עד שזה מגיע למה שכן מעניין אותי.
אני קבלתי השבוע טלפון מאשה שמצאה את המספר שלי פה באתר. היא צלצלה לשאול אם ידועים לי פרטים על החייל שנעלם לפני שבוע, אני לא יודע על מה מדובר כי אני לא מודע לחדשות, אבל השיחה הקצרה הובילה אותי לחשוב. בתור אבא שמשתדל לא להיות היסטרי אבל נילחץ כל פעם שהילדים הולכים לבית הספר, מגרש משחקים, קייטנה .. ומה לא, בתור אבא שכבר מהיום בסרטים מהיום שהילדים שלו ילכו לצבא.
חשבתי על מה עובר על האשה המסכנה הזאת שמחפשת מתחת לאדמה, שרואה רמזים גם איפה שאין. חשבתי על אמא של גלעד שליט. חשבתי על עוד כמה הורים שאני מכיר.
יש אנשים שהתרגשו הרבה יותר ממני כשהם שמעו שעוד חייל נעלם.
אולי אני אידיוט אבל הוא הרבה יותר אידיוט. היה יכול ללכת לקב"ן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
אולי אני אידיוט אבל הוא הרבה יותר אידיוט. היה יכול ללכת לקב"ן.
עם החצי הראשון אין לי אלא להסכים. :)
נעלם, נמצא.
די, רדו מזה.
מי שמבין - מבין, ומי שלא - כנראה גם לא יבין. ואם תרצה, גיא, תרים לי טלפון, ותקבל הסבר.
נטחן.
חלאס.