שווה גם שווה !!
תאמין לי אף אחד אבל אף אחד לא יכול לייצר/להעתיק תושבת כזאת במחיר שהמוכר מציע.
מי שמעוניין לעלות לרגל (לקציר) מוזמן לראות את התושבת.
יום טוב
רענן
Printable View
המיפרט מופיע בליק שרענן נתן ויש בו את כל הדרוש
לגבי התושבת בלי זה אין לזה ערך לשימוש ברכב זו תושבת ברמה אחרת,ראיתי ליפני שנים ולא זכרתי את כל האפשרויות ,אבל לרענן יש וריענן את זיכרוני
נחכה לתשובה לגבי בקשת מחיר למינימום 5 יח' במחיר כולל 98$
טוב אני רואה שרענן כתב תשובה במקביל אז זה מסודר
רענן
אתה יכול להריץ חיפוש למקלט ברמה טובה גם לעתיד כמו שהצעת אם והיכן ניתן לרכוש ?
הדגם עם הגיבוי הסולרי מעניין זה מתאים לעוד שימושים
קיבלתי תשובה מהמוכר
הוא מוכן להצעה הכוללת את הנילוים במחיר 49$,ביקש לקבל כתובת מישלוח בכדי לתת מחיר
למישלוח שלא תלוי בו ינסה ל הגיע למה שביקשתי
מדובר על 5 יחדות
אז מי שרצה שילחו לפרטי שמות וטל' שאוכל להעביר לכם את פירטי המכירה וכו'
תשובה סופית מהמוכר 85 - דולר ליחידה עם מישלוח ניפרד לכל אחד
התשובה כלשונה
I understand completely. The best I can do is $85.00 USD per unit. The price will include a dock, a breakout box, a key and the shipping charge.
המיתקן כולל קןפסת חיבורים,מפתח לנעילה,תושבת
(בכדי לא לתקוע את המישלוח כמיסחרי במכס לכן ההתעקשות על מישלוח ניפרד לכל חבילה )
חברה צריך להחליט מי בעניין לפנות בפרטי
גם אני קניתי מחשב דאו קור מהבחור הסימפטי הזה ואני שוקל לקנות אחד נוסף לגיבוי
המחשב החדש של DRS יחליף שני מחשבי DRS וותיקים שמשמשים אותי בשנתיים האחרונות
מחשב אהמרהד3 HH3 (דור 6)
מחשב XRT (דור 7)
שהחליפו לנובו IBM X43 אין מה להשוות
בגלל ש-HH3 היה קודם הוא המחשב העיקרי ששימש אותי כמחשב בעיקרי בקונפיגורציה הבאה..
מערכת הפעלה XP טאבלט מינמילית אופיס ואקרובט תוכנות ניהול GPS ותוכנות הניהול של DRS תוכנת גיבוי ושיחזור אקרוניקס, ללא אנטי ווירוס כי המחשב משמש לניווט בלבד!! והינו סטנדאלון (חיבור לרשת רק לצורך עידכונים)
תוכנות ניווט TWONAV חוקית מפות לבנות מפות סימון שבילים ותצלומי לווין
למרות נתוניו הצנועים מריץ את המפות בתלת מימד והתצ"אות בדו מימד בקלילות ללא לאגים, תצאות בתלת מימד בכבדות משהוא ויתכן ויש שם באג כי בזויות מסוימות חלק מהמסך האחורי מופיע כמחוק
המחשב והמערכת ההפעלה יציב ואיננו קורס גם בחום גבוהה בשטח בקיץ
מחשב ה-XRT מריץ הכל בתלת מימד בקלות וללא בעיות זמן טעינת תצ"א קצר ביותר
המחשב מותקן אצלי בגיפ על יחידת עיגון אורגינלית ללא חיבור של קופסת החיבורים המסורבלת שאני לא מוצא בה צורך, ומתחבר למקלט GPS סיני USB בעל דיוק גבוה ומהירות גבוהה המתחבר לכל הלוינים שהוא יכול לקלוט עד 60 ערוצים שנרכש בארץ ב-250 שקל זמן מציאת מיקום בקולד סטארט 10 שניות לערך
יחידת העיגון המוקשחת חשובה מאוד כי היא מכילה בנוסף לעיגון מכני מסיבי, גם ספק מוגבר 12VDC ל- 15VDC ומוגן בפני קצרים ומתח גבוה
יפה מאד ! אני רואה שיש עוד "משוגעים" כמוני .... יש XRT ועוד זוג ARMORS בדרך.
אל תמצמץ , תזמין עוד אחד וכמאמר השיר, "לרוץ מהר לרוץ מהר, לרוץ מהר לפני שיגמר"...
אתה מריץ Google Ereth בניווט תלת מימד ב- off line ללא השהיה ? כלומר,
בנסיעה במהירות 60 קמ"ש ומעלה הסמן על התצ"ל מתאים למיקום האמיתי שלך ?
רענן
נ.ב - ARMOR אחד כבר נמצא אצל אחד מחברי הפורום , הוא לא מפסיק להתלהב ולשחק "בצעצוע" כך שאין לו זמן לכתוב רשמים ראשוניים.
מה שכן הוא עידכן אותי , הטבלט נראה חדש לחלוטין רק לא באריזה מקורית, מותקן XP TABLET 2005 שרץ "חלק", צריך לשחרר הטבלט מהמכס ולשלם מע"מ על סך 288 ש"ח .
הרגת אותי לגבי 60 קמש אני לא יודע לגבי זה כלום, אני מדבר על תנועה בשטח במהירות סבירה.. הפעמים היחידות שיש השהיה ה בסיבוב מהיר וחד שכל המפה מסתובבת לוקח לו שניה או שניים לרנדר את התמונה
על כביש אני מעביר את הטאבלט ל-IGO8 או דסטינטור 7 גם הם עובדים חלק אז אני לא יודע איך יהיה הביצוע של HH3 עם TWONAV גוגל לתל מימד
לדעתי אנחנו מדברים על דברים שונים.
אני מדבר להריץ את תוכנת Google Ereth כשתוכנת ממימשק GOOPS נותנת כל הזמן (במרווח של שנייה) את הנ.צ ל-Google Ereth .
ה- Google Ereth נמצא ב- offline (חסום לגישה לאינטרנט) ותמונת התלת מימד באה מזכרון "המטמון".
קבצי המטמון (3 במספר , חלוקת הארץ לצפון, מרכז, דרום) נסרקו, נערכו והועלו לרשת באדיבות דורון ט. שהיה חבר בג'יפטריפ .
האם עדיין אנחנו מדברים על אותו הדבר ?
רענן
רענן בוקר טוב
אני מריץ את הקבצים של דורון אבל בתוכנת ה-TWONAV הקבצים כולל קובץ הכיול נמצאים להורדה חינם ברשת
צרפתי תמונות מסך ממחשב הטרבלט DRS HH3 שלי אלו תמונות אמיתיות של מסלול שעשיתי ממאיר שפיה לכרם מהרל מאחר וזה נעשה בבית הסמן של מיקום הגיפ לא מופי
התוכנות שאתה מדבר עליה הינה 2D בלבד ואין בזה דבר חדש (אפשר להריץ את הקבצים של דורון גם ב-OZI בהשקעת מאמץ חישובי רב ועבודה רבה של המשתמש)
TWONAV מאפשרת להריץ כל מפה וכל תצ"א כולל של דורון אבל יתרונה היא שיש לה מפה נוספת שקופה של הגבהים והתוכנה מבצעת סופרפוזיציה והצגה 3D אמיתי של כל מפה או כל תצ"א
בנוסף ניתן לנתח מסלולים ברמה של שיפועים ומדרגות ברזולוציה טובה המתאימה לרוכבי אופניים ולקבל גרף חתך של הדרך כל זאת בתוכנה יעילה מחשובית וב-GUI פשוט למשתמש
התמונות שצרפתי הן
מפה לבנה ברזולוציה הכי גבוהה הקיימת בשוק 2D
מפת סימון שבילים חדשה 2D
מפת סימון שבילים 3D
תצ"א גוגל של דורון 2D
תצ"א גוגל של דורון 3D
אפשר לראות למטה את תוכנת היוטיליטיז של HH3 זה צילום מסך מהטבלט, זהוא כנירה אחד המחשבים שאני הולך למכור בצער בעקבות הרכש החדש
דינוזאור שטח,
אתה משתמש ב"מפות" שנעשו מתוך תצ"ל (תצלומי לווין) של גוגל-ארץ (באדיבות דורוןט), ותמונות התלת מימד הן של אותן מפות עם יכולות התלת מימד של twonav.
רענן שאל לגבי עבודה עם גוגל-ארץ ישירות (במצב לא מקוון ע"י שימוש בקבצי מטמון). אלו שני דברים שונים, למרות שאם אתה עובד יפה ב- 3D של twonav כנראה שתוכל לעבוד גם עם גוגל-ארץ בתלת מימד.
כדי למנוע בלבול (אני מקווה), גם כאן היה הסבר מפורט של דורוןט שפרט והסביר בםרטי פרטים כיצד עובדים עם גוגל-ארץ גם ללא קשר לאינטרנט תוך שימוש בקבצי מטמון + תוכנה כגון goops המתחפשת לשרת-מיקום עבור גוגל-ארץ ו"מזריקה" אליו את נתוני המיקום המגיעים מה- GPS.
סתם למען הסדר הטוב.
ארז גור
המחיר עלה או שאני בלינק הלא נכון?
שלום לכולם,
קניתי גם אני מחשב אחד כזה - הוא יגיע עוד כשבועיים אם חבר מארה"ב (נחזיק לו אצבעות).
יש למישהו תמונה של הדבר הזה מותקן ברכב?
איך מעגנים 2.5 ק"ג?
בטח לא לפלסטיקים של הדש-בורד כמו דיבורית נכון :rolleyes:?
תודה,
עמית
ראשית, תתחדש !!!
שנית, רצוי שתרכוש גם את מתקן הנשיאה הייעודי להתקנה ברכב .
שלישית, החיבור למתקן הנשיאה חייב לפחות להיות בעזרת 2 מוטות שיצאו/יחוברו לנקודות עיגון/תושבות חזקות כגון
נקודות חיבור הדשבורד או פנל ידית ההילוכים.
בעבר ראיתי תמונה (לא מוצא אותה) של רכב FULL SIZE שמתקן העגינה מחובר לזרוע RAM אחת בלבד שמתחברת לרצפת הרכב.
רענן
אולי אתה מתכוון ל:
http://www.ram-mount.com/Portals/0/S...amvb185sw1.jpg
ובכלל, שווה לעיין במבחר המוצרים של RAM, למשל בפתרונות למחשבים ניידים, או בפתרונות למחשבי טבלט, נטבוקים ועוד.
ארז גור
הי,
נראה לי שאזלו המחשבים הללו ב EBAY
מי שלא רכש פיספס - לפחות בינתיים