כן ... זה די דומה למה שאמר הבלבית ...
כניראה שפשוט לא חיכיתי מספיק שזה יתחמם....
Printable View
כן ... זה די דומה למה שאמר הבלבית ...
כניראה שפשוט לא חיכיתי מספיק שזה יתחמם....
אני קורא וקורא לא מוצא את היתרון שבדבר תחזוקה שוטפת תקלות לחמם להדליק ריח של דלק ????
אני באמת לא מבין מה השוס הגדול. בכירת גז פשוט מדליקים וזהו ועל הדרך היא גם נידלקת לבד ניגמר הגז ואגב לא כזה מהר מחליפים בלון לא הברגות לא ניקובים ולא כלום פשוט קל ונח :D
אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה היתרון ששווה את ההיתעסקות אני אשמח :p
מור
היתרונות הם:
זמן פעולה
זמינות חומר בערה.
מחיר חומר בערה.
ובמקרה שלי גם מספר להבות.
ולא, אין שום ריח של דלק.
גם בפעם הראשונה שאני התעסקתי עם כירת הבנזין קיבלתי פיח ועשן וללא חום אמיתי, והתפדחתי לא מעט.
אחרי שקראתי את ההוראות הבנתי, ומאז היא עובדת מצויין (או שאולי זה אני שמפעיל אותה מצויין? :rolleyes: )
גם אני לא מבין מה ההתלהבות מהבנזיניות. יש לי שתיים, שימשו אותי נאמנה כשהייתי חירניק בסדיר, כי הן קטנות וקלות ועם דלק זמין. עכשיו יש טנדר שלוקח הכול, וגם את הגזיה עם בלון 2.5 ק"ג. פותחים ברז, מקרבים גפרור, יש אש, סוף סיפור.
פעם בשנה, לפני החגים, אני מחליף בלון ב60 ש"ח.
קיבלתי בנזיניה שכזו- colman425F כמעט שלא נעשה בא שימוש.
אין לי ניסיון עם בנזיניות עד עתה
לפני הסיפתח של קפה תורכי טוב,
מבדיקה ראשונית עושה רושם שהמכשיר במצב טוב ,במיכל הדלק הברזים עובדים, פתח המילוי חדש, יחידת הפימפום(או איך שקוראים לזה) מנפחת.
א.יש עוד מה לבדוק?
ב.המכשיר לא מיועד לדלק רגיל, באיזה סוג דלק משתמשים?
ג. האם ניתן להסב את המכשיר לשימוש בדלק רגיל?
http://www.jeepolog.com/forums/attac...1&d=1280744506
http://www.jeepolog.com/forums/attac...1&d=1280744506
גיא עם מתאם פשוט וזול.
אתה יכול להתחבר לבלון גז הביתי שלך ולמלא את הבלון 2.5
חוסך לך את הריצות לחברת הגז... וזה גם יותר זול.
ובא לגואל ציון
אם אתה מעונין בפרטים, שלח בפרטי או תרים טלפון.
אני מכיר גונב גז מוני
אני לא אתעסק בזה ....
:)
גיא גם בורג המפרץ וגם שזר מחזיק בלונים להחלפה/מילוי.
עידו
מגניב, תודה :)
יטופל בהקדם.
הבנזיניה תחזור לבעליה.
עד עכשיו אני נוטה להסכים עם זה.
מהיום יש חוק חדש (חוק ישן, אבל מהיום אוכפים אותו) חנות שרוצה למכור בלוני גז כולל בלוני ניקוב חד פעמיים, צריכה רישיון מיוחד להחזקת גז שכולל כלוב ברזל ננעל, מערכת כיבוי אש אוטומטית, כמה עשרות אלפי זוזין "אגרה" ועוד דרישות...
לאט לאט המלאים בחנויות המטיילים נגמרים, ומי שיחזיק מיכלים יהיה רק המקומות הגדולים (הום סנטר, אייס ואולי כמה סניפים של ריקושט)
בקיצור - בקרוב תיהיה עליית מחירים משמעותית + קושי אמיתי במציאת מכלים כאלה.
עידן
בחיפוש שעשיתי עכשיו - 425 הוא gas stove, וה-424 הוא dual fuel stove.
בזמנו שמעתי שכדי לשים דלק של רכב עדיף הדגם שהוא dual fuel.
לפי התרשימים שבמדריכים של קולמן, באתר שלהם, אינני מוצא הבדל פיסי משמעותי. שוב, מעבר למה ששמעתי.
תודה.
מצאתי אחד ב 18$ ... לכשיגיע אבדוק ואעדכן.
לגופו של דיון,
אישית עד היום [כולל] אני משתמש בגזיה של 5 ק"ג, עם ראשים מתחלפים, רוטופליים - לקפה והרתחת מים וראש רגיל לבישול.
עד כה עבד נפלא. אבל, לאחר שבניתי מתקן לתא המטען, ושחכתי לקחת את הגזיה בחשבון, אני נתקל כל פעם בבעיה המעצבנת של איפה לדחוף אותה, או על מי להפיל את התיק של הסחיבה ...
לכן קורץ לי מאד מתקן שטוח שנכנס מתחת לכסא, אפילו אם יישב בתא המטען ...
לכש"יעשה עליה "...,אעדכן.
לחברת פרימוס יש בנזיניה שיודעת לעבוד גם על גז וגם על בנזין.
לאותן כוסות קפה מזדמנות אני משתמש במיכל (גז) הברגה (היום כבר שידרגתי את עצמי למתאם בין מיכלי ניקוב זולים לבין חיבור הברגה תיקני) וכשמגיעים כבר לבישולים אני שולף את מיכל הבנזין שמגיע לרתיחת מים וטמפרטורות כבוהות יותר במהירות רבה יותר.
בגדול יש שתי פיות לבנזיניה ואמורים להחליף ביניהם כאשר עוברים מבנזין לגז (גודל חריר ופיזור שונה בין הגז לבנזין) - בפועל גיליתי שאם משתמשים בבנזין לבן (שלא מייצר פיח מיותר) אז אפשר לוותר על החלפת הנחירים השונים.
אצלי כבר כמה שנים (חו"ל ובארץ) - מאד מאושר.
שלום עידו,
סליחה על השאלה הצעירה...
קניתי בנזיניה של msrכמו שהראת בלינק.
הסבירו לי בגדול איך להפעיל אותה.
אני טס עוד שבועיים לאפריקה והאמת לא ממש הבנתי איך להשתמש בה,
גם מבחינה בטיחותית וגם מבחינה פרקטית.
אשמח אם תוכל להסביר שלב שלב איך להשתמש, להיזהר, לאכסן וכו וכו וכו...
לציין שאנחנו נהיה חלק ניכר בגיפים אבל גם לא מעט עם תרמילים.
תודה.