יפה! מה עם הג'אנטים שהורדת? מעניינים אותי...
Printable View
יפה! מה עם הג'אנטים שהורדת? מעניינים אותי...
שאפו גדול מאוד.
חתיך עולם של ממש.
סתם שאלה.
אתה לא הראשון שמהלל ומקלס ומחפש (ובסוף מוצא) את המקוריים.
מה מיוחד בהם כל כך בהשוואה לג'נטים דומים מברזל מצופה כרום של אמריקן רייסינג למשל?.... חוץ מהמקוריות?....
קלים יותר?...
חזקים יותר?...
דרור זה בדיוק "המקוריים" - ג'אנט wagonwheel ברזל "משולשים" בציפוי כרום, או לבן, או זהוב "גולדן איגל". אני די בטוח שמה שאילן מצא זה לא "מקוריים-מקוריים" אלא זהים למקורי.
נמרוד , מה שמצאתי הם המקוריים מקוריים של הדגם כולל ההטבעה מאחור עם תאריך יצור ,גודל גאנט,ומקום יצור ( קנדה ) , החורים המקוריים ל center cups והברגים התואמים ,תאמין לי אני מחפש סט כזה כבר שנתיים ,ממחשבות על יבוא ( אי אפשר לסט מלאה + מחיר לא הגיוני בעליל ) ועד סריקה פה בארץ בפורמים /קבוצות /מועדונים, ויודע לזהות את החיקויים .
דרור, השיקול שלי להתקנת הסט היה אך ורק עניין של יופי ורצון להביא את הגיפ צעד נוסף לרמת מקוריות מבחינת נראות ( למרות שמכנית אני ממש ממש לא שומר על מקוריות ) .
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
זו צורת המחשבה שלך וגם שלי.
כל העוד המכניקה מקורית, אני בעד חלפים מקוריים. אבל אני חסיד של רסטו-מוד - מעבר לבודי המקורי, שוב דבר "מקורי" לא קדוש בעיני. נהפוכו - מה שאפשר לשפר, רצוי מאוד....
אבל כן נתקלתי הרבה בקרב משפצי/משחזרי CJיים "אמריקאיים" את ההתעקשות וההקפדה לחפש אחר הגלגל הספציפי הזה.
ולכן תהיתי מה מיוחד בו מעבר למקוריות.
ולא, הוא לא בדיוק זהה לג'אנטים ה"תואמים". גודל המשולשים אחר וכו'.