-
תגובה להודעה: >>> מפגש ג'יפולוג השנתי השישי, יתקיים ב8 לאוקטובר, ביער בן שמן - שמרו א
יש בזה משהו ....
תביאו SUV סטנדרטי ...
-
תגובה להודעה: >>> מפגש ג'יפולוג השנתי השישי, יתקיים ב8 לאוקטובר, ביער בן שמן - שמרו א
אכן יש בזה משהו - להרבה מפגשי רכב הצתרפו לחגיגה בלשי ימ"ר תנועה
ורשמו מספרים של מכניות וכעבור שבוע באו ל"ביקור בית" אצל בעלי הרכב.
שמעתי את זה מאנשים והייתה על זה גם כתבה בוואלה אם אני זוכר נכון,
הם מחפשים את הג'יפאים כמו בדיוק את בעלי האייטיז BMW (במפגש של
חובבי BMW היו כמה, היה פה אחד בפורום שהתריע על זה אם זכור לי לנכון)
הם יודעים שבמפגשים כאלו אנחנו כמו ציד קל כמו כבשים במרעה, אנחנו לא
נזהה אותם והם יסתחבקו איתנו במפגש (מעולם לא הייתי במפגש ג'יפולוג לכן
אני מעלה השערה) וישאלו על הרכב וכדומה, ובסוף כמה חברים פה גם יקבלו
"ביקור בית" של בלשי התנועה, הם מחפשים לפתוח תיקים ולהשתחצן ב"הצלחות"
לתקשורת בטענה ש: "הרכבים הנ"ל מסכנים את שלום הציבור ואת משתמשי הדרך
ולאחר עבודה מודיעינית מדוקדקת שלא תבייש את השב"כ והFBI הצלחנו לתפוס את
הסוררים ולהורידם מהכביש אחרי מאמצים רבים וחקירה ממושכת שנמשכה חודשים רבים"
(נאמר בציניות - הם רק אוספים מספרי רישוי ומנחשים) אני לא יודע איך מפגש ג'יפולוג
נראה - אך אני בטוח שהוא ירהיב כל חובב שטח! בהצלחה! כרגע אני על פרייבט.
מחפש פולסייז. אם אמצא - אגיע
-
שי,
סחטיין על הסמל האישי!
מפגש ג'יפולוג הינו מפגש חברים וככזה אין מה להיות מוטרדים מנציגי החוק,
מה גם שרב מוחלט של הרכבים שיגיעו למפגש הינו סטנדרטי וחוקי.
תגיעו עם ערכת קפה, כסאות, שולחן ואוכל, הרבה אוכל, כי חברי המערכת יהיו רעבים בסוף ונשמח להזמנה ליח' בשר טובה...
סביון
-
הבלשים מגיעים למפגשים מועדים להשתוללויות הפרעה לציבור והתפרעויות. המפגש שלנו מתואם עם כל מי שצריך, ולדעתי אין כל סיבה לדאגה כיוון שאף אחד לא ישתולל ולא יפר את הסדר.
ובואו נסגור בזה את הנושא..
אסף.
-
[quote=גיא;334186]יש בזה משהו ....
תביאו SUV סטנדרטי ...
אותי שכנעתם
אני אגיע על עגלופר סטנדרטי של אישיתי.
(יותם בן ה6 מתפדח להראות בסוג הזה של הפלסטיק-עגלופור ומעדיף את הסופה)
בקיצור אנו מגיעים
-
ינון,
אני לא הייתי מבאס את יותם...
-
הבטחתי לו חולצה נוספת מבית מדרשכם והוא נתן אור ירוק.
בכל אופן תודה בשמו
-
12/9/2010 עדכון:
ההרשמה למפגש ולהגרלה החלה!
הנוהל פשוט:
1. שלחו הודעה פרטית עם הכותרת "הגרלה" למשתמש jeepolog.com
2. בתוכן ההודעה ציינו שם מלא, כולל שם משפחה, ואת ארבע הספרות האחרונות של תעודת הזהות (לצורך זיהוי וודאי בהגרלה, במידת הצורך).
3. זהו! אתם רשומים, אוטומטית (אתם לא אמורים לקבל אישור, איך בכך צורך).
4. שלב אחרון וחשוב ביותר - חובה עליכם להמצא בגופכם במפגש, ולעלות לקבל את הפרס ברגע ששמכם יעלה בגורל!
מי שלא היה בהגרלות הקודמות - מדובר על הגרלה אורגינל, שליפה של פתקים מתוך דוד פילטר. אי לכך ההרשמה נסגרת ערב המפגש, בחצות. מהרו להרשם ולשכוח מהעניין, הרשמה בבוקר המפגש לא תתאפשר!
רשימת הפרסים מכובדת ביותר וגדלה מיום ליום, היא תפורסם בעמוד הראשי של האתר בקרוב...
בהצלחה!
________________________________________ _______________________
המסורת של חמש השנים האחרונות נמשכת. ביום שישי, ה8 לאוקטובר, מוזמנים כל גולשי הפורום (וג'יפאי ישראלי בכלל) למפגש ה4X4 הגדול של השנה. בתוכנית מפגש ג'יפאים המוני בו כולם מוזמנים להציג את יצירותיהם, להסתובב, להתרשם, ולחבר פרצופים לשמות משתמש (בערך שלושת אלפים שמות משתמש חדשים מאז המפגש הקודם). בנוסף, תצוגה רחבת היקף של מיטב המוצרים והשרותים בתחום השטח בישראל, וכמובן, ההגרלה הגדולה, עם שפע של פרסים - כל מספר זוכה (בתנאי שאתם נמצאים במקום כדי ללחוץ יד ולקחת את שהגרלתם!). יהיו גם חולצות בעיצוב חדש ל2010, כיסויי גלגל ועוד.
הארוע הוא ארוע חברתי, שבא לאחד ליום אחד את כל קשת הג'יפאים וחובבי ה4X4 (וה4X2 שלא סופרים אספלט), ללא תשלום, ופרטים נוספים יתפרסמו בשרשור זה ככל שנתקרב לתאריך... הרישום להגרלה יחל בקרוב - עקבו אחרי הדיון.
תזכורת:
מפגש ג'יפולוג 2009, יער בן שמן
מפגש ג'יפולוג 2008, תל צפית
מפגש ג'יפולוג 2006, מואה
http://jeepolog.com/UserFiles/Image/...log_2009_1.jpg
-
נרשמתיייי:p:p
אין כל השנה אני והחברים מחכים למפגש היה מצויין שנה שעברה!
-
תגובה להודעה: >>> מפגש ג'יפולוג השנתי השישי, יתקיים ב8 לאוקטובר - שמרו את התאריך!
[quote=zagi;333652]אז הפעם תדאגו למערכת הגברה ... לא שומעים כלום !!![/
quote]
...צודק מאוד :במפגש הקודם היה צורך בצעקן עבה גרון כדי לשמוע,
אם לא תסתדרו אשמח לנדב את הקריזה(..כריזה) כדי שכולם יוכלו לשמוע את הקריינית..(אולי יונית לוי תגיע לקריין את ההגרלה...) אחחחחחח :cool:
-
יש כבר מיקום מדוייק למפגש לכאלה שזה הפעם הראשונה שלהם?
-
-
לא יודע אם זה רק אני, בכל מקרה - לא נשלח לי מייל אישור להרשמה (ניסיתי היום פעם נוספת).
תיבת ה- spam ריקה, כך שזה לא הגיע לשם בטעות.
כתובת הדוא"ל נכונה (אני מקבל Newsletters של האתר ווידאתי שוב היום).
ארז גור
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Jeepolog.com
3. זהו! אתם רשומים, אוטומטית (אתם לא אמורים לקבל אישור, איך בכך צורך).
עירא
-
גם אני מגיע עם טעם טוב מהמפגש הקודם ואולי יהיה קצת בוץ :cool:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
לא יודע אם זה רק אני, בכל מקרה - לא נשלח לי מייל אישור להרשמה (ניסיתי היום פעם נוספת).
תיבת ה- spam ריקה, כך שזה לא הגיע לשם בטעות.
כתובת הדוא"ל נכונה (אני מקבל Newsletters של האתר ווידאתי שוב היום).
ארז גור
בפרטי ההגרלה רשום שאין צורך באישור , ברגע ששלחת הודעה אתה בפנים.
-
לידיעת ההנהלה:
מחר צפוי גשם, ואני סיימתי עכשיו את הניקוי החיצוני החצי-שנתי.
דיר באלאק אם סביון לא מתאם יום בלי גשם! :mad::evil:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
לידיעת ההנהלה:
מחר צפוי גשם, ואני סיימתי עכשיו את הניקוי החיצוני החצי-שנתי.
:mad::evil:
בדיוק בשביל זה אני מחכה לגשם שישטוף את האבק של הקיץ
-
יש גשם ? יש בוץ ? תענוג!!
-
על איזה תדר נפגשים בדרך למפגש?