פשוט, במחיר נורמלי http://www.asfir.co.il/main-catalog/...efender/538099
Printable View
פשוט, במחיר נורמלי http://www.asfir.co.il/main-catalog/...efender/538099
תודה ליאוניד, אולם אני מחפש התקנה "מקורית" ללא מתקן ען זרועות גלויות. הפתרון של איל נראה לי מעניין כי במקביל מחפש דלת אחורית של הדגם החדש בעלות סבירה
דלת ניתן לשפץ , לא מסובך . אבל חדשה או משופצת לא תשרוד הרבה זמן עם גלגל תלוי אליה .
עבר הרבה זמן והרכב לא אצלי כבר כמה שנים אבל בגדול הרעיון הוא שהפלטה הפנימים של המתקן תהיה גדולה מספיק כדי לחבוק את קורות החיזוק הפנימיות של הדלת ולא לשבת רק על הפח.
דבר שני והכי חשוב הוא לוודא שהצירים תקינים (לעתים הם נשחקים וכל הדלת יורדת מטה).
אצלי זה החזיק כמה שנים ואצל הבעלים הבא (חבר לשעבר - אני כבר לא מדבר איתו כי הוא גזל ממני את הרכב הכי טוב שהיה לי :-)), זה החזיק גם אצלו כמה שנים עד כמה שידוע לי.
אגב, אצל הגורו אצלו טיפלתי היה אותו דבר רק עם גלגל עוד יותר גדול ( מעל 33), לאורך שנים.
נ.ב.
אינני מתחום הרכב ועושה רושם שדעתי היא דעת יחיד. אז תסיק את מסקנותיך...
היי עמית
כן יש פגוש + מתקן לפי הזמנה כבר ייצרנו כמה (יש בהם את האופציה לשני מתקני גלגל
[QUOTE=איל מ;564265]עבר הרבה זמן והרכב לא אצלי כבר כמה שנים אבל בגדול הרעיון הוא שהפלטה הפנימים של המתקן תהיה גדולה מספיק כדי לחבוק את קורות החיזוק הפנימיות של הדלת ולא לשבת רק על הפח.
דבר שני והכי חשוב הוא לוודא שהצירים תקינים (לעתים הם נשחקים וכל הדלת יורדת מטה).
אצלי זה החזיק כמה שנים ואצל הבעלים הבא (חבר לשעבר - אני כבר לא מדבר איתו כי הוא גזל ממני את הרכב הכי טוב שהיה לי :-)), זה החזיק גם אצלו כמה שנים עד כמה שידוע לי.
אגב, אצל הגורו אצלו טיפלתי היה אותו דבר רק עם גלגל עוד יותר גדול ( מעל 33), לאורך שנים.
נ.ב.
אינני מתחום הרכב ועושה רושם שדעתי היא דעת יחיד. אז תסיק את מסקנותיך...[/QUOT
כדי לשפר סיכויי הצלחת החיזוק, בכמה ק"ג , אם בכלל, אפשר להפחית את המשקל אם מחליפים את הג'אנט מקורי (ברזל) עם צמיג מישלין 235.85 - במשהו קל יותר אולי ג'אנט מגנזיום וצמיג קל יותר (אותה מידה)? אם מישהו מדד משקלים פעם
הבדל זניח עם בכלל .
עידו
אצלי יש מתקן של אספיר עם "משקל מופחת"...
לאחרונה שהורדתי אותו (פעם נוספת) ליישור קל,
הטריד אותי החשש שריתוך של חיזוק על מתקן כל כך דק הוא מאתגר :D
גלגל 235*85*16 עם גאנט HD
אבל את העיוותים הוא לא מקבל מהמשקל של הגלגל אלא מנגיעות אחרות.
אם אתה רוצה לשמור על הדלת תדאג שנקודה שלישית היא בפגוש עם מרחק קטן מהדלת
החיסרון זה סרבול שיאלץ אותך לפתוח את הגלגל ורק אז את הדלת.
הבחור דיבר לא על צמיג אלא על חישוק "מגנזיום " ששוקל בערך אותו דבר כמו חישוק ברזל .
עידו
אקדים בתודה לעונים
הבחור דיבר גם על חישוק וגם על צמיג ואותו בחור מחפש "חסכון" של כ 5-6ק"ג שעלו לו בחיוזק הדלת. תניח מה שיש זה כמו התמונה שצירפת בדיוק, במקרה או לא במקרה, ג'נט מקורי לבן ברזל עם צמיג מישלין אותה צורה שבתמונות שבשרשור זה שצירפת. אם יש חישוק וצמיג שיתנו לי את הקיזוז במשקל בכ 6 ק"ג.
כול הסיבוב הזה , היתה קונה מתקן גלגל ונגמר הסיפור , חסכון של 6 ק"ג בצמיג וחישוק יעלה לך כמו שני מתקנים .
עידו
אין שום מתקן שיכול לתת מראה כמו המקורי ולא שייך לעלות. הייתי ועדיין מוכן לשלם עלות של מתקן וחצי לחיזוק דלת ומראה מקורי ולא גלגל שנתלה ,לדעתי בלבד, מאחור כמו חפץ זר.
ואגב גם כשכמעט התייאשתי והתקשרתי תמיד היית עסוק לחודש קדימה...מאחל לך שתתברך בעבודה ויזכו רבים מהמקצועיות המרשימה שלך.
תוריד את כיסוי הדלת ותבדוק כמה היא ײחזקהײ אולי זה ישכנע אותך לא לתלות עליה צמיג לאורך זמן.. וכן אני הוספתי לה חיזוקים פנימיים מעבר למתקן הגלגל
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk
שחר הבחור היה אצלי ומודע טוב למה שקורה בדלת של הדיפנדר .
הדלת הזו מגיעה עם כשל מובנה ולא מותאמת לסחיבת גלגל ספר , אפשר לומר שיש לכך פתרונות ( והצעתי לו אותם ) אחד הגרועים בהם זה חיזוק הקיים ( כי זה לא פותר לגמרי את הכשל המובנה ) השני זה מתקן חיצוני בלתי תלוי בדלת והשלישי בנית דלת חדשה שמתאימה לתליית גלגל ספר .
עידו
אני יכול להוסיף שלי יש מתקן גלגל של רסטה בדיפנדר. מאוד מסיבי ומחזיק כסר 3 שנים צמיג 255/85/16 בלי שום בעיה ו/או נדנוד. נראה כאילו יכול להחזיר עוד 20 שנים. החסרון של המתקן שלי מול המתקן של עידו, זה שהמתקן שלי לא קשור לדלת האחורית ולכן בשביל לפתוח את הדלת, צריך קודם לפתוח את המתקן, לא ממש מפריע לי אבל צריך לרשום.
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
עידו, העניין הוא שכולם כמעט מדברים על פתרון למציאת מקום לגלגל הרזרבי. אצלי לפחות זו לא הבעיה. אישית אפשר שאשים בתא המטען עם קשירה ואין לי צפי של בעיית אחסון או נוסעים. חיפשתי את הצורה והמראה של הדלת האחורית. בלי גלגל נראית לא טוב בכלל ובכלל כל האוטו, עם מתקן המצב משתפר אבל עם בעיית מרחק מהדלת (כאילו תלוי) ולרבות זרועות המתקן.לכן הפתרון של החיזוק אולי הוא הכי גרוע מבחינה פונקציונלית אבל למטרה האישית שלי הוא הכי מתאים. היה טוב יותר מציאת דלת טובה מקוריתשל הדגם החדש במחיר סביר מה שלא מצאתי.
בסוף לא הלכתי על ההצעה שלך לגבי החיזוק אלא משהו אחר שמקווה שיצליח....בינתיים עושה רושם שכן ורוצה לשפר את סיכוייו.