לא אמרתי שתשתה, רק ציינתי שיש בירה. מצידי קח כוס פטל ותשב באיזה חדר דיונים, העיקר שתביא את הכלב.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Printable View
הכלבלב היום בן עשר, יומולדת שמייח [emoji846]
התחלנו את היום (הלילה בעצם) בטיול ליל ירח רגלי בנחל פרצים והמשכנו לעבודה בלי לשכוח חבילת נקניקיות [emoji846][emoji846][emoji846]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...24e7999544.jpg
מזל טוב, איך שהזמן עובר שנהנים...
במפגש עם החתולה שלי הפגין התנהגות מדהימה (והיא להבדיל הפגינה תרבות אירוח קלוקלת)
Sent from my iPhone using Tapatalk
עצוב.
אכן הזמן טס כשנהנים. לצערי דיווה הבוסרונית ממש מתקשה כיום לקפוץ לג'יפ המוגבה שלי - לכן בשלב זה היא כבר לא מצטרפת אליי לטיולים עד שאפתור הבעיה (מי אמר רמפה...)
צריך להנות ולמצות כל רגע איתם לפני שתוחלת החיים הקצרה שלהם (יחסית אלינו..) נכנסת לפעולה.
מזל טוב לכלבלב המדהים הזה,
אוהב המון
כלב זה החבר הכי טוב ,
הילדים שלי כל הזמן נזכרים איך הוא שיחק עם הכדור טניס שביקרת אצלנו..
בריאות ואושר לך ולכלבלב
כמה הוא חתיך וטוב מזג....
אחלה של כלב.
תמסור לו מזל טוב ממני.
למה בוסרון? דברו איתי כשיבשיל
( 2 חתולות בבית. יחי החתולים!)
תומר, גלגל אחורה לתגובה 7... היה גם חתול [emoji846]
טייני שלנו ז"ל הסתדר יפה מאוד וחי בשלום עם היידי (שקבלה אותו כשהיה גור צעיר). הם ישנו מלופפים וליקקו אחד את השנייה.
גם נויאר היום - רועה גרמני חמור סבר, קיבל את מרדה (חתולת זבל שהגיעה בדרך מקרה אלינו כגורה במצב נורא) והיום 5 ק"ג חתולה שאוכלת לו מהצלחת.
כלבים וחתולים יודעים לחיות יחד יפה מאוד, במיוחד אם משהו החל את האירוע במצב תינוק..
אצלנו יש רועה אסייתית (בת דודה של קווקזי), זו חיה גדולה של 55 ק"ג..., שהרבה יותר מסמפטת חתולים מכלבים, חיה היטב עם 3 חתולים, הם לא גדלו ביחד.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
רק רוצה לציין שכלבי רועים (רועה גרמני ובוסרון ) ושומרי עדרים (רועה אסייתית וכלב הרים קווקזי ) שהוזכרו כאן יש להם נטייה טבעית להסתדר עם חיות משק הבית האחרות כולל חתולים כי הם רואים בהם חלק מהעדר שבטיפולם ובחסותם.
לעומת זאת כלבים עם יצר ציד מפותח ובעיקר משפחת הטריירים יתקשו להסתדר עם חיות משק בית קטנות אחרות ויצר הציד והמרדף יגבר עליהם.
בדרך לחטיפי לשון [emoji846]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e23e0ffa4f.jpg
החטיפים לכלבלב?
אם כן למה לבשל/ לאפות אותם?
לייבש.. לשון ג׳רקי [emoji846]
ואל תדאג, הוא קיבל גם מס טרי במקור ...
אתה לא היחידי שהסתובב עם ריר..
הכלבלב סירב לצאת לטיול בוקר שלו כשעמדתי להכין את זה (ועוד דברים טובים)