תגובה להודעה: לקנות ויטרה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eli8ball
אבל אולי אני באמת מדבר שטויות - ואם זה המצב אז אני מתנצל מראש
תכין כובע:
ביקשתי מחבר שיברר את המחיר של חלק מקורי עבור הטראנו שלו, והרי תוצאות הביניים: הם לא ידעו למצוא את הפיניון אז ביקשו לשלוח לו פקס ושהוא יגיד איזה מספר חלק זה ... מה שהם כן ידעו לומר זה שקורונה עם בית סטליטים (לטענתם בא יחד) עולים 2700 ש"ח פלוס מע"מ. דיפרנציאל קדמי קומפלט ... מעל 16 אלף ש"ח. לא כולל מע"מ כמובן.
בויטארה, אגב, לפני מספר שנים אמנם, סרן קדמי קומפלט חדש עלה כ- 6000 ש"ח.
אתה מוזמן לבדוק עבור עוד רכבים, אבל נראה לי שהרעיון ברור.
בתיאבון ...
אפשר רוטב "יצאתי פקק" יחד עם הכובע :rolleyes:
שכן שלי מוכר טראנו 96, בנזין, ידני (לדעתי)
אין סיכוי שהרכב הזה טופל במוסך מדרכה או ע"י בעל הבית.
לא ממש בקשר עם השכן אבל ראיתי שלט למכירה על הרכב.
מעניין אותך?
להביא טלפון?
איתי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
תכין כובע:
דיפרנציאל קדמי קומפלט ... מעל 16 אלף ש"ח. לא כולל מע"מ כמובן.
בתיאבון ...
בית דיפ' .. ריק .. =>כלומר רק הבית מאלומיניום. בלי מיסבים, בלי סטליטים, בלי קורונה פיניון, בלי קראש באנד, בלי שמן, בלי כלום ... רק בית דיפ'. 16,000 שח לרכב ששווה ביום טוב 30,000 שח....
מטורף :)
---
טראנו 96 בנזין זה רכב לא כל כך כיפי לדעתי.
המנוע בעייתי משהו.
דיזל זאת אופרה אחרת. :)
לאחר 3 שנים וחצי עם גרנד וטארה קצרה 2001 , מוגבהת ומשופרת, נכון שאין שביל ואין מסלול שהיא לא עברה, אבל, ואבל גדול , אני בפוסט טרואומה עד היום (על כדורי הרגעה) מהקלסטרופוביה ברכב הזה, - אין מקום לכלום , אין תא מטען, הרכב עם מנוע חלש בטירוף, אתה לוחץ על הגז יש הרבה רעש והאוטו לא מתקדם,
אמרת תקציב של 30K , אני עברתי למגה מגנום 2002 בפחות מהתקציב שציינת, הרכב נוסע 40 ק"מ ביום יום, ואני מאושר ,
הצעתי אליך, אל תתקרב לקטגטריה של "הקטנות" לך על הזרם המרכזי של טראנו, פג'ארו Q, פיקאפים כמו שלי וכו..
ועוד דבר אחד, שומר נפשו מטראנו בנזין - רק דיזל
בהצלחה
טוב, כבר סוכם על ארוכה, לא ? :p:p:p
רק קח בחשבון שלוקח זמן, לפעמים חודשים, למצוא ארוכה טובה - אבל הסבלנות משתלמת בענק...
(טיפ קטן: יש לי חבר שכבר שלוש שנים אומר לי שהוא חושב למכור את הויטארה הארוכה שלו, ואני כל הזמן צוחק עליו שהוא רק מדבר ... אם זה יתממש אעדכן כמובן ... שמורה היטב, מודל 96 או 97, לא ראתה שטח בשנים האחרונות... אבל זה גם יכול לקחת עוד שלוש שנים ...)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
בית דיפ' .. ריק .. =>כלומר רק הבית מאלומיניום. בלי מיסבים, בלי סטליטים, בלי קורונה פיניון, בלי קראש באנד, בלי שמן, בלי כלום ... רק בית דיפ'. 16,000 שח לרכב ששווה ביום טוב 30,000 שח....
טוב, סליחה, טעות, טועים, טעינו ...
אלי - כמו שאתה מבין, את הכובע בלי רוטב ...
נדב ,
ארוכה זה האדיאלי אבל אני חושב שאם אני לא ימצא בשבועות הקרובים, אז נתחיל בקצרה
טראנו לא בא בחשבון כרגע.
itt8,
טנדרים זה תחזוקה יקרה לא?
מיצובישי*?
יש לי חבר שמוכר את הטרנו שלו, אפשר לראות את הרכב בקליפ טיול ראש השנה.
אחת היפות ויש לו : גז, מגן קד , כננת , עוד כמה ירקות.
מישהו כתב למעלה שהויטרה קצת אדישה, אין לי מוסג איך הגעת למסקנה הזאת .
ברשותכם אני יסביר מה סוזוקי עשו , הם לקחו מנוע של בלנו ששוקל טון ומגיע ל200 קמש.
את אותו מנוע הרכיבו על גייפ ששוקל בערך 1400 קילו ושינו את יחסי העברה והגייפ מגיע ל 150 קמש, זאת אומרת שאם כלום לא מקולקל הגייפ נוסע כמו פרייבט.
לדוגמא הרכב שלי עולה את מעלה אדומים על 110 בקיקדאון (גיר אוטומט), ובפרייבט שלי (יונדאי) אני עולה גם ב110 בקיק .
בתאוצה אני לא מאמין ששום גייפ יכול עח הויטרה ואין לי בעייה לנסות אם משהו מעוניין.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אורן4500
נדב ,
טראנו לא בא בחשבון כרגע.
itt8,
מיצובישי*?
ויטארה קצרה,עם כל האהבה לרכב (לי יש ויטארה 97 קצרה פתוחה),רכב מצוין בשטח ובכביש,אבל עם שתי ילדות קטנות, בשום פנים ואופן.
הסבלנות משתלמת,בהצלחה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yaniv050
בתאוצה אני לא מאמין ששום גייפ יכול עח הויטרה ואין לי בעייה לנסות אם משהו מעוניין.
עם כל האהבה שלי לויטארה, הפעם נסחפת קשות ...
המנוע עושה את העבודה, אבל הוא לא משהו להתלהב ממנו, במיוחד עם גיר אוטומטי ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
עם כל האהבה שלי לויטארה, הפעם נסחפת קשות ...
המנוע עושה את העבודה, אבל הוא לא משהו להתלהב ממנו, במיוחד עם גיר אוטומטי ...
יניב שכח להזכיר שיש לו שם ביג בלוק מוגדש :) ...
למישהו יש כובע להשאיל???
בדיוק סיימתי לאכול את שלי ואני עוד שנייה מקבל זפטה שמש
סליחה אם אני טועה אבל זה נבדק ביחס לטרנו בנזין, בנזיןQ , רוב הטנדרים , רון החביב שהחליף לסמוראי(שלו גיר רגיל ), וזהו אבל הפתיחה באמת כמו טיל !!!!!!
למישהו יש כובע בשבילי .......
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
יניב שכח להזכיר שיש לו שם ביג בלוק מוגדש :) ...
מקווה בעתיד ....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yaniv050
ברשותכם אני יסביר מה סוזוקי עשו , הם לקחו מנוע של בלנו ששוקל טון ומגיע ל200 קמש.
את אותו מנוע הרכיבו על גייפ ששוקל בערך 1400 קילו ושינו את יחסי העברה והגייפ מגיע ל 150 קמש, זאת אומרת שאם כלום לא מקולקל הגייפ נוסע כמו פרייבט.
לדוגמא הרכב שלי עולה את מעלה אדומים על 110 בקיקדאון (גיר אוטומט), ובפרייבט שלי (יונדאי) אני עולה גם ב110 בקיק .
אתה מבוזבז !
עם כישרון כזה של שכנוע והתלהבות, ערוץ 21 בכבלים מחכה לך ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אורן4500
נדב ,
טראנו לא בא בחשבון כרגע.
itt8,
מיצובישי*?
אורן
לשאלתך, הטענה כי האחזקה יקרה יותר בטנדרים וגם בג'יפים בקטגוריה הקשיחה יותר היא סטיגמציה בלבד, הוצאות האחזקה לויטארה או הגרנד ויטארה בשנתונים של סוף שנות ה- 90 תחילת ה - 2000, לבין הוצאות האחזקה של המגנום,טראנו,פאג'רו, הן מאוד דומות, גם צריכת הדלק דומה ,
ההבדל המשמעותי והבולט ביותר הוא במחיר הביטוח המקיף, תוספת של 100 ש"ח לחודש בערך , יחד עם זאת, יחסי העלות - תמורה משתנה לטובה בצורה משמעותית, זו רק אחיזת עיניים, לחשוב שקנית ויטארה בגלל הוצאות אחזקה נמוכות ואתה בעצם לא חוסך כלום,
הייתה סובארו 4X4 סטיישן מוגבהת וממוגנת, הייתה גרנד ויטארה קצרה מוגבהת וממוגנת, כל הזמן אתה עסוק ב "האם אני גבוה מספיק" ומאיזה מוקשים בשטח להזהר, היום עם המגנום , זה להכנס לשטח בכיף בלי מוקשים ובלי נעליים, להינות מהנוף ולפזם שירי מולדת.
בנוגע למגנום ..........
חוץ מזה שאני באופן אישי חושב שהוא אוטו זבל ..
במושב של אורן עדיף כבר לתרום אותו ישירות לרש"פ ולחסוך את הפריצה לבית.
ושום חגי לא יעזור .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
אתה מבוזבז !
עם כישרון כזה של שכנוע והתלהבות, ערוץ 21 בכבלים מחכה לך ...
ענק!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
המשוטט
בנוגע למגנום ..........
חוץ מזה שאני באופן אישי חושב שהוא אוטו זבל ..
במושב של אורן עדיף כבר לתרום אותו ישירות לרש"פ ולחסוך את הפריצה לבית.
ושום חגי לא יעזור .
איזה צרוף מקרים, אני חושב את אותו דבר לגבי ה - LR